Дата и час: Сря Фев 12, 2025 5:39 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 42 [ 621 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 42  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Noblesse
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 13, 2010 1:36 am 
Аватар

Нали :D

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 13, 2010 10:11 am 
Аватар

Не успях да разбера в крайна сметка силата на Рей, която малкия оприличи на Владетеля (на Noblesse ), означава че той Е ВЛАДЕТЕЛЯТ им или че Реги е срещал друг, демек Владетеля и е шокиран, че освен него Рей може да използва тази сила (на кръвта).

Щеше ми се да знаеш японски и корейски :?

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 13, 2010 10:18 am 
Аватар

До колкото разбрах той каза, че до сега е виждал тая техника да бъде използвана само от владателя, което най-вероятно значи, че Рей му е роднина.Преди това Франкенщайн беше казал, че не расата им е Noblesse, а само едно същество, което най-вероятно значи Рей.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 13, 2010 10:35 am 
Аватар

Тогава това беше и на мен първата ми мисъл, но ако Рей не е Владетелят, не е както го нарекоха във форума на Мангафокс "Дракула", то го има варианта Рей да е кръвен наследник на Владетеля/the Noblesse, или двете титли да са раздели - Владетелят си е господаря на расата, а пък Рей е Noblesse и с което е свързан неговия предълъг сън (+ както каза Франенщайн в началото , той е изчезнал и те са го търсели) . Значи малко или много Рей е част от миналото и сестрата, като глава на своя благороднически род, е длъжна да го знае, макар и ок, да има оправдание, че не го разпозна още в началото.

Въпреки, че доста безгрижен и лек, комиксът си има силна история, която може да грабне въображението ни

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 13, 2010 11:06 am 
Аватар

Аз съм по склонен да си мисля, че Рей е по-скоро предишния владетел и е кръвен роднина(по-голям брат) на на настоящия.Пък и Дракула е вампир е Noblesse ясно обясниха, че не са вампири.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 13, 2010 11:46 am 
Аватар

Аз съм по-склонна да го определя като родоначалник/създател;може би предишния лидер. Франки нещо обясняваше как са произлезли и може темата за Рай да е табу. Все пак се е скрил-вероятността причината отчасти да е била и собствената му раса е огромна, но ще почакаме и ще разберем.

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 13, 2010 6:02 pm 
Аватар

Според мен Рай си е баш шефа :) Но нали е спинкал 800 или 840 години се е появил някой друг който да води малкото ноблесчета(както се наричат вече) за да не се пръснат съвсем и да има някакъв контрол, предполагам Регис познава този който е запълнил мястото оставено от Разиел(Рай) понеже колкото и да са големи нашия е спал 800 години а тея да са на 400 макс дечковците.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 14, 2010 12:52 am 
Аватар
Sky King

Аз доколкото схващам Рей е владетелят, просто в годините през които е спал се е появил някой, който може да му съперничи по сила, но не и да управлява онази атака с кръвта, по-скоро се отнасяше за mind контрола... пък и все някой е трябвало да заеме мястото на владетеля... по интересното ще е да се разбере защо Раи е решил да заспи и как така е спал толкова дълго.
Иначе расата му мисля е съвсем малобройна - нали когато Франкенщайн говореше за върколаците, спомена че и двете раси са малки.

А 150та глава беше няква яка с тоя rage дето показа Ф :lol: ... Рай = прасе = instant kill..искам да го видя как я накъсва на парченца тая фльорца :lol:
... само че и той почва малко да излиза от контрол - вече 2ри път сам вдига забраната над силите си :?

Иска ми се да видя и какво прави оная луд доктор, пък и предполагам е използвал изследванията на сами Франкенщайн за да успее да добие силите си, та искам да го видя в сериозна битка с Ф и физиономияата му като разбере чии записки е ползвал за своите изследвания :vicious:

Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 14, 2010 4:30 am 
Аватар

Бахти лудата докторка.Измислила си самоличността на сестрата на Такео за да го ебва.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 14, 2010 9:36 am 
Аватар

тва къде :?:
видях :blush: ;тъй като приключиха с raw ще чакаме за нова следващата седмица :)

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 14, 2010 10:05 am 
Аватар

http://www.mangafox.com/manga/noblesse/v01/c144/4.html
=)) so damn funny =))

p.s.
151 чаптър също е epic win, толкова да е забавен този комикс, не е реално =))

забележката за Дракула беше на място, още повече че Влад 3 Тепеш е живял 1431 – 1476, тоест не съвпада с 800+ годишния сън, пък и щеше да е невероятно lame, в сравнение с останалото от комикса.

Колкото до Франки , според мен той не е син/биологично свързан с Рей, не е експеримент, не е вампир, не е и Noblesse, след изказването че има други силни раси, по-скоро съм на мнение, че той е един от последните представители на своя вид и дано имаме късмет да видим друг такъв, примерно някоя избрана женска ... ще е голям смях :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 14, 2010 3:53 pm 
Аватар

Нямам търпение да се намесят и върколаците аз , след обяснението което Франки даде на М-21 силно се надявам да ги видим скоро (може и до 50 глави и повече) и по-точно се надявам да ни загатват че това е нещо което предстои да видим.

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 18, 2010 8:07 am 

някой тук знае ли всъщност какво означава името на Rai - Cadis Etrama Di Raizel
доста спорове направихме по чуждите форуми , но така и не успяхме да немерим 1 език който да ни даде еднозначен превод

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 21, 2010 8:43 am 
Аватар

да, Франки наистина е плашещ-какво направи с хапчето за толкова кратко време :shock: ;и аз искам да се появят върколаците,но ми е по-любопитно дали Фр ще продължи доброволно да е слуга-абсолютното му подчинение вече като че ли се пропуква :baby: /то още като се появи Рай той не изглеждаше особено щастлив-разбираемо/

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 21, 2010 7:07 pm 
Аватар

Аз пък мисля че Франки си е много щастлив че господарят му се завърна. И въобще не виждам как може да не му се подчини особено като гледам как се държи досега - в битките досега е да се защити макар че той ги унищожи и да добие Такио понеже каза че ще убие Раи :)
Малко ме е яд че Раи няма да остави Франки да се позанимава малко пак в лабораторията за отрицателно време ще направи много добри и полезни неща ама явно цената за тях ще е доста висока или ще се промени самият той. Интересна глава беше 152 да видим следващата тази тъкмо малко кротна нещата.

Чудно ми е Йори или както беше там пича който спаси лекарката какво ще докладва на организацията. Както и докога нашите ще оставят някой да се измъква така - не е като да не можеха да го хванат.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 42 [ 621 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 42  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]