|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 7:51 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Май 30, 2008 10:49 pm |
|
Zakero |
|
|
|
Кога се очаква да излезе 48+ ,само 48 ли ще илзиза или се чака да излезе първо целия vol и после?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 13, 2008 7:53 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Кхъмм, той е преведен доста отдавна + има и raw, просто още никой не го е сканирал. Което значи само едно, че чакаме Binktopia или Mahou-X да стигнат до там (сега са на 44ти).
То за датата, че излиза на 12ти е ясно отдавна :> (нямам спомен дали съм го споменавал някъде). И 49ти е излязъл, но той няма още raw, затова няма и превод.
Междудругото гледам, че в 9тия том между 32 и 33 има бонус чаптър, разправя се за Екскалибур :>
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 13, 2008 9:42 pm |
|
Zakero |
|
|
|
CaBa написа: Кхъмм, той е преведен доста отдавна + има и raw, просто още никой не го е сканирал. Което значи само едно, че чакаме Binktopia или Mahou-X да стигнат до там (сега са на 44ти). То за датата, че излиза на 12ти е ясно отдавна :> (нямам спомен дали съм го споменавал някъде). И 49ти е излязъл, но той няма още raw, затова няма и превод. Междудругото гледам, че в 9тия том между 32 и 33 има бонус чаптър, разправя се за Екскалибур :>
Какъв 44-те те гони има ги до 47 преведени и пуснати.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 13, 2008 10:20 pm |
|
CaBa |
Модератор |
|
Гони ме, даже още ме гони. Напълно съм наясно докъде ги има, нали аз съм ги качвал файловете в сървъра и датата и съм ги коментирал даже тук. Но ако си направиш труда да разбереш какво имах предвид, нямаше да мислиш, че ме гони нещо. Ако не си забелязал Binktopia хвана мангата от 41ви чаптър и са стигнали до 44ти (скоро го пуснаха) в същото време Mahou-X пуснаха и те 44ти. Когато мангата беше доста назад с превода, Zoe ги преведи и awillfulmuse ги сканира за да помогне в затваряне на дупката, но Mahou-X си продължиха да изкарват чаптърите по ред (въпреки, че вече ги имаше сканирани от awillfulmuse) и са стигнали до 44ти. Такаче ме гони 44ти, и за да пуснат Binktopia и Mahou-X 48ми, трябва първо да пуснат 45, 46 и 47.
Все едно не си виждал някое аниме което е превеждано от няколко групи. И въпреки, че вече има превод за последните 3 епа (да кажем), тези които изостават все пак си пускат релийзите.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юни 17, 2008 9:22 pm |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
хаха Black Star rlz
Чудно ми е дали Ким ще се опомни само..
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 20, 2008 10:37 am |
|
CaBa |
Модератор |
|
От целия чаптър ми се струва, че единствено трябва да се спомене "Black Star не издържа накрая "
Иначе спешъла в 9ти том е каша :> Имаше едно маааалко балонче с текст, което го пропуснах още като го видях . Иначе Екскалибур е ненормален
Има превод за 49 и 50, въпроса е дали някой ще се хвани да направи скан, ако не се чакат Mahou-X или Binktopia да стигнат дотам.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юли 02, 2008 1:05 am |
|
CaBa |
Модератор |
|
Ох 2 чаптера :> Иначе точно Mahou-X настигнаха докъдето имаше сканове и тоя пич ги сканира
Black Star просто не издържа, много луд стана. Муфуне и той голям звер и доста добра битка правят до момента.
А Black Star все повече и повече на Наруто мяза , взе и клонинги да прави
Амм и я осраха тая манга от цветни страници, не че се оплаквам
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юли 02, 2008 7:45 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Мифуне е мега най-великия пич. И битката му е супер добра. Динамична, равностойна и супер яка. Малко тея клонинги и каваримита са ми в повече, но някак си ще го преживея.
Ох-кун е бая жалък тип, добре че пича дето му е оръжие се справя като хората и наръга малката вещица
Мака е голяма бяла птица.Точка.
И сега чакаме следващите.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|