|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 12:21 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Май 27, 2006 11:55 pm |
|
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
превод написа: Начи "Шерлок" му казва, че мисията на gmen е да защитава обикновените граждани от лошите хора ползващи АТ. После се вижда разговора между Агито и "Шерлок". Шерлок пита Агито - Ако gmen нападнем Behemoth ще ги разрушим. Сигурен ли си, че е това което искаш. Агито му казва нещо което не разбирам съвсем. Става въпрос нещо за това, че не просто ги защитава тези 1000 човека от бехемот и за някаква клетка по средата на Япония, ама не мога да го загрея. И след това там долу което не ми е ясно кой го казва - Аз и останалите от екипа чакахме завръщането ти. Обмисли го ( предложението за завръщането предполагам...)
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
I pity the FOO!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юни 03, 2006 3:43 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Arrrrrgh, 2 дена нямах нет
Някъде към средата на 13тия Вол съм бтв. :D Аион RULZ :D Супер-пич..... ох.... колко мислех да пиша в тая тема докъто нямах нет и си биех главата в монитора... ама сега съм се зачел и хич не ми се пише :? Ако днес успея да дочета всичко ще съм доволен и тогава ще пиша повече :Р ^^
Yoooooooooshya....
Готов съм и изкам ощееее :D:D:D:D Текстът по-долу вероватно ще да съдържа разни спойлери до 129тия трик...
. . . . . . .
. . . Сугоооооооойския бой между Бенкей и жабчето на шарено ще е някаква красота ^^ Казу се осъзна точно преди да почна да го псувам :Р Доста изненадващо запали AT-тата... Аион обаче кърти мивки!!! К'ви коли кара тоя пич леееелеееееее...... СораのАн-чан се по-печен излиза ^^ Последния 'изпит' беше суперски =))) Икки научи ХАДОО-кен =)) и събра егати и отбора...
Супер-мъчно ми е за Симка-чуан :( Ще ми се да стане от тая модерна количка и да скъса гащите на Ринго х( //я от бой я от,..... дооджин :Р:Р:Р// И принципно цялото това "немуриномори" вече ми лази по нервите х( К'ви са тия и за к'во се борят ПоДемоните!? х( Мислех ги за готини спасители, но ни са спасители, ни са готини вече егати..... х(( И отбора им изглежда някакъв избушен ( всъщност нямам нищо против да научат и всички техники от street fighter, обаче PLZ, само да спрат с тия uber-невъзможни мутри =/ Некви невероятно бинтовани и изчанчени хора се появяват по клетки, нинамсиквоси.... поне бързо ги пребиват... =/ )
А- да.... нещо не разбрах съня на Симка --- ако това изобщо беше сън?! --- или 'срещата' на Куруру-чан с ония времеви cool-lookin' пастор... май тая част трябва да си я поприпомня...
Едит3: Ооок, що-годе схванах, благодарение на Вики... не бях разбрал, че тоя е откраднал регалията на вятъра.... пък и защо се явява в съня на Симка пак не разбирам @__@
А Симка и Куруру много си мязат ♥
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юни 04, 2006 4:13 pm |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Аз ето за това си мислип че са брат и сестра !
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юни 04, 2006 4:33 pm |
|
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
Малко спекулации и аз да си изкажа. Пълни ще са със спойлери ествествено.
В съня на Симка, всъщност си е Симка и там вижда Кирику и Сора. Това си е само мое предположение, но мисля че Симка е била Link tuner на Кирику. Защо обаче Кирику пребива Сора май че още не е много ясно. Между другото в 129 чаптър се разбира че на Икки всъщност нищо му няма и оная докторката с изчанчената прическа ( забравих й името ) го изкарала като голям проблем за да накара "лошковците" да си мислят, че вече е вън от играта.
Още едно предположение относно Sleeping Forest. Според мен това че Ринго е лидерка на Sleeping Forest е само фасада. Най-вероятно Кирику е шефа. И Габиши и Оуму изглежда че получават от него заповеди. И какво точно иска Кирику също нещо не ми е ясно
А и като стана въпрос за доуджини попаднал ли ти е някой?
I pity the FOO!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юни 04, 2006 6:55 pm |
|
Safiir |
Пантсу Мастър |
|
Наистина би трябвало да са повече от осем. Той и Габиши би трябвало да е крал като се има предвид силата му. А Казу изглежда, че скоро време ще става King of Flame... или поне за такъв го готвят.
А да и да те питам нещо. Тоя очилатко който преди беше в Бехемот а сега е в Генезис как според теб се чете "името" му? Ion Clock или Iron Clock? Според мен би трябвало да е Ion, но навсякъде на английски го пишат Iron
I pity the FOO!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юни 04, 2006 7:33 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Аион! И аз го срещнах като iron-man, ама в никакъв случай не може да е Аирон Просто поредната US изгъзица, опропастяваща хубавата манга х( Е, японският английски наистина си е мъка де можеше просто" 時の支配者" доминант на времето да си ползват, ама те アイオーン・クロック Айон Кроку..... wtf... Освен ако Аион на японски няма някакво значение, което е доста възможно според мен, едното няма нищо общо с другото :X: Да не говориме, че ако това е истина, значи Aион - от Чроно - самият сатана - се казва "Желèзо" ....Всъщност като гледах във Вики, доста се дзверих, докъто разбера, че името му е Sano Yasuyoshi - това не го знаех
Ако някъде по световните водиш дискусия или просто някой ти се заяде по тая тема - ползвай това за Chrno Crusade И това Оригинална корица на някаква японска книга, която намерих в Amazaon.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|