|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 8:05 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: «®Claymore®» Публикувано на: Сря Авг 05, 2009 4:54 pm |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Чаптера размазва!!!!!!!! тея колци им ебаха майката и тоя Раки за малко да си го отнесе........... Цитат: А на Алисия и другите не им ли дойде като "гръм посред бял ден" ? Такаче избягването на колчетата беше въпрос на умения и шанса на "по-дребния". +1 повече е до бързината...и Рифул можеше да се спаси ако се разтягаше наляво надясно но ДУФЧО изяде един кок. Формата на Алисия радва!
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: «®Claymore®» Публикувано на: Съб Авг 08, 2009 12:20 am |
|
Merkucio |
|
|
Регистриран на: Вто Мар 21, 2006 7:47 pm Мнения: 23 Местоположение: Shadow realm
|
Super_Beast написа: Чаптера размазва!!!!!!!! тея колци им ебаха майката и тоя Раки за малко да си го отнесе........... Бях забравил дразнещото му присъствие чак се усещам колко близко съм бил до пълния кеф Лично според мен Клер трябва да е по-силна след като получи спомени да го еВа. Иначе нещо няма логика.
|
|
|
Заглавие: Re: «®Claymore®» Публикувано на: Сря Сеп 02, 2009 11:46 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Добре де не погледна ли темата дето си я пуснал - аджеба някой може да ти е отговорил преди да я заключат аз написа: Анимето се различава от мангата поне в последните 4~5 епизода ( драстично от 22ри нататък )~ Почвай от 59 глава ( 11ти том в началото )
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: «®Claymore®» Публикувано на: Съб Сеп 05, 2009 1:25 am |
|
Jo jan |
|
|
|
Пак много интересен чаптър които те оставя с чувството "искам ощеее" ама чак след месец Ми изби ги понеже стана awakened който, по това което се видя не може много много да мисли. Така де не говореше И по тази логика пази своите хора. Само awakened-ите които бяха запазили интелекта си се биеха помежду си заради интересите си. Един вид единственото което иска сега е да яде...може би. А с Бет не се знае какво точно стана. Това което се яви беше от края на кола та може някой да го отреже преди да е станало нещо изродско. Мисля си,че няма да убият номер 1 и 2 на организацията толкова лесно. Все пак те са най-добрите които имат и ако не са в играта, само Clare ще може да ги спре...тоест трябва да стане ненормално силна...и ако стане такава мангата ще се омаже много. Ако тя е най-силната значи Организацията е свършена и голяма част от историята ще приключи ей така. Рифул не би трябвало да има много проблеми с Алисия...все пак Алисия не знае много какво прави в момента а Рифул (май не и се превежда така името ) може да избяга. Има и по голям опит. Все пак остава момента, че от миналия чаптар ми се струва, че вече и е дошло времето. Но по ми се вижда, че някак си ще мине на страната на Clare в този случай....и двете нямат голям избор. Все пак онова голямото още само си седи а те вече имат много сериозни проблеми. А и ако я убият всички абисили ще са мъртви сами по себе си и ще остане само Рафаела-Лусиела нещото. А и Рифул със сигурност знае нещо свързано с Организацията, та педполагам ще доживее поне да го сподели. Поне следващият чаптар се пада 100 (ако броим бонусите 95+4...или се бъркам? )....може да има бонусче....50-60 страници Яги мнго добре се справя с историята до този момент и всеки път успява да ни изненада. Но да се надяваме, че няма да се загуби по пътя и да стане пълно мазало защото в момента има риск и това да стане. Но до сега не е разочаровал та да се надяваме и занапред да е така. Много велика мага, жалко само, че е месчна, но това пък е и причината сюжета да не става на пълна боза. По добре бавно но качествено
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|