Дата и час: Съб Фев 01, 2025 7:51 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 11 [ 161 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2008 10:49 pm 
Аватар

Кога се очаква да излезе 48+ ,само 48 ли ще илзиза или се чака да излезе първо целия vol и после?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2008 11:01 pm 
Аватар
Модератор

Няма точна дата, няма и никакво предположение. От известно време има и raw и превод на чаптъра, но още никой не го е сканирал. Засега групите вървят подред и са до 41ви и освен ако някой не се хване да го сканира, ще се чака те да стигнат до 48. Както вече споменах на няколко места, мангата е месечна, т.е. излиза 1 чаптър на месец. 49ти още не е излязъл.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 08, 2008 3:35 pm 
Аватар

слънцето и луната са ми любимите персонажи... :crazy2:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 5:27 pm 
Аватар

След като се разрових за великият Monthly Shōnen Gangan и разбрах кога излиза - 12 число на месеца.Това значи че до 20 трябва да са превели новия chapter или направо volume-то. 8)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 7:53 pm 
Аватар
Модератор

Кхъмм, той е преведен доста отдавна + има и raw, просто още никой не го е сканирал. Което значи само едно, че чакаме Binktopia или Mahou-X да стигнат до там (сега са на 44ти).
То за датата, че излиза на 12ти е ясно отдавна :> (нямам спомен дали съм го споменавал някъде). И 49ти е излязъл, но той няма още raw, затова няма и превод.
Междудругото гледам, че в 9тия том между 32 и 33 има бонус чаптър, разправя се за Екскалибур :>

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 9:42 pm 
Аватар

CaBa написа:
Кхъмм, той е преведен доста отдавна + има и raw, просто още никой не го е сканирал. Което значи само едно, че чакаме Binktopia или Mahou-X да стигнат до там (сега са на 44ти).
То за датата, че излиза на 12ти е ясно отдавна :> (нямам спомен дали съм го споменавал някъде). И 49ти е излязъл, но той няма още raw, затова няма и превод.
Междудругото гледам, че в 9тия том между 32 и 33 има бонус чаптър, разправя се за Екскалибур :>

Какъв 44-те те гони има ги до 47 преведени и пуснати.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 10:20 pm 
Аватар
Модератор

Гони ме, даже още ме гони. Напълно съм наясно докъде ги има, нали аз съм ги качвал файловете в сървъра и датата и съм ги коментирал даже тук. Но ако си направиш труда да разбереш какво имах предвид, нямаше да мислиш, че ме гони нещо. Ако не си забелязал Binktopia хвана мангата от 41ви чаптър и са стигнали до 44ти (скоро го пуснаха) в същото време Mahou-X пуснаха и те 44ти. Когато мангата беше доста назад с превода, Zoe ги преведи и awillfulmuse ги сканира за да помогне в затваряне на дупката, но Mahou-X си продължиха да изкарват чаптърите по ред (въпреки, че вече ги имаше сканирани от awillfulmuse) и са стигнали до 44ти. Такаче ме гони 44ти, и за да пуснат Binktopia и Mahou-X 48ми, трябва първо да пуснат 45, 46 и 47.
Все едно не си виждал някое аниме което е превеждано от няколко групи. И въпреки, че вече има превод за последните 3 епа (да кажем), тези които изостават все пак си пускат релийзите.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 14, 2008 11:47 am 
Аватар

http://www.onemanga.com/Soul_Eater/

Тука ги има от 45 до 47 преведени аде радвайтесе. :twisted:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 14, 2008 12:22 pm 
Аватар
Модератор

:? Май упорито отказваш да разбереш какво искам да ти кажа.... http://www.mangaupdates.com/releases.ht ... ype=series

http://forum.animes-bg.com/viewtopic.php?t=26886
А от там ще видиш
http://animes.no-ip.biz/Soul%20Eater%20%5bo%5d/
http://store3.data.bg/unok/Manga/Soul%20Eater/
И ще разбереш, че дори с дни (даже 47ми с месец) по-рано съм ги качил от в onemanga....

edit: Междудругото вече има raw за 49 и 50, и даже се работи по превода, както и на бонус чаптъра с Екскалибур. Но както обяснявах не очаквайте да изскочи веднага скан след превода, освен ако някоя друга група (не Mahou-X или Binktopia, който не са стигнали още до там) не го направи.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 17, 2008 9:22 pm 
Аватар

хаха BlackИзображениеStar rlz :)
Чудно ми е дали Ким ще се опомни само..

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 20, 2008 10:37 am 
Аватар
Модератор

От целия чаптър ми се струва, че единствено трябва да се спомене "Black Star не издържа накрая :lol: "

Иначе спешъла в 9ти том е каша :> Имаше едно маааалко балонче с текст, което го пропуснах още като го видях :lol: . Иначе Екскалибур е ненормален :lol:

Има превод за 49 и 50, въпроса е дали някой ще се хвани да направи скан, ако не се чакат Mahou-X или Binktopia да стигнат дотам.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 01, 2008 11:20 am 
Аватар

Искам Мифуне да си остане в историята. Ясно е, че Блак Стар ще го бие, но нека все пак стане един от нашите. Много е як.
И какъв, по дяволите, беше този елен, появил се от нищото, но плямпащ за сила и демони?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 1:05 am 
Аватар
Модератор

Ох 2 чаптера :> Иначе точно Mahou-X настигнаха докъдето имаше сканове и тоя пич ги сканира :D
Black Star просто не издържа, много луд стана. Муфуне и той голям звер и доста добра битка правят до момента.
А Black Star все повече и повече на Наруто мяза :lol: , взе и клонинги да прави :lol:

Амм и я осраха тая манга от цветни страници, не че се оплаквам :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 7:45 pm 
Аватар

Мифуне е мега най-великия пич. :love: И битката му е супер добра. Динамична, равностойна и супер яка. Малко тея клонинги и каваримита са ми в повече, но някак си ще го преживея.
Ох-кун е бая жалък тип, добре че пича дето му е оръжие се справя като хората и наръга малката вещица
Мака е голяма бяла птица.Точка.

И сега чакаме следващите.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2008 5:47 pm 

Хора,замисляли ли сте се,че всъщност ''Baba Yaga'' е Баба Яга,щото аз чак сега го осъзнах :D

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 11 [ 161 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]