|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 6:16 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Katekyo Hitman Reborn ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Фев 23, 2011 3:13 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=7916_1313847026.png) |
trigun |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Сря Апр 11, 2007 4:56 pm Мнения: 1900 Местоположение: The World Of Darkness(на село :lol: )
|
Такаааам, прочетох излезлите глави. Определено си ме радва мангата, бойната схема с пламъците и кутиите е готина, персонажите са готини. Само първите 60 глави верно са бозави. То верно че всеки (не)себеуважаващ се шонен ги има всичките възможни slice-of-life елементи, ама то всяка глава по една и съща схема да върви пък хич не е добре. Също така бих казал, че тая future arc си беше ПРЕКАЛЕНО дълга. А аз ги четох наведнъж, хич не ми се мисли за тия от вас, дето са я чели по една глава на седмица... И още едно последно оплакване: Ясно ми е, че нашите се явяват възвръщането на фамилията към първоначалните си корени и мога да се прежаля, че Decimo е като близнак на Primo. Ама пък абсолютно всички (освен Ламбо де) да мязат на първите пазители ми е супер глупаво. п.п. Тая сцена с Biakuya ми е много съмнителна, и то не за друго, ами защото мангаката очевидно има навика бившите противници да ги прави subordinates или нещо подобно на нашите... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) И въобще, защо по дяволите е тука? Не трябваше ли всичките Биякуянци да са ритнали камбаната?
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Katekyo Hitman Reborn ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Мар 19, 2011 11:50 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1716_1274376726.jpg) |
lass |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
Аве, анимето си е супер, ама защо примерно не използват старите си техники, примерно от както Гокудера си се ъпгрейдна с лъка не е използвал Flame Arrow. Айде, Цуна няя нужда да използва Еро-пламъците хД, ама Гокудера са единствено си възвърна пиратките (което наистина е мноо по-яко) И що не пуснат пак 20-годишен Ламбо...
Последна промяна Ghostbuster на Нед Мар 20, 2011 3:33 am, променена общо 1 път |
Reason: Не използвай удебелен и цветен шрифт за основен :) |
_________________ Destroying the misfortune that attacks the family with their own body, they become the sun that brightly shines upon an area.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|