|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 12:17 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: The World God Only Knows ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Фев 15, 2012 3:32 pm |
krumisimo |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
^ Тру дет! Доскоро най-високо разположени в стълбицата ми бяха Аюми и Чихиро, но последните 15-20 глави ми наклониха везната към втората...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: The World God Only Knows ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Фев 24, 2012 1:10 pm |
krumisimo |
|
|
Знае достатъчно, че да не може вече Кейма да я залъгва с каквото и да било... Попътно сиг ще й каже на нещо от сорта на "Please play along. Don't tell Ayumi anything!" (последвано от протести от Чихиро и убеждавания от Кейма)... И като споменах Аюми - щеше ми се да видим изражението й при казаното от Кейма по тела... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) (сигурно следващата глава)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: The World God Only Knows ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Фев 24, 2012 10:01 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17084_1352981381.png) |
erejnion |
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
>щеше ми се да видим изражението й при казаното от Кейма по тела... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) (сигурно следващата глава) а дано наистина ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) и на мен ми се иска да го видя. Иначе, аз от Чихиро очаквам даже и тя да се втурне да му помага, без да задава ненужни въпроси... така де, колко често е действала според предвижданията на Кейма? Или пък по здраво установени клиширани реакции?
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: The World God Only Knows ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Фев 25, 2012 12:04 am |
krumisimo |
|
|
Това съм съгласен - от всички момичета, с които е имал работа Кейма досега, поведенческата парадигмата на Чихиро е била най-неразгадаемата за него... Съвсем скоро ще видим какво ще стане...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: The World God Only Knows ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Фев 25, 2012 7:57 pm |
krumisimo |
|
|
В края на 178 пишеше, че сега ще е спешъл... Поне за мен си е скоро, няма да усетиш как ще дойде другата седмица... През цялото време очаквах появата на Кейма, но не мислех, че ще е коня...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: The World God Only Knows ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Фев 26, 2012 9:24 pm |
krumisimo |
|
|
We can only imagine... При първоначалното ми бързо скролване надолу се зачудих защо са толкова малко гласовете и след това прочетох за едва 7-часовия прозорец... Ако бях аз щях да обърна позициите на Канон и Хакуа...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: The World God Only Knows ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Фев 26, 2012 10:54 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17084_1352981381.png) |
erejnion |
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
Аз бих обърнал позициите на Канон и Чихиро, но аз съм си аз мм, ъпдейт по тази работа: тегленето се състоя, ще бъдат Тсукийо, Канон и Елси, и Хакуа взима цветната илюстрация. Е, поне Тсукийо влезе, другите три имат вече твърде много арт... >.>
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: The World God Only Knows ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Фев 27, 2012 12:07 am |
krumisimo |
|
|
Оо, аз трябваше да уточня - конкретно говорех за попадналите в тройката девойки... (моята тройка е Чихиро, Аюми, Хакуа) ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Хубаво, че цветната е за Хакуа; другите 3 са ми meh...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|