Дата и час: Чет Фев 13, 2025 1:34 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 19 [ 284 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2007 2:25 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Хах, не знам, но определено бих казал, че ти се иска Ашура да не е лош, а :P :lol:
Може не Фай да е избил всички, а Ашура. И чак след това Юуи да го е приспал... същото, като онзи път, с краля на света на Юуи и Фай... когато полудява и избива всичко и всички . Ест - няма нищо случайно обаче :D
А холика - видях го това онлайн ама :( буъъ, искам си голеееми картинки, особено като се появят герои като Зашики-вараши или Кудакитсуне ♥ Мулето най-сетне дръпна 11ти, а от мангахелпърса дръпнах останалите -днеска трябва да наваксам и ще светне друтага тема :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2007 2:38 pm 
Аватар

................

Последна промяна Darkprince на Нед Сеп 30, 2007 2:40 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2007 3:49 pm 
Аватар

Не искам Ашура-оу да е лош дам :P То си личи, че е, но се надявам да не е напълно безчувствен. Все пак мисля, че всичко, което прави го прави заради някого или заради Селес, защото иначе нямаше да се съюзи с ФУР. Би трябвало да иска нещо от него. ФУР със сигурност може да вижда поне до някъде в бъдещето, все пак е от Рийд семейството. Значи тогава или се е съюзил с Ашура-оу или е видял, че той ще е подходящ със способността си да вижда напред, и го е оставил да прибере Юй. Но честно казано съм почти убедена, че са се съюзили иначе няма как Ашура да знае точно кога да отиде да вземе Юй от кулата, а и няма причина да го взима. Функцията на Ашура-оу обаче аз я виждам по-скоро като човек, който ще подготви и изпрати Юй на пътуването, също както Томойо. Впрочем до колкото си спомям Томойо не беше ли казала, че е изпратила Курогане не защото е дошъл момента да пътува със Сакура, а защото наистина е искала той да осъзнае какво е истинска сила. Това го беше казала на Юко. И Юй тръгва, защото иска да избяга от Ашура-оу, а не заради пътуването, за което той знае, за разлика от Курогане. Много странно ми изглежда това. Сякаш изведнъж всички, които са знаели за това, което предстои, са го забравили.
Това за Гинрю не се бях замисляла..наистина и на двамата Юко им взема неща, дадени от най-близките хора, които са в единия случай обвързани с Юко, в другитя с ФУР...Защо ще им ги взима ли...Ами то всъщност би трябвало и Юко и ФУР да искат да помогнат на цялото пътуване, но искат да го отведат в различни посоки. ФУР иска Сакура да пътува с другите, защото споменита, които ще направи през различните светове са му много ценни. А Юко какво иска да стане...
А изразните средства на Курогане са ми любимите :lol: . просто ме радва от всякъде като каже нещо такова.
Ашура-оу обаче има мн неясни намерения. Значи до колкото знам в РГВеда е едновременно добър и лош, едновременно помага и пречи на хората, които са му близки. За това и няма как да знаем какво точно иска този път. (Да не би майка му да е била от Валерия и да е умряла заради Фай и Юй и той да си отмъщава :lol: )
БТВ, днаес една приятелка ми даде Първи гайдбук на Тсубаса, който и пристигнал от Маями по едно момиче и направо не мога да му се нагледам. Като се прибирах 2 пъти си изтървах рейса, за да го разглеждам. Таа, но не това ми е мисълта. Исках да покажа нещо на Саян- Ашура в Oh!Great стил. Нарисувано от него специялно за гайдбука. Е тук вече е момиче определено :lol:
Скана не е мн хубав посредата, но не смеех да го натискам към скенера, все пак не е мое.
Едит: Няма да съм тук за няколко дни, а пък така ми се пишеше в товата тема :( Докато се върна, да сте измислили края :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 02, 2007 6:05 pm 
Аватар

Такаааммм, изчаках да излезе 162 chapter. :D Честно казано, чудех се дали с този chapter, а и след като го прочета, няма да се окажа в положение подобно на сукалче *dh. с ококорени очи и с пръст в уста :baby: * :roll: Еми не познах. :D Сега не мога да дочакам следващия chapter. :Д
Сега за chapter # 161 и 162 -> особено.

Sarah написа:
Finally, Kurogane. At least someone in the story has some damn sense.

Браво, мацка :). По-добре не мога да го кажа. :D Аман от фенгърлски писъци и техния Fay *шегувам се ест :) *
Екшън - check.
Coolness - check. *uber - щастлив съм :mrgreen: *

Ashura - ou - Psycho - Wacko - дето го избива на фетиш - check. => Като тоолкова много му се мре (както пишеше на аватара на MastaG едно време) -> Do us a favor, get a gun and kill yourself. Но НЕ. Ashura - ou иска Fay да го убие. Ок. :roll: Сега вече дали има наистина някаква "сериозна" причина за това си желание или просто всичко е фетишизъм, ще се разбере май след 3 седмици. *мноу време ва* (но като се замисля какво да кажат феновете на Berserk , които трябва да чакат чак септември за следващия chapter :( )

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 02, 2007 7:50 pm 
Аватар

*Задава се, за да дразни Darkprince с фенгърглски писъци тип "Фааай-самаа"/ :mrgreen:
А иначе сероизно сега всички симпатии отиват за Курогане-сама. Издигна ми се в очите двойно. Просто постъпи точно както се надявах и на всичкото отгоре осъзна, че нещо не се връзва. Точно това, което говохме, че не прави връзка Ашура да спира силите на Юй да растат. И всичко това да го прави само, за да го убие :shock: Ашура е напълно изцяло побъркан. Защо му е точно Юй да го убива :shock: . Ако трябва да има някакво логично обяснение, то сигурно ще е, че и той носи някакво проклятие или нещо, което го предпазва и не всеки може ей така да го убие или сам да се убие. Не не мога да го разбера. Направо нямам думи.
Това, което каза Курогане на Юй после, че миналото все още няма значение...значи през цялото време не му е бил ядосан..направо камък ми падна от сърцето.
Впрочем, да се върна малко към миналия чаптър понеже там се разбра какво счупи Курогане-магическа стена и това е бил начина, по който Ашура им е показал миналото. И нали тогава изглеждаше сякаш Курогане гледа ядосано към Фай, но понеже той е от другата страна на стената няма как да се разбере. Значи може през цялото време да е гледал Ашура и да е осъзнавал какви лъжи скалъпва.
И..в този момент когато Ашура обяснява на Юй защо трябва силите му да не растат, Юй е под някаква магия изглежда и не си спомня. Това значили ли, че това е второто проклятие, за което говореше ФУР?...
Последното нещо, което ми направи впечатление в новия чаптър-Кайл е на първата страница с Xing Huo О.о...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2007 1:33 pm 
Аватар

..........................

Последна промяна Darkprince на Нед Сеп 30, 2007 2:41 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 1:01 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Yup, точно както си го мислехме :dontknow:
И за магическата стена и за това, че Ашура е зле и за това, че на наще не им пука за миналото на Юи, и за това, че не е правилно да се репресира магическата сила на Юи.
А колкото до тъпото желание на Аш'ра - има 2 версии - желанието му е някакво последствие от смъртта му, желанието му е самата смърт, от ръката на Фай. 2рото е най-лесно и предвидимо, вземайки се предвид X, 2рия Камуи и желанията, които изпълняваше.... same here :roll:
Дано сблъсъкът със земята е опреснил малко мисловата дейност на Юи :? Мисля, че Шаоран трябва да се намеси... т.е. - 'ще се' намеси...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 1:47 pm 
Аватар

Абе Шаоран ако може да не се меси най-добре :lol: Искам Курогане и Юй да си разрешат проблема сега сами. Честно не ми се искаше Юй да посяга на предпази Ашура, мислех че вече е осъзнал що за човек е, но може би е нормално, все пак го има за спасител.
Изобщо Кламп имат странни герои, които държат някой определен да ги убие...Чудя се какви ли биха последиците от смъртта на Ашура и дали би имало влияние в-у Юй /не върху психиката, защото това е ясно, че ще го има/...
Впрочем сега съм се сетила да го кажа. Изглежда, че Тсубаса ще продължава до към началото на 2008 година, значи още година и половина. Значи 60 чаптъра, 10ина тома, може би? Та след това Кламп са подписали договор за ново шоуджо. Дано да е добро да заеме мястото на Тсубаса, че дори не мога да си представя, че може да свърши. Значи би трябвало и Холик по това време да е...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 5:29 pm 
Аватар

Аз пък искам Syaoran да се намеси (което е малко под въпрос, дори и да се намеси, пак нещата опират до Yui, но както и да е :roll: ) :D Не щЪ KuroxYui-моменти :shuriken: :lol: * приготвя се за battle position за incoming домати от фен-клуба :gunsmile: * Б***и защо трябва да се разваля такъв персонаж, като Kurogane (е, добре може и Yui), само за едните шЪшкании. :? Да, вярно, че такива, т.е. shounen-ai, персонажи са типични за CLAMP - например в Wish и Gahou Drug - ама защо и Tsubasa-та!! Иначе -> CLAMP имат едни от най-яките герои. 8)

Относно Ashura-ou *дълбо се замисля :hmm:* Така и така сме тръгнали, дайте поне да налучкаме причината за желанието на Ashura-ou или последвията *колкото и невъзможно да е :roll: * : ок, ако Yui убие Ashura-ou -> да кажем, че може да последва spellpower absorbing от страна на Yui или някаква сила ще се unleash-ва, която не може да се контролира.
Друго -> всичко се върти около "онзи момент, когато нещо си ®" (споменава се в xxxHolic и Х/1999, поне за тях съм сигурен :roll: ) -> Ashura-ou дава татуса на Yui, който ще падне в "онзи момент®", т.е. когато магическите сили на Yui > от тези на Ashura-ou (sorry, ама не ми идва подходяща дума :lol: ) => ахъм, ей сега се сетих =>това фетиш-желание да се дължи на друго такова на Ashura-ou, т.е. желанието му, каквото и да е то, ще се сбъдне, ако някой друг с по-големи магически сили от него го убие -> примерно, ама май нещо не се свързва.
Друго -> както каза Kurogane, че онова с татуса и т.н. са пълни глупости -> това е част от плана на FWR ->Ashura-ou трябва да бъде убит точно в "онзи момент®" точно от Yui <= по форумите четох някъде, Ashura-ou има нещо като проклятие, т.е. трябва да убива за може да поддържа кръвта си "seal"-ната или нещо такова -> това, което искам да кажа е, че може би Ashura-ou има някакво проклятие, което може да се предаде на онзи, който го убие (независимо дали е по-силен от него или не) -> може би FWR не иска Yui да е прекалено силен, все пак нали трябва да контролира някак си. А може би ще му трябва като "душа" понататък. :?

В момента се сещам само толкова :lol: BTW пак се присетих :D, когато преглеждах първи епизод на Tsubasa, момента в цилиндъра, изражението на Syaoran беше сякаш е изпуснал момента и ще загуби Sakura :shock: или нещо такова :roll:.

А и друго, в последните chapter-и Syaoran го нямаше никакъв :lol:, нали изпадна в безсъзнание, но като че ли той не трябва да се пречка на който и да е. :hmm:

A и Haruka като спомена xxxHolic -> иска ми се да не свършва заедно с Tsubasa, но предвид събитията в двете манги, изглежда се разказва една и съща история, само че погледната от две различни страни. :hmm:

EDIT: ама се присещам като изкуфял дядка :lol: Чудех се дали може да се обсъди възможна намеса на Clow Reed, след като deluxe cover-ът на последния том е с неговото лице. Или май е по-добре да го оставя за темата Holic Chronicles :roll:

EDIT 2:
Haruka написа:
Та след това Кламп са подписали договор за ново шоуджо. Дано да е добро да заеме мястото на Тсубаса, че дори не мога да си представя, че може да свърши

Много ми се иска да завършат Х/1999 и Clover (мисля си, че и тя не е завършена)

EDIT 3: поправям си онова за персонажите :lol:

Последна промяна Darkprince на Пет Авг 10, 2007 3:37 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 7:13 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Малииии на Харука как й личи желанието за яои :lol: "да си решат проблема сами" :lol: Харука-чан, те не са скарани любовници :P :lol: :lol:
Иначе смятам, че и Мокона и Шаоран трябва да се включат
- защото смятам Шаоран за по-силен от Аш'ра
- защото като даваха уплашената физьономия на Юй, гледаща към злобните погледи на всички, идеше реч, че той ще бъде намразен от всички, не просто от Курогане :)

Ще е яко наистина, ако изведнъж излезе нов чаптър на Х и всъщност се окаже прекъснат, за да може да се окаже кулминацията на 2те успоредни истории които сега следим. Ще стане супер неочаквано и невероятно оригинално. 3 различни манги - обща история...(като не броиме световете в TRC де :lol: )

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 8:39 pm 
Аватар

......................

Последна промяна Darkprince на Нед Сеп 30, 2007 2:42 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 9:30 pm 
Аватар

Харука е чиста като снежинка :D Хайде яой да не, само малко шонен-ай искам :Р
Кламп наистина са шонен-ай фенки имайки предвид, че дори в кардкаптор, което на пръв поглед е невинно шоуджо, има шонен-ай двойка. Вярно, нищо не правят, но на края си правят признанието.
А сега малко по-сериозно. Не ги имам за такива отношения тези м-у Юй и Курогане, а и не мисля, че Клапм искат да покажат точно това. По-скоро е някаква специална вътрешна връзка, сякаш са наистина един за друг и се допълват, но без да имат този-вид-отношения. Просто не ги приемам и като приятели, защото разбирам приятелите като нещо доста по-различно от това. Но някак си от онзи момент още когато се спогледаха при магазина на Юко и казаха точно противоположните неща си личеше тази връзка.
Значи преди да продължа по оригиналната тема..Кламп отдавна твърдят, че ще завършат Х след Тсубаса и мн силно се надявам, че това ще е така. Те са доказали, че могат да работят по много наведнъж /все пак в момента имат 2 седмични и една месечна манга без да считаме всичките допълнителни нещица/, така че факта, че ще има нова манга не значи, че ще е само една. Също имаха голямо желание да довършат Gohou Drug, което би ми дошло просто перфектно ако няма повече Холик, защото толкова много си приличат.
Ако смесят Тсубаса с Х ще е интересно, но не мисля, че са съвместими. По-скоро си мислех за Кобато /ако не сте го чели то излиза по чатър на месец, за сега е малко, арта е като на Тсубаса/, защото главната героиня е точно като Сакура и трябва да събира наранени души в бутилка, защото иска да отиде някъде.
Значи сега за Шаоран, който така обичам да пренебрегвам. Като се замисля точно той не може да припадне просто от шок или емоция..Струва ми се, че има нещо друго и наистина Ашура-о е виновен. Дали просто не иска да му се меси, защото може да попречи на нещо и му е направил нещо. Което ми напомня-какво ли прави клонига сега, дали не е на път към Сакура.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2007 1:05 pm 
Аватар

..................

Последна промяна Darkprince на Нед Сеп 30, 2007 2:18 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2007 8:05 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Са ше има кьотек по Ашура
"Курогане: Куче гадно, тая тениска ми беше нова :x "
:lol: :lol:
Е вече са 3 vs 1, въпрос на време е, след като и Юуи го нападна...
Но трябва още малко ДОРАМА, за да се изясни идентичноста на Юуи и да се реши проблема с Ашура(ментално ниво).

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2007 8:25 pm 
Аватар

......................

Последна промяна Darkprince на Нед Сеп 30, 2007 2:15 pm, променена общо 1 път

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 19 [ 284 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]