|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 5:34 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 18, 2017 11:22 am |
Phantom |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
ch. 875 - Интересно ми е какво ще направят Чопър и Брук сега срещу тези хаки чудовища. Между другото сега е и идеалния момент някой от групата им да си развие хаки. Биг Мам продължава да руши, но скоро усещам, че ще намерят начин да я спрат и ще отидат до Съни и ще победят (втория ?) син на Биг Мам. Редактора бил казал, че Wano арката щяла да бъде доста голяма и дори щяла да надмине Marineford. На японски естествено. Дано да се съберат цялата им група за тази арка, защото това разделяне не ми харесва въобще...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Апр 22, 2018 9:24 pm |
Phantom |
|
|
Това ми е толкова далечно, че трябваше да го проверя в уикито, че да се сетя. Вълнувам се за Виви, искам реюниън. След като обмислих това-онова предположението ми за действието е: 1. Или реверие, или Зоу. Което е първо, другото ще е след него. На реверие ще се случи нещо интересно, няма само да стоят да си приказват. 2. Шапките се събират. Обобщава се какво се е случило, показват реакции на света. 3. Започва Уано. Ода преди време беше казал, че Уано ще бъде доста интересна и дълга арка, затова му трябват всички герои в нея. А Зоро и другите няма как да отидат без да победят Джак. Та, Уано ще се завърти около Кайдо и ще го убият. И за това предполагам ще отидат 2-3 години, че може и повече.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Апр 23, 2018 8:47 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=52869_1464291168.jpg) |
SomeBodY |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
То евентуалните кандидати за 11-ти член са много в момента. Като се почне от Carrot, Pekoms, Pedro, Marko, Bon Clay, Bonney до старите врагове на Луфи: Katakuri, Buggy(Seriously?), Crocodile, Caesar и т.н.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Апр 24, 2018 8:11 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=50011_1616894124.jpeg) |
Freez3. |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Повечето не са никакви кандидати за екипажа tbh ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Katakuri, Caesar, Buggy и Crocodile няма шанс да бъдат част от екипажа. Като съюзници може, но нищо повече. Pedro е мъртъв.. Единствените които ми се виждат възможни са Carrot и Bon Clay. За Бони вече не помня к'ва и беше историята с нашите, за това и няма да я коментирам
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 25, 2018 8:20 pm |
Phantom |
|
|
Само да кажа, че е потвърдено, че следващата арка ще е Reverie. Но в Япония има Golden Week и няма да има WSJ тази седмица. Ето подробна информация за арката.Аз започвам re-read на цялата манга, тъкмо ще се натрупат чаптъри на новата арка и ще ги прочета чак като настигна всичко.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 27, 2018 6:36 pm |
Phantom |
|
|
Пропуснал си една съвсем МАЛКА подробност. Между другото, започнах преди няколко дни re-read-а си и съм очарован, минах Reverse Mountain Arc преди малко. Arlong Park Arc ме удари жестоко в емоциите както преди. Нямам търпение за Alabasta Arc, една от любимите ми е. Да започна мангата отново беше страхотно решение.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|