|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 10:43 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: «®Claymore®» Публикувано на: Съб Апр 04, 2009 7:32 pm |
kratos |
|
|
|
Tупаха го до като не се ядоса после ги помля и на няколко пъти Рифул ги спираше да не ги убие. Галатеа я смля кат 2 стотинки и ако не беше Клеър щеше да е мъртва ( както и обратно ). Сам го каза за йокито , Тереза имаше много йоки и даже и се наложи да ползва малка част от него срещу Присила , резултата беше че и се вдигна силата тоест без значение дали го използва или не повече йоки = повече сила . В следващите чаптъри като дадат как Дъф помила групичка зомбита ще си говорим пак
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: «®Claymore®» Публикувано на: Съб Апр 04, 2009 10:33 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Е колко пъти и аз го казах, Рифул го спираше/спасяваше другите => се е биел сериозно... а ти викаш, че не е. И да казах, че повече йоки = повече сила, както и други неща като се подобрят = повече сила. Но само имането на йоки не те прави по-силен, Тереза не го ползваше това йоки, и не беше силна защото го имаше. Също и казах, че йокито не е решаващ фактор кой ще победи. При използване на йоки ти се увеличава силата, не просто при имането му... Раки да не би да има повече йоки от онея дето победи ? Не разбира се, той даже няма йоки. Също и че си станал по-силен, не значи, че ти се е увеличило йокито. Защото нашите тренираха колко години без да ползват йоки и го подтискат, тогава как ще им се увеличи ? Йокито може да е просто умножител на твоята сила.
Иначе да Дъф ще помете няколко от зомбитата, въпроса е колко пъти ще го направи. Защото ония го каза, всеки път стават по-силни, трупат опит от предната битка и кой знай колко пъти се е бил с тях, че накрая да станат толкова силни, че да го убият.
Иначе и аз съм на мнение, че Дъф не е станал по-силен, а просто защото нашите не използваха йоки, нищо не му направиха.
|
|
|
|
Заглавие: Re: «®Claymore®» Публикувано на: Нед Апр 05, 2009 12:38 am |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Абе може да се каже че бронята му е станала по-корава,но пък си е същия глупак дето не мисли какво прави и само заради това ще го свалят много бързо.Даже сега ги испусна + че ще бъде проследен 100% без да се усети Колко до зомбитата Дъф ще свали доста само заради бронята онея ще си изпотрошат зъбите така или иначе.Работата е там че може и да не оживее за да се срещне с тях. П.П. и Ригардо си е беше много по-силен,по-умен,по-бърз от Дъф всичките тея качества показват че ще го свали.
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: «®Claymore®» Публикувано на: Чет Юни 04, 2009 12:52 am |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
До колкото разбрах получи само спомени, от които трябва да научи нещо... От там може би ще извлече някаква сила. Явно Лусиела се е пробудила. Без Рафаела "общото" тяло остава само за сестра й. Въпреки че казват, че е ново йоки, ме съмнява да е Клеар. Но може и Клеар да е понеже Пресилиа спомена, че "нещо ново се е родило" - значи не е задължително да е abyss. Нищо - следващият месец ще видим какво е станало. ПП. Аз като я видях онази техника с ръката, първоначално си помислих да не е тази на Офелия. Някак си ръката на Ирене е доста лесна за виждане или поне така преценявам заради Тереса.
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|