Дата и час: Пет Фев 14, 2025 6:02 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 22 от 28 [ 414 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 28  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Hunter x Hunter
МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2014 4:55 pm 
Аватар

На мен никой от зодиака не ми е особено симпатичен (so far) и се надявам мангаката да развие историята (което започва обещаващо) с любимите ни Гон, Килиуа, Курапика (и доктора дето все му забравям името).

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 04, 2014 5:59 pm 
Аватар

Заболя ме главата! :stars:
Авторът явно се опитва да навакса изгубеното време. :D

МнениеПубликувано на: Сря Юни 04, 2014 6:33 pm 
Аватар

Too much information for me!!!

Цитат:
Evility написа:
Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... :lol:
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 04, 2014 7:24 pm 
Аватар

Изображение

МнениеПубликувано на: Сря Юни 04, 2014 9:57 pm 
Аватар
Модератор

Съгласен... доскуча ми докато ги прочета чаптърите... Твърде много текст и обяснения за някакви интриги и теории. Тук-там даже пропуснах балончета, всичко си остана също толкова объркано и неразбираемо :lol: . Блийч се чете за 30 секунди, това 30 секунди на страница.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 04, 2014 10:38 pm 
Аватар

Допускам, че е и от недостатъчно точен превод. Изобщо не успях да си навържа картината -.-
Е, след някоя друга глава нещата ще си дойдат на мястото и ще стане ясно какво толкова се обясняваше и тук.

МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2014 8:46 pm 
Аватар

Е, тази глава вече ми хареса. Все пак видяхме Курапика.
Съгласи се бързичко, както и очаквах да стане и колкото се може вече по-бързо да заминават за Тъмният Континент.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2014 10:17 pm 
Аватар

Включвам се в Хънтър-а, стана ми любима манга/аниме.
Така Гинг ис дъ бос - просто му показа на оня за какво става дума. Тая "кукла" там ли е най-силната в стаята или аз не разбрах ? И Гинг защо се обяви за номер 2 - тоест Бейонд е номер 1 и Гинг е номер 2 или "куклата" е номер 1(в стаята) и Гинг номер 2?
От разговора на Гинг и Паристън не схванах почти нищо - Паристън да не би да иска да пусне 5000 химери в света или какво? Мизаистом - "аз сам ще си сложа млякото" бляк хаххаа :D
А тоя шефски вид дето има Курапика хич не ми харесва, а какви цели преследва и той хич не разбрах.
А това, че Леорио стана зодиак мембър( ми напомни на Бъги - шичибукай :D)- имаше логика, заради популярността му, но Курапика за чий чеп го направиха мембър ?

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2014 10:31 pm 
Аватар

Защото това беше молбата на Леорио за да се присъедини към Зодиака, пък и да види приятеля си. Курапика съвсем го забравихме. Очаквах даже да се е сдобил с някой белег или някаква друга физическа промяна, но и така става предполагам. Пак е по-добре отколкото изобщо да не го виждаме.
И на мен ми хареса как Гинг не приема заплахи от никого. Наистина си помислих, че смля лицето на онзи. Колкото до разговора му с Паристън мисля, че ставаше въпрос за това как на "Плъха" му е станало скучно в Организацията и си е потърсил друго занимание и в краен случай е можел да пусне Химерите за да види как ще реагират и "нещата да станат отново интересни". И аз не го схванах напълно.

МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2014 11:32 pm 
Аватар

Valk0v написа:
имаше логика, заради популярността му

Ако си мислиш, че го сложиха за Зодиак само заради това, нищо не си разбрал,
Първо: той е отличен доктор, а в тоя тъмен континент където кой знае какви чудовища има, такъв ще им трябва
Второ: Никак не е слаб. На изпита споменаха, че в чиста сила е по-добър от оня мастър. Има си и топки от стомана.
Вероятно сега е малко по-слаб от останалите защото се беше концентрирал над ученето докато останалите се биеха с мравките.
Трето: Нен-а му също не е лош. Даже е отличен за битка понеже може да те удари от всяка посока и предпазването става по-трудно.
Четвърто: Всеки един от зодиаците е можел да се изправи срещу Нетеро за спаринг. Трябвало е да си толкова добър, че да станеш част от тях. Избират по качествата не по популярноста.
Въобще не ми сравнявай Бъги с Леорио

МнениеПубликувано на: Чет Юни 12, 2014 9:57 am 
Аватар

Всичко което написа е просто спекулация и нищичко не сме видяли от Леорио за да можеш да го защитаваш толкова усърдно.

МнениеПубликувано на: Чет Юни 12, 2014 10:41 am 
Аватар

DearFear написа:
Valk0v написа:
имаше логика, заради популярността му

Ако си мислиш, че го сложиха за Зодиак само заради това, нищо не си разбрал,
Първо: той е отличен доктор, а в тоя тъмен континент където кой знае какви чудовища има, такъв ще им трябва
Второ: Никак не е слаб. На изпита споменаха, че в чиста сила е по-добър от оня мастър. Има си и топки от стомана.
Вероятно сега е малко по-слаб от останалите защото се беше концентрирал над ученето докато останалите се биеха с мравките.
Трето: Нен-а му също не е лош. Даже е отличен за битка понеже може да те удари от всяка посока и предпазването става по-трудно.
Четвърто: Всеки един от зодиаците е можел да се изправи срещу Нетеро за спаринг. Трябвало е да си толкова добър, че да станеш част от тях. Избират по качествата не по популярноста.
Въобще не ми сравнявай Бъги с Леорио

Не знам кой какво е разбрал - едва ли "великия" Леорио е бил следен от както се появи на хънтър изпита от Чедъл и тя (предполагам е жена) знае всичките му "велики" способности.
Килуа и Гон също направиха нещо като спаринг с Нетеро, и те ли са толкова добри, че да са зодиаци ? Истината е, че от 4ката - само Килуа беше с най-голям шанс да умре в арката за мравките или най-малкото да е в тежест на всички. А това, че е чудесен доктор - е силно се съмнявам такава организация да няма 100 пъти по-добри доктори от Леорио така че ...
Леорио стана зодиак единствено и само заради популярността си на хънтър елекшъна - това че беше втори, тоест след Паристън. Чедъл просто иска да "бетонира" мястото си на chairman като вкара популярността на Леорио в зодиаците си.

И дали в близките чаптъри (преди да са тръгнали за дарк континента) ще видим и кой ще е последния зодиак мембър (ако карат по старата система от 12 зодиака)

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 12, 2014 3:50 pm 
Аватар

Това на Гон и Килуа беше да вземат една топка, а Нетеро едва ползваше крак и ръка да ги спре. На това ли му се вика спаринг ?
Никой от Зодиаците не е бил назначен само заради това, че е бил популярен.
Пък и за какво и е популярността на Леорио ? Да си "бетонира" мястото ? Доста бетонирано си е според мен. Ако искаше да го направи щеше да го сложи за Вице.
Ще ходят в тъмния континент, не на разходка в парка. Взимат само способни хора
А за следеното. Това, че беше сред тях през цялото избиране стига. Зодиаците могат лесно да научат всичко за теб за около 5 минути

МнениеПубликувано на: Чет Юни 12, 2014 7:17 pm 
Аватар

Как пък разбра, че зодиаците могат да научат всичко за който и да било за 5 минути ? Не знам дали са показали в мангата как точно са избрани зодиаците, но до колкото си спомням вице на Нетеро беше Паристън и то защото Нетеро не можел да го разчета или какво беше там, смисъл някаква мега простотия да е вице Паристън. Така че ...
Брат не съм от тези дето влизат в някакви измислени спорове, особено пък на тема аниме/манга, нека бъде на твоето.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 12, 2014 8:05 pm 
Аватар

На този етап не са показали с какво Леорио е чак по-специален.
Единствено представлението му по време на селекцията на новия президент го отличава от масата хънтъри. Още повече, че по отношение на Нен хем е все още новак(освен ако не е по-голям Нен гении дори от Гон и Килуа, но силно НИ съмнява), хем че от времето на изпита до момента се е съсредоточил върху медицината.

ОФ - Винаги съм си мислела, че на Леорио ще му се лепне Специалист, вместо Емисия в Нена -.- Малко се разочаровах като му показаха способностите. Със Специалист, едно хацу свързано с лекуване щеше да е на място.

ОН:
Според мен Леорио го назначиха заради популярността му и защото Чедълз вероятно има нещо допълнително на ум, което все още не са го уточнили. Друго правдоподобно обяснение е че в лицето на Леорио имаме един от героите с най-изразени характери - докато зодиака вече е привикнал на политическите игрички, Леорио ако някой го издразни е най-вероятно да повтори действието си срещу Джинг ако ситуацията го позволи т.е Леорио се явява the dark horse of the Organization. Няма да се учудя ако точно характера му е бил решаващия фактор за поканата му в зодиака.

Колкото до Курапика - все още не са подсказали съображенията на Зодиака за назначението му. Леорио хубаво го предложи, но това не е достатъчно. В случая на Курапка са на лице доста добри лидерски качества, тъй че мога да видя защо са решили в негова полза в крайна сметка, но няма да откажа няколко коментара в мангата по въпроса.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 22 от 28 [ 414 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 28  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]