|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 5:52 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Юни 28, 2018 1:29 am |
poker |
|
|
|
Да.. много жалко за reverie-то, изглежда доста rush-нато така.
Поне още десетина чаптъра му трябваха..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Юни 29, 2018 2:16 pm |
poker |
|
|
|
Добър старт, но все още съм на мнението, че reverie-то му трябваха поне още десетина чаптъра (както Зоу беше около 19-20). Просто го cut-наха на най-интересното. Иначе, все още си мисля, че няма да видим скоро Luffy.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Юни 29, 2018 3:27 pm |
|
Freez3. |
|
|
|
poker написа: Добър старт, но все още съм на мнението, че reverie-то му трябваха поне още десетина чаптъра (както Зоу беше около 19-20). Просто го cut-наха на най-интересното. Иначе, все още си мисля, че няма да видим скоро Luffy. Reverie-то ще е паралелно с началото на Уано според мен
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Юни 29, 2018 4:59 pm |
Phantom |
|
|
|
Аз пък мисля, че след Wano ще разберем за последиците от Reverie и за войната между Революционерите и WG. Мисля, че така оставена арката беше добре направена и остава доста голям cliffhanger за дълъг период от време.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Юни 29, 2018 6:09 pm |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
poker написа: Иначе, все още си мисля, че няма да видим скоро Luffy. Аз мисля, че ще го покажат до 3-4 чаптъра. След като Зоро разряза оня, ще настане дандания и Луфи и останалите ще се включат направо в касапницата. poker написа: Аз пък мисля, че след Wano ще разберем за последиците от Reverie и за войната между Революционерите и WG. Мисля, че така оставена арката беше добре направена и остава доста голям cliffhanger за дълъг период от време. И аз съм на това мнение. Не ми се вярва Ода да ги кара паралелно.
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Юли 06, 2018 11:41 am |
Phantom |
|
|
|
Обожавам такива чаптъри. Представяне на новия остров и неговите странности, обобщаване на това, което се случва и като цяло героите просто общуват помежду си. Нямам търпение вече екипажа да се събере, мина твърде много време. Хареса ми как в крайна сметка не разбраха, че БМ и Кайдо ще се съюзят и ми е чудно кой спаси Луфи? Ако беше някой от Сламените шапки щеше да стои там, може би октопода или рибите не са искали да им навредят? 10/10
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Юли 13, 2018 9:38 am |
Phantom |
|
|
|
Арката се очертава да бъде доста добра. Това хлапе е много интересен герой. Споменаването на Ейс ми дойде като гръм от ясно небе, съвсем го бях забравил, че беше споменавал Уано няколко пъти. Мисля, че беше доста готино как Луфи се опита да бъде скромен и да "излъже благородно", обикновено е доста егоистичен щом става дума за храна.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Юли 20, 2018 6:41 pm |
Phantom |
|
|
|
Тама още не знае, че Луфи е брат на Ейс, нямам търпение да разбере. Заформя се конфликта. Не знам Хокинс какво взима, за да си мисли, че има шанс в тази битка. След години чакане, невероятното дуо е тук! Break next week!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|