Брутален край, направо ми шибна една, така го почуствах
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
Заглавие: Re: Toriko
Публикувано на: Чет Окт 18, 2012 6:05 pm
Jakuten de Tsuyo-sa
Мда, мангата за 1 страница напомни,че не е чисто шоуненче ... при това малко гадно Тепей всъщност си радваше ама какъв му беше зора да ходи там отиде да си поговори с контролиращия ако случайно му е до малко чит-чат или си е мислил,че може да направи нещо срещу същество ,което контролира 350+ гадина .... никаква логика
Публикувано на: Чет Окт 18, 2012 9:56 pm
6iblio
Тфа няколко пъти трябваше да го погледна за да го повярвам свикнал съм никой да не умира в тия шоунени и са утрепаха якия герой . Ем кфо да се прай поне тфа малко ни замаза очите за всички бой които изядоха наще и животните им и пак останаха живи.
Публикувано на: Чет Окт 25, 2012 2:39 pm
realist
Но пак беше добре измислено, психарско. Мен малко ме почуди как точно главата му е сложена за ядене, така сурова Напасна се да е кошмар.
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
Публикувано на: Чет Окт 25, 2012 3:30 pm
deathrazor
Разочарован съм малко,но и доволен че не го убиха понеже смятам че Теппей ще има важна роля в предстоящите събития и битки. И да меча беше готин. A Хандсоме не мислех че ще е такава имба каквато го представят пък и тези фейсове дет ги прави да не се окаже че играе за другия отбор...
Публикувано на: Пет Ное 09, 2012 12:11 am
deathrazor
Буранчи/Бранч радва много, предполагах, че ще се скарат със Зебра, но и че ще е по-грубо. Интересно ми е дали Зебра накрая ще го хареса и ще се вземат за комбо. Макар че обикновено комботата имат еднакво меню (не че имаме много такива, такаче може да е просто случайност) и малко вероятно ми се струва Буранчи да захвърли своето.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 66 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения