Вчера нямаше какво да правя и реших да я започна таз манга. В момента съм на 18-ти чаптър и мога да кажа, че историята е много добра, действието се развива динамично, непрекъснато умират хора, късат се глави и прочие... Дано да стигне и до адаптация някой ден
Пак добре че върнаха Ерен. Ефрейтора(не мога да му кажа името така че ще го пиша по ранг ) останах с впечатлението че му се прееба крака като спря атаката на женската ама после го дадоха да си ходи нормало...Не знам разочарован ли трябва да съм или развълнуван че е такъв звяр
Е не показаха кой е тоя титан..... Така ли ми се стори или плачеше като взеха Ерен. Ако е така трябва да е някой негов близък или нещо такова. Може дори да е майка му
Публикувано на: Съб Фев 11, 2012 2:02 pm
Joy
Регистриран на: Съб Сеп 15, 2007 2:15 pm Мнения: 1029 Местоположение: In the wrong era
Яка манга. Доста приятна за четене и определено с интересен сюжет. Прочетох, че била доста популярна в родината си та дано продължи в същия дух пък и ако направят аниме по нея което да не е пълен провал ще е още по-добре
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin
Публикувано на: Съб Мар 31, 2012 11:24 pm
CaBa
Модератор
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
Ехе това съм го пропуснал. Пак ще се гледа ако излезе пък ще видим колко е добър. Ако като повечето филми по анимета/манги едва ли ще е нещо добро но времето ще покаже. Да попитам как горе-долу излиза тази манга? Гледам, че са я дали като месечна но май преводите са по един чаптър на месец?
Пф невероятен чаптър. В началото имах леки съмнения към мангата но излезе доста добро заглавие. Определено си струва всяка секунда А и автора доста добре успява да балансира нещата поне засега според мен Нямам търпение да видя следващия чаптър е там ще е яката битка вече
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin
Публикувано на: Чет Апр 12, 2012 10:13 am
deathrazor
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 44 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения