|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 7:53 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Авг 02, 2008 10:36 am |
|
Oni_no_ko |
|
|
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 12:06 am Мнения: 625 Местоположение: Bishounen~Land
|
KISSSY написа: и защо трябваше да се самоубива не разбрах.
Защо реши, че се е самоубил?
Мен много ме съмнява, че изобщо е мъртъв... все пак т'ва е Крос
Бтв около буукмъните определено има нещо гнило и Лави все още не знае за него... Мисля си, че като разбере ще се обърне срещу тях...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Авг 02, 2008 3:37 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
nem13 написа: Зенит, има и други екзорсисти с паразитичен тип, така че едва ли е чак толкова рядко...
Аз мисля, че Крос си инсценира самоубийството, за да се измъкне от дембелите.
Да ве, знам че има и други с паразитен тип, но съм останала с впечатлението, че Ален е единственият от показаните (които не са и много де), който е роден с Иносенс. Щото за Суман, доколкото помня самият Иносенс се е свързал паразитно...А може и Ален да е роден така именно заради спомените на Мана или и аз не знам какво.
А за Крос...ми не вярвам, че е мъртъв. Не мога да го повярвам, квото ще да става. това Крос, по дяволите.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Авг 04, 2008 2:37 pm |
|
faye |
|
|
|
Малко в множко дойде цялата работа. Аз залагам че Крос е направил шашма за да прецака Ордера. Все пак е странно... Знае прекалено много, каза по-рано че е магьосник има 2 типа иносенс... Не се връзва ролята му да е свършила. А инае от момента в който Ъръла каза че екзорсистите не знаят крайния вариант на акума имам чувството че се образува някакъв парадокс и в крайна сметка е вероятно да се окаже че местата на добрите и лошите са малко поразменени Това е просто теория >>
Сега като прецакат Ален и кажат че е 14тия няма начин той да остане в Ордена Дори да остане тоз трън Чаоджи ще го прецака достатъчно жестоко, за да желаем да си беше отишъл
Тези назита също имат нещо скрито около тях
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Авг 04, 2008 4:57 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Някъде 133-135ти чаптър ако се не лъжа.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Авг 05, 2008 11:20 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
И такъв си викам - е са шси прочета "сивушко и жълтото талисманче" и си лягам и к'во? На газ във форума, 3 пъти щракам едвам го уцелих, деа и чаптъра деа............................. Пердето е скъсано, pattern-а е твърде ясен. Крос е мъртвец. И спокойно, едва ли е паднал от нещо случайно. Силите просто взеха да стават твърде много. Тия пазители там, продължава да ми е интересно кви са... а букманите, а хората от 3тата страна на войната, а 14тия... ...кво значи "има и друга страна" бе, ма**@ му, има още 59 страни от тая война
Не виждам иначе - как биха се вързали, че е мъртав - кой би скъсал пердето, ако се е хедшотнал сам - oт къде тимкемпи ке извади тая сила, ако не е Мана - ония смешници-пазители как биха могли да са те.... ...Е, намирисва ми на възкресение. Аве Мария
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|