|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 5:11 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Toriko Публикувано на: Пет Сеп 21, 2012 7:16 pm |
|
krish |
|
|
|
204 - без коментар. Нима сега нашите герои ще трябва да хапнат нещо преди да победят лошото чудовище... Again?
|
|
|
Заглавие: Re: Toriko Публикувано на: Сря Окт 03, 2012 1:00 am |
|
Al40po |
|
|
|
Малко слаби последните 2-а чаптъра на ниво битка, по-интересното беше при Коматсу.Следващия би трябвало да е същинската битка и да се свъшва с тва чудовище. Цитат: А това с дъжда и показването колко е велик Коматсу, според мен е ненужно... Тука грешиш това автора го направи за да покаже колко се е развил Коматсу. Колкото до романса на коматсу: Мечтаем за Мелк2 Автора дава индикации за Ноона(май така и беше името) Но истината е че, романса е БЛ
|
|
|
|
Заглавие: Re: Toriko Публикувано на: Сря Окт 03, 2012 7:06 pm |
|
Al40po |
|
|
|
Да, прилича малко но само по форма. Най-интересно ми се видя от този чап флашбековете с предшествениците на Тери и останалите. Другото ще е за следващия чап, но по-интересното е кой или какво седи зад чудовището
|
|
|
|
Заглавие: Re: Toriko Публикувано на: Съб Окт 13, 2012 5:06 pm |
|
Avador |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 04, 2006 2:29 pm Мнения: 1781 Местоположение: София
|
Самонасочваща се атака съм виждал в манга, ама ЯДЯЩА, самонасочваща се и умна атака не бях виждал. И к'фо... събират се всички бишоукаи, пускат една такава атака и си отиват на почивка, докато нашите се разправят с атака от чиста енергия, която ги яде живи... Дано да може да се ползва само срещу животни, че тази манга ще приключи много бързо.
_________________ Боже Господи...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Toriko Публикувано на: Съб Окт 13, 2012 10:55 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Атаката пасва добре на мангата, и е добре, че не се оказа просто някаква енергийна атака. Определено обаче, няма да се ползва често, понеже би било обезсмислило всеки един бой. А срещу хора още повече, понеже идеята е да изядат съставката, а не да ядат човек... освен ако не са канибали. А и звучеше, все едно може да я направиш само ако имаш голямо желание да изядеш даденото нещо (+ си доста силен). Иначе щом нямат достатъчно сила индивидуално да създадат такава атака, може някаква вариация на недовършена версия да се направи, където да не е така overpowered и да е някаква тъпа енергийна атака само. Добре върви мангата, има си ги още сравнително оригиналните идеи (едвали някой очакваше Pac-Man ). Но пък щом трябваше да са 4мата и да използват такава атака, не изглеждат индивидуално напълно готови. Макар че точна така си е по-добре, понеже няма да мажат всичко наред в Гоурмет Света и ще израстват още там.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Toriko Публикувано на: Чет Окт 18, 2012 8:45 am |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Чел съм и съм гледал доста убийства и други гадории в манга и анимета, но последно време Торико вече 2 пъти ме накара да изтръпна (първо ония дето Чио го уби още ме побиват тръпки като се сетя, а сега и това). А и случилото се, хич не е нещо което да съм очаквал... Очакваше се евентуално да има канибализъм... Иначе тоя вероятно е Джоа и сервира това на краля там. И явно тоя звяр е бил просто да събира незабелязано хора (т.е. заблудата да е, че звяр убива и яде хора), за да може тоя да ги готви на краля. И все пак ми стана кофти от цялата ситуация. Не ми се мисли Джиро като научи какво ще става, а и щом с лекота изглежда се е справил с Тепей, и щом контролират тоя звяр с 350+ ниво, то определено не са никак слаби и като нищо и Джиро може да последва съдбата на Тепей.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|