Дата и час: Пет Фев 21, 2025 10:40 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 20 от 35 [ 518 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 35  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 3:27 pm 
Аватар

Kiraaaa имам нужда да те видя ... направо ми взе думите от устата ... само с теб успявам да си обсъждам поредната манга така вдъхновено и ти да ми разбираш незавършените и объркани изречения от ентусиазма който по принцип ме тресе!!! Как си утре вечер с програмата? :wink:

Аз съм толкова щастлива че най сетне нещо стана! В смисъл последните няколко чаптъра сякаш нямаха действие ... и взети заедно с това че излизат толкова рядко направо ми се беше загубила тръпката! И сега ... и сега ... стана интереснооо .... oh boy oh boy oh boy ... няма да повярвате обаче след чаптъра измислих половината от сненария си за продължението на Married!?! :lol:

Btw аз тайно се надявам Takaba & Asami да успеят да се видят преди руснака да оплете конците ... защото ако не видя скоро една hot steaming mindblowing breathtaking intoxicating kiss (and more) мужду двамата ... ще умра от Asami & Takaba insuficiency :(

Поздрав :D (признавям си крещях заедно с него ... горките съседи ... сигурно са се зачудили кой е този Asami азжеба :lol: )

Изображение

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 4:37 pm 
Аватар

Kagome написа:
Kiraaaa ... само с теб успявам да си обсъждам поредната манга така вдъхновено и ти да ми разбираш незавършените и объркани изречения от ентусиазма който по принцип ме тресе!!!

ако не видя скоро една hot steaming mindblowing breathtaking intoxicating kiss (and more) мужду двамата ... ще умра от Asami & Takaba insuficiency :(

Kagomeeeee same here! Мисля, че с тебе говорим на един и същи патагонски език, за това се разбираме. :lol:

Fuck the kiss...get to the fuck... (чесно, толкова а чакам тая среща, че ако не минат скоро към "съществената" част, ще си припомня всички нецензурни думи на японски, които знам, а после ще измисля нови..." :oops:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 5:23 pm 
Аватар

просто съм сигурна че гова беше човек на руснака
ама не можеше ли да отвлече Акихито... like 10 min later... ><
Ааааааааарх.... яд ме е -Асами тъкмо го намери и айде сега ще се съберат и ще гледаме...the fuck... :oops:
ама на няма -поне не следващите две-три глави..ъм добре де поне не между Асами и Такаба :oops:

а за сцената дето я пусна Кагоме -и аз си милех че Асами ще скочи...
обилен nosebleeding ...(имам един рикуест някой да ми намери емоушънка дето и тече кръв от носа )

Последна промяна crazy_little_crow на Чет Юни 21, 2007 5:34 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 5:33 pm 
Аватар

Kagome написа:
Аз съм толкова щастлива че най сетне нещо стана! В смисъл последните няколко чаптъра сякаш нямаха действие ... и взети заедно с това че излизат толкова рядко направо ми се беше загубила тръпката! И сега ... и сега ... стана интереснооо .... oh boy oh boy oh boy ... няма да повярвате обаче след чаптъра измислих половината от сненария си за продължението на Married!?! :lol:

Аааа, продължениеееееееееееееее!!!!!!!!!! Искам гооооооооооооооо :twisted: Сядай да пишеш и като го свършиш веднага да се обадиш, ей ;)
Иначе за действието съм съгласна, доста го влачеха напоследък :roll: Дано в следващите глави да си го наваксат едно хубаво, че много искам да видя опитите на Асами-сама да спаси Акихито :twisted:

Kagome написа:
Btw аз тайно се надявам Takaba & Asami да успеят да се видят преди руснака да оплете конците ... защото ако не видя скоро една hot steaming mindblowing breathtaking intoxicating kiss (and more) мужду двамата ... ще умра от Asami & Takaba insuficiency :(

И аз, и аз. Просто не е истина как ги чакам да се видят и Асами да си потърси правата :lol: А в следващите глави ще ми е много интересно да видя съвместната работа на Асами и Фей Лонг (защото не се съмнявам, че такава ще има) :twisted:

ЕДИТ:
crazy_little_crow написа:
просто съм сигурна че гова беше човек на руснака
ама не можеше ли да отвлече Акихито... like 10 min later... ><
Ааааааааарх.... яд ме е -Асами тъкмо го намери и айде сега ще се съберат и ще гледаме...the fuck... :oops:
ама на няма -поне не следващите две-три глави..
ъм добре де поне не между Асами и Такаба :oops:

А, не, искам само Асами и Такаба :x Стига му толкова на горкото момче да живее без любимия си, трябва скоро да се съберат иначе и двамата ще изперкат от потисканото желание :lol: А последното, което искам, е нещо да стане между Акихито и руснака :? :evil:

Naruto couples I support: ItaxSaku, ShikaxTema, HinaxNeji, SasuxNaru ;P
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 5:49 pm 
Аватар

crazy_little_crow написа:
а за сцената дето я пусна Кагоме -и аз си милех че Асами ще скочи...
обилен nosebleeding ...(имам един рикуест някой да ми намери емоушънка дето и тече кръв от носа )

Aми аз за тая темичка се сетих (лично творчество на SayanMk)
http://forum.animes-bg.com/viewtopic.php?t=8853

sample :lol: :

Изображение

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 6:32 pm 
Аватар

Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
Хаха, аз нямам нужда от емотиконка, това си ме радва :arrow: О,.О и това също @,.@ :lol:

А за чаптера..........OMFG#@$@#%@$#@**&^%&% :shock: :shock: :shock: Искам още, искаааааааааааааааааааааааммммм :(
Обаче имам чувството, че както Акихито попада от едно в друго легло, докато се върне при Асами, сигурно ще добие по-голям опит и от него :mrgreen: И представяте ли си го тогава един разгорещен, офанзивен, mature Акихито, който като се види с Асами направо ще му се нахвърли от вратата :twisted: A физиономията на Асами - initially perplexed, but afterwards with a sexy, nasty smirk, he'll say: "Well done, my young padwan" =)) =)) =))

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 7:00 pm 
Аватар

Това ще е единствения плюс от всички тия отвличания и гонения напред-назад :roll: Така де, това и невероятните погледи, които Асами непрекъснато хвърля :love: :twisted:
Нямам търпение обаче да ги видя как ще се нахвърлят един на друг, когато в крайна сметка успеят да се видят (и даже нямам предвид да са насаме :twisted: :twisted: :twisted: ). А, не, тая манга направо ще ми вземе здравето, само да им треперя кога и как ще се срещнат и какви работи ще правят :oops: :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 8:27 pm 
Аватар

Kiraaa ... fuck the kiss - get to the fuck ... мисля че ще е водещата реплика в някоя от следващите ми истории ... направо ме разби =)) Ама тва да знаеш патагонски не е лесно ей ... ние с тебе от далече се подушихме обаче :lol:

Elyon веднага се записа в списъка на чакащите за продължение :lol: В интерес на истината от доста време ми се оформя идеята в главата ... ама малко ме и страх да почна ... в смисъл на фона на който съм развила отношенията им ... малко или много за да се случи нещо те ще трябва да реагират на ситуацията ... което ще ги постави в някаква друга светлина! Имам доста големи планове за Takaba и ме е старх че ще ви уплаша ако напиша това което си мисля :wink: Все пак благодаря за насърчението ... it is deeply appreciated :)

Мен нещо друго ме притеснява! В последните няколко чаптъра забелязвам промени в арта! Takaba е станал по нежен ... някак по изящен ... Asami пък има невероятно thick lips че не знам как е на BG и по изострен нос! Специално сравнявах с предишни чаптъри! Там е по изчистен ... лицето му е по мъжествено ... а в момента ми изглежда по скоро красив :? Не че се оплаквам ... но като се има предвид че сигурно съм я чела 100 пъти ... ми се набиват такива неща на очи :wink:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 8:52 pm 
Аватар

Аз пък `аках това между Фей Лонг и Асами....те са най-яката двойка...аз ]е си остана разо`арована от този комикс сигурно :)

http://www.animate-shop.jp/ws/commodity ... jp+ws+main

това има ли го някъде?

Интересно ми е - като пускате чат пат някое мнение с малко латиница, да не проверявате всъщност колко редовно чета темата :lol:
Your friendly neighborhood, Morri

When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 9:40 pm 
Аватар

Kagome написа:
Elyon веднага се записа в списъка на чакащите за продължение :lol: В интерес на истината от доста време ми се оформя идеята в главата ... ама малко ме и страх да почна ... в смисъл на фона на който съм развила отношенията им ... малко или много за да се случи нещо те ще трябва да реагират на ситуацията ... което ще ги постави в някаква друга светлина! Имам доста големи планове за Takaba и ме е старх че ще ви уплаша ако напиша това което си мисля :wink: Все пак благодаря за насърчението ... it is deeply appreciated :)

Абе ти пак можеш да го напишеш, пък остави на нас да се притесняваме за уплаха ;) :lol: Честно казано, на моменти и аз се плаша от това, което ми идва наум като си помисл за Viewfinder :oops: :P Така че без притеснение напиши идеите си, they will be appreciated for sure ;) :lol:
На това, уважаеми дами, му се вика пълно нахалство и тормоз от страна на читателите към автора :lol: :watermelon:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 9:50 pm 
Аватар

Цитат:
http://www.animate-shop.jp/ws/commodity_param/ctc/dvd/shc/0/cmc/4061375/backURL/http%28++www.animate-shop.jp+ws+main

това има ли го някъде?

мне още не е излязлооооооооооооооо :(
това ще е ОВА по мангата на Ямано -Irokoi
още дата на релийз няма
ето сайта http://www.primetime.gs/
чакам и KirePapa ..ама май ще си ги чакам :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 24, 2007 9:21 pm 
Аватар

Някой може ли да ми намери 20,21 и 22 глава от Okane ga Nai? Ако са и на английски ще бъде ощо по - добре.
Предварително казват едно мерси.

Изображение
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 24, 2007 9:40 pm 
Аватар

може може
chapter 20
http://d.turboupload.com/d/1429760/okan ... e.zip.html
chapter 21
http://d.turboupload.com/d/1429333/Okan ... e.zip.html
chapter 22
http://d.turboupload.com/d/1429272/Okan ... y.zip.html

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 24, 2007 9:55 pm 
Аватар

мерси, а аз тъкмо и сама си ги намерих :oops:

Дали се знае кога ще излиза втората ОВА? Нямам търпение по не и нея да я гледам.

Изображение
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 24, 2007 10:47 pm 
Аватар

Цитат:
Дали се знае кога ще излиза втората ОВА? Нямам търпение по не и нея да я гледам.

Ми че са излезли излезли са- ама няма съб
даже линкове за RAW-овете няма
НО намерих нещо
Okane ga Nai OVA Vol 1 Extra - Ayase's Diary RAW

savefile
http://www.savefile.com/files/833940
или
megaupload
http://www.megaupload.com/?d=3ZATG4ID
или
mediafire
http://www.mediafire.com/?d9xjwgwcqxo
или
sendspace
http://www.sendspace.com/file/36rllb

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 20 от 35 [ 518 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 35  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]