|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 1:36 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 05, 2008 1:09 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=343_1369223116.jpg) |
Darkprince |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Eeto ... CaBa-tama, там е работата, че аз съм чел точно online scan-а. Нали имаше разминавания с качването на release-ите на scan-групите, т.е. някои ги качват първо в Onemanga, после ги обявяват на страницата си? Пък и разликата между тях и това, когато качиш chapter-ите е колко ... не повече от няколко часа. :/ Няма да свърши светът дотогава. Пък и колко ще го коментирам - само ще "фенбойствам". ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Май трябваше да си мълча. Sorry, ако си се засегнал.
Edit: BTW точно сега видях, че ги качи. ^^;; Arigatou gozaimasouu. ^^
Edit2: Бой! БОЙ!! БООООООЙЙЙЙ!!! Неговото канче, Fei Wong-ско! БОООООООЙЙЙЙЙ!!!!
Са'а 'земи:
'Земи пак:
'Зееееемиииии:
Kurogane, на батя бичината. Стопли ми сА фенбойското сърце.
Edit3: 'айде днес съм в добро настроние, ЖИ пусна един шот на фенгърлите - и те плакнат оченце.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 05, 2008 4:32 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=343_1369223116.jpg) |
Darkprince |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Дааа, ама нИ ще да си покаже носа. *dirty son of a gun* ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) (може би, защото знае какво ще му се случи XD)
Хубавото е, че следващите две седмици няма има break-ове. *и слава богу ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) *
Иначе добро обяснение дадоха CLAMP за "многобройната" армия на Fei Wong.
Edit: всъщност грешка ![:drop:](./images/smilies/drop.gif) : 10.12. Shonen Magazine ще бъде double edition, също и на 24.12.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: .: Tsubasa Reservoir Chronicle:. ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 17, 2009 5:47 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
От къе дойде тоя ЕНД бе Трябваше ми да се върна 20 чаптъра назад и да изчета сичко отново, щот я бях напълно забравил тая манга, изведнъж гледам нов чап и STABBBB was Прочетох ги, осъзнах кво става и STABBB 2. WASSS??? Бати тъпото. Вместо да фане да го донаръга, защо подемоните се жертва? Да се напрай на едно със себе си? АЕ трима сте вече бе, за къде ше се събирате Яко ми беше дотегнало тва разказване на миналото, мн се радвам, че я бях забравил тая манга.. Щото сега поне като е наведнъж отмина бързо. Връщане на времето? Юууко е нарушила табу, за да изпълни желание, тва не мога да го повярвам ![Изображение](http://img230.imageshack.us/img230/1267/facepalmoneeg6.gif) Уонг не иска да връща баща си/сина си/Клоу... че кой тогава бе? Юууко жива ли е примерно? И не можа да предвиди, че клонига ще му разкаже играта, или по-точно, че клонинга има желание. ХЪх... къв провал само. От др. страна ако Шаоран е знаел и вярвал в себе си/клонинга, то защо не предупреди другите, ми те трябваше с един шот да бъдат върнати в детската градина. Наще хипер-адвансд герои бяха направени на 2 ст., само за да може клонинга да шушне нещо на себе си Хареса ми идеята, че раздвоението е предизвикало Юуи да има близнак, ама че е виновен за убийството на майката и бащата - малко изсмукано от пръстите.. Желанието на Уатануки що не го казаха в холика, ми там готвят нигирата БТВ - 20 чапа назад, тва е 5-6 месеца. Но те не ми помогнаха мн мн, освен за конкретната ситуация. Някой да го е грижа да ми каже THE FUCK става в момента с 2те Сакури, с перата им, с обувките им и къде по ангелите са и времето в Холик и Тсубаса как е като синк-ратио?
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: .: Tsubasa Reservoir Chronicle:. ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 18, 2009 4:01 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2544_1247044367.png) |
PA3YM |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
SayanMk написа: Наще хипер-адвансд герои бяха направени на 2 ст., само за да може клонинга да шушне нещо на себе си a shocking turn of events, indeed ![:drop:](./images/smilies/drop.gif) клонинга е заформил малко сърце сигурно, може да е задет е събирал и перата досега, може причината и КЛАМП да я измислят по-късно сега гледаш ще се окаже, че Фей Уонг Рийд иска да съживи не кой друг да е, а себе си - щото е вампир, примерно, т.е. нежив и това пробождане не е толкова тежко макар че е редно мангата да върви към край - просто, аз поне, не съм доволен с тоя край в който наште се оказват перфектните слабаци и нищо не могат да направят сами за себе си >.< че и в последните чапове Фай заигра ролята на "мами", с Курогане като дади там, блях -.-
_________________ GIDA owns U! ![Изображение](http://img237.imageshack.us/img237/6296/kukukusz8.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: .: Tsubasa Reservoir Chronicle:. ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 23, 2009 8:22 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=12328.jpg) |
Insomniac |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Пет Юни 22, 2007 8:29 pm Мнения: 205 Местоположение: Сливен
|
"И заживели щастливо, до края на дните си" това остана. Все пак беше приятно за четене. Тази манга ме конвертира в CLAMP фен (е, почти). На моменти обаче, рисунките са така претрупани, че е трудно да разбереш какво става колкото и да се взираш. Kamui ми хареса, тоя> онзи от Х. Syaoran сам си е баща, което си е доста .. странно.. и т.н. И все пак, струваше си четенето
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|