|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 5:04 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юни 28, 2008 7:10 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=75.jpg) |
engine |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
И така, остават не повече от три седмици до времето, когато Ямамото официално ще свие сармите на поредния самопровъзгласил се "Най-добър", след което ще чакаме Тсуна да си покаже и той силицата.
А за кутиите...защо да не могат да ги ползват после?Ще мине време, ще порастнат, ще дойде лошият Бякуран и неговата армия от палячовци с кутишки.Тогава нашите ще се наядат и така...
А може и да не дойде,защото техните възрастни еквиваленти са в миналото и едва ли маат крачоле, нали ме разбирате.
_________________ Който пие облак троен,той за утре е спокоен!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 08, 2008 8:24 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2544_1247044367.png) |
PA3YM |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
хммм - Тсуна обаче се събуди в празен ковчег... тялото трябва да се е преместило в миналото щото дори и мъртво все пак то е версията след десет години - обаче това не става
защото базуката е развалена -> в този вариант младия Тсуна живее близо 10 години в бъдещето, затова възрастния Тсуна не съществува в момента - той ще се появи само ако Тсуна се върне в миналото
ако Тсуна не се върне -> възрастния ще се появи 10 години след този момент в който живее младия сега
знам че е объркано ама винаги става объркано кат намесиш времето >.< просто развалената базука не прави временна размяна, както досега - а перманентен скок напред; като го оправят всичко ще се върне по местата... АКО го оправят - на практика всичките герои са налице и тук, само с пръстените има проблем
е вероятно ще се върнат де за да спасят Колонелльо и ще направят Шоуичи част от фамилията си >.>
П.С. това е мойта теория, т.е. много вероятно да се окаже тотали грешна
_________________ GIDA owns U! ![Изображение](http://img237.imageshack.us/img237/6296/kukukusz8.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юли 09, 2008 8:14 am |
Hanabishi_\R/_*cool huh? |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
PA3YM написа: баааааси яката манга Първо тука да се съгласим...аз почнах от сега дето се тътри анимето, ма пак да отбележа, че е супер и мангата, и анимето ^0^ @Разум...теорията може да ти е вярна, но дано за това да грешиш ..... PA3YM написа: и ще направят Шоуичи част от фамилията си >.>
Тоя Шоуичи е баси мушмула нещъм да го виждам >.<
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юли 09, 2008 11:59 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2544_1247044367.png) |
PA3YM |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
анимето па аз ще го гледам по-нанататък ^^
а Шоуичи не че искам да го виждам - ама тенденцията е такваз в мангата
първия по-сериозен арк беше с лошко Мукуро -> хоп Мукуро става мист гардиан
после арката с пръстените с главен лошко Xanxus и Вария -> хоп сега Вария им помагат
тук засега главния лошко е Шоуичи - той е final boss за нивото -> хоп ? -.-"
то още в хода на арката разни уж врагове минават към наще - Спанър, Гама май, надявам се и Уни ![:nod:](./images/smilies/nod.gif) макар че при нея е по-сложно >.<
о и още в началото нали Гокудера тръгна да бори Тсуна и му стана после най-ревностния последовател
и Ламбо и Ай-Пин и те идваха като "врагове" в началото
_________________ GIDA owns U! ![Изображение](http://img237.imageshack.us/img237/6296/kukukusz8.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юли 09, 2008 2:37 pm |
![Аватар](http://i180.photobucket.com/albums/x2/rinsgraffics/RQ/tsuna-av.png) |
Kae |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
Ми че то Мукуро все още си е лош, нищо, че е мист гардиън. Всмисъл иска да си обладае Тсу-кун, иска и власт и общо-взето сам не знае на коя страна е. Като Хибари де, нещо подобно. Пък и то и Спанър не е наясно из кои е, просто му е интересно на човека как би изглеждал Х бърнъра.(:
Иначе ме издразни, че оставиха така битката с Гокудера. Всмисъл не е завършена. Въпреки че обичам да гледам битки на Ямамото, винаги са много добри^,^
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юли 09, 2008 6:34 pm |
|
|
Мен ми се ще да дадат малко Вария и по-точно Скуало ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ....много ме радва тоя откачиния (Ямамото x Скуало беше адску ^0^)....aa~ да може и малко от Ламбо след 20-на години xD ......+ че яко ме гложди тайната на бебе-тата :О
PA3YM написа: о и още в началото нали Гокудера тръгна да бори Тсуна и му стана после най-ревностния последовател
Той го тестваше
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юли 14, 2008 7:55 am |
|
|
PartyMonster написа: .например да е искал да стане Вонгола,но да са го отхвърлили и следователно да е съставил план с Бя-чан за унищожаването й в бъдеще..
Аз пък спрямо реакциите от миналото си мисля, че се е страхувал от тях и е искал да стана некав "протектър оф джъстис" и да ги спре
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|