Дата и час: Съб Фев 01, 2025 5:39 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 4 [ 54 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 30, 2008 12:50 am 
Аватар
RyuKo FanSubs

Най-сетне!!! Има ъпгрейд!!! Урааа! :wave: :D Е сега вече би трябвало да почва интересната част :D Интересно какви ли магии ще ползва сега, като може да копира?
Малко съм изненадан (приятно де), че има развитие обаче... Очаквах поне още една година да се размотаваме с глупости... Мисля, че най сетне потенциала на мангата ще бъде развит :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 30, 2008 4:36 am 
Аватар
Модератор

Аз лично не очаквам да има някакво голямо развитие сега. По-скоро ще започне тренировка за овладяване на черната карта (за която ще разберем следващия път повече) и трениране и взимане на другите нива.
Ахх как ме шокира ония, че Lucy се е гътнала :>

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 30, 2008 4:39 am 
Аватар
Цар Алко

Ами нашия си взе eagle eye от "Heroes" играта, но сега едва на 10 процента е... :lol: . До сто процента остават още 9 изпита, не знам нататък колко по-трудни ще са ;).

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 27, 2008 11:28 pm 
Аватар
Модератор

Е разбрахме най-накрая какво ще стане след като завършат. Често надявах се нещо друго да е, но е интересно дали мангата ще оцелее до там, че да видим какво ще правят след като завършат.
Иначе тоя го разкри, доста бързо и то. Но иначе се съмнявам, че ще премине към другия вид карти, толкова време се мъчи да я направи Black, а сега да я замени малко се съмнявам.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 29, 2008 3:29 pm 
Аватар
Модератор

Лоши новини Mx0 ще свърши до няколко чаптъра. Имаше потенциал, но просто прекаленото точене явно на никой не му е харесало. Жалко наистина се надявах да се развие откъм история, което като гледам последният чаптър вероятността Казуми да приеме офертата се увеличава :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 29, 2008 5:18 pm 
Аватар
Цар Алко

А стига бе? Сериозно :shock: ? Е тва ако наистина свърши до няколко чаптъра такъв флейм и йеко псуане ще му ударя, че Камътъ ще им се стори първолак. :x

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 29, 2008 7:53 pm 
Аватар

Днес изчетох цялта манга. Последния чаптер да не е феик, защото няма никаква смислова свързаност с останолото. Изведнаж изниква накакъв дръвник и му предлага магическа карта? Какво означава това, че ще му даде златна карта ей така... Това ще е най-малоумно измислената манга ако свърши с това, че ще му дадат златна карта желаниицето му и bye bye...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 29, 2008 8:02 pm 
Аватар
Модератор

Е добре какво очакваш, при положение, че кажат на автора "До 5 чаптъра завърши мангата". Мислиш ли, че ще направи нещо супер гениално ? Или нещо много смислено. Естествено края няма да се хареса на почти никой който е чел мангата.
Иначе защо да си няма смисъл появата на тоя ? Разбрал е, че има нещо гнило при Казуми, и отива да го провери. Те казаха, че ако друг учител види картата отблизо ще я разбере каква е. И напълно нормално да иска да му предложи златна, вместо да го остави с тази, след като тази е по-добра, а му е рано да я има. Предлага нещо в замяна, което би го заинтересувало (при положение, че не знае цялата истина покрай тази карта).

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 29, 2008 8:32 pm 
Аватар

Единственото особено в неговата карта е че когато е черна може да се използва и навън. До сега не е постигал успехи заради картата си, а защото мисли повече от другите преди да направи нещо. Освен това ако получи златна карта може де изпълни желанието на Аика което ще е възможна най-малоумния край... Освен това ако получи златна карта едва ли ще му е много трудно да я напрани черна след като е доста по силна сама по себе си от обикновенното МО. И все пак... имаше една безмислена част около 53-57 чаптър мисля която си беше просто филър без никакво развитие в исторята. Каква беше целта - да променят факта, че другите мислят, че има златна карта в крайна сметка ефект 0. И му дават по-силна карта от златната за да си вкарат по-голям автогол - не мисля. Ако получи златна карта се провяля целия смисъл на анимето. Ако не е златна трябва да е много прост за да смени своята. Щеше да е доста по-добре да оставят края отворен а не да се гаврят с феновете. Някой има ли предтава кога е следващия чаптер.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 29, 2008 9:02 pm 
Аватар
Модератор

Аниме и Манга не е едно и също само да го спомена.
Само където МО е по-силно от златна карта. Това, че Казуми не може да я владее е друг въпрос. А на това защо дадоха по-силна карта на него, ами просто защото така или иначе в бъдеще ще попадне в тея критерии за такава карта. А сега точно и изучава МО, му бе дадено разрешението за черната карта, за да може да ползва някаква магия, за която толкова много искаше.
Защо да се губи смисъла ? За на феновете да, но през цялото време той иска златна карта, такаче няма какво да се губи смисъла, успява да постигне желанието си. А и както казах при факт, че трябва да завърши мангата, какво да направи, да остави отворен край ? Е това ще е още по-голяма гавра, да не стане абсолютно нищо. За аниме отворен край е приемливо има надежда за продължение, но за манга... Все едно това да беше последният чаптър... мдаа, много щеше да е интересно ако беше свършила сега с отворен край, стигнала до никъде мангата.
Другата седмица ще има нов чаптър.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 30, 2008 12:59 am 
Аватар

Струва ми се зарибена мангата :) макар, че съм в началото още, сюжета е доста често срещан, има доста манги като тази, единственото и различно е, че става въпрос за училище за магии, което мен мн. ме радва :) (Хари Потър естествено да го духа :thumbsdown: ).Чудя се дали ще излезе аниме Mx0(Emu x Zero)... :onegai:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 11:02 am 
Аватар
Цар Алко

Нашето момче ще заминава да учи в друго училище, поне да даде един "joker" на мацката, че да го чака една година :lol: . Жалко, че мангата е към своя край, имаше потенциал, но уви.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 12:29 pm 
Аватар
Модератор

Значи цялата история да вземе черна карта беше за да не си изгуби паметта...
Охх другият чаптър е последен, надявах се 100 да удари поне :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 2:14 pm 
Аватар

Може и 100 да направи да даде евентуално кво се случва след 2 години. Ама той е кух малко тоя дето прави мангата. Каквото и да барне недовършено остава най-вероятно ще свърши как си взима сбогом със всички и Край.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 2:22 pm 
Аватар
Модератор

Няма да стигне до 100, обявено е, че следващата седмица свършва, тоест на 99ти чаптър. А още не е известно защо. Дали защото не му се занимава с мангата (което е малко вероятно), или защото шефовете на списанието така са решили (което е много вероятно). Такаче не мисля, че е редно да го обвиняваш преди да се знае защо свършва мангата.
Ако свърши без timeskip, то има голяма надежда за продължение, дори и да не е в това списание.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 4 [ 54 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]