Дата и час: Съб Фев 01, 2025 7:43 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 6 [ 77 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 14, 2006 12:24 pm 
Аватар

уйй, не съм очаквала толкова бързо да напреднат с преводите, вече сме в началото на 14том :love: А следващата глава трябва да е тайм спика.... :D Иначе действието се развива доста добре, без ненужни глупости и много спомени, харесва ми.... сега трябва само някой да преведе 51, че само тя липсва от 13 том и нещо се губи съдържанието... Иначе не съм и предполагала, че Руби ще се окаже един от ангелите (засега е само предположение, но 52 се споменаваше за някой с фамилията на баща й, който се е грижел за нея, така че май е почти сигурно, че тя е 10-ят ангел). Битката с Крос беше супер, но завърши малко тъпичко.... Джио се изгуби, Руби остана само празно тяло без душа... е поне м следващите глави сигурно ще наблюдаваме как се опитват да я "Спасят".... ааа, искам вече да видя Джио пораснал :lol:

Между другото, само аз ли не мога да свалям от стоптазмо :?: :o Не че ми е голям проблем, намирам сканове с по-добро качество, но ми дава, че трябвало да съм мембър :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 14, 2006 7:59 pm 
Аватар

:P
Само да видиш какво става в 61ч. ще се искефиш на макс...айде няма да споилвам,че да не зема те накарам да ги прочетеш до там!
spoiler написа:
Няма да успеят да я спасят :(

BTW има скан и на 53 глава...излезе преди 1 седмица.В мангахелпера има линкове

P.P
даже има скан и на 54 глава...
Тая манга КЪРТИ :idea:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 14, 2006 8:57 pm 
Аватар

аха :D Допреди малко я видях.... просто много ми харесва как се развива... Джио и Бол са много готини :love: Особенно Джио на цветната версия на 53 глава.... Единственото което ме дразни, е че скановете са някви тъмни и размазани (изглежда ползват японски, защото имаше един сайт, на които Raw-вете бяха с по-добро качество, но май че бяха на китайски... а да ето го 26 и нататъка)Даже се чудя дали да не си ги сваля и като дадът някой превод да си ги направя на тези raw-ове ( откачила съм, нали) ... в форума на стоптазмо има HQ на 53 глава :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 15, 2006 12:13 am 
Аватар

Един свръх споилер...
споилерчо написа:
В 61 чаптер съживяват Руби

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 21, 2006 1:19 am 
Аватар

Дам, мангата радва все повече и повече..... сега ако ми дадът и главите с HQ, ще бъда на седмото небе :D
Ball май успя да завърти главата на Мей :lol: В 63 глава май зърнах реплика от сорта "I'd like to catch Ball's heart with this" :love: E, това не го очаквах.... както и това, че Мей успя толкова скоро да си отвори третото око....

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 05, 2007 3:03 am 
Аватар

Цитат:
An anime is soon to be expected by the end of the year, as announced and comfirmed by Seishi Kishimoto in an an article of the anime magazine, Animeland.

:D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 05, 2007 1:32 pm 
Аватар

еее. това се казва вече новина :Д Казано ли е кога излиза?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 05, 2007 3:45 pm 
Аватар

Не, само това е казано - до края на годината :roll:
Е бърза работа нямаме. :P

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 18, 2007 4:12 pm 
Аватар

Започнах да чета мангата преди 1 седмица и вчера прочетох последната излязла глава(67) и реших да проверя дали има тема,а на какво се озовах:новини които ще ме накарат да подскачам като маймуна.
А дано наиситна до края на годината да пуснат аниме версията :idea:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 22, 2007 5:39 pm 
Аватар

Току-що я свърших /това,което е качено дер може би никога няма да стигна до самия край, но това е др тема/ и мога спокойно да кажа - СУПЕР Е !!!!!!!!! Адски много и се изкефих!! Само е мално гадно,че нз кога ще излезе новата глава :? А относно това,че прилича на Наруто изобщо не мога да се съглася!! Вярно е,че има някои прилики, но те бяха в началото и вече са на привършване!! Едно е ясно - това е супер яка манга :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 23, 2007 8:34 am 
Аватар

Главите излизат по 1 на месец :(

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2007 10:39 pm 
Аватар

:love: Ужасно обичам brother stories..... само така си се и чудя защо не съм забелязала, че Кирин няма едно око.... изглежда го е рисувал по такъв начин, че да се прикрива......беше изненада..... Куджаки в крайна сметка какво, умря ли?
Сега стана още по-интересно. Онези тримката набързо измряха... май няма толкова лесно да унищожат организацията...... и имаме нещо дето просто мяза на кукла ( и защо ли ми звучи познато ) и баба, която ще се бие с нещото.... Айде да дадът какво става с Руби :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 09, 2007 6:53 pm 
Аватар

Ми то до преди няколко глави изобщо не му се виждаха очите на Киринр нито едно от трите :lol: А се разбра, че има 2 в миналата, така че няма защо да се чудим защо не сме го забелязали :? Иначе покрай него много изненади имаше! И не мисля че брат му умря...но смятам че сериозно ще обмисли нещата!!! Най-много да се включи да унищожава Зеном-а :lol: така де ч то рано или късно ще тръгнат да го трепат, а и сега като разбра как стоят нещата ... май натам ще тръгнат нещата!

Последна промяна nesy на Нед Май 13, 2007 3:59 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 11, 2007 10:34 pm 
Аватар

То по един или друг начин Куджаки ще си има вземане давене със ЗЕНОМ.Все пак е демон и за да се завърши обратното дърво (кабалах от еврейски се превеждаше дърво на живота ли кво беше там).Интересно ми е как ще се развият нещата с Рок-Ангела на Зеном.Но ми е интересно нали ДжоДжомару май направи нещу на мозъка на Франкен как по дяволите още мърда в смисъл в мангата беше показано как ДжоДжо гледа лошо мозъка изведнъж дават Франкен как ``изплюва`` ДжоДжо.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2007 10:57 pm 
Аватар

чела съм до volume 3 :lol: не е лоша,
може и да я продължа,ако намеря време :Р

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 6 [ 77 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]