|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 10:49 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: << Gantz + 2nd Phase >> Спойлери за 1st Phase! Публикувано на: Сря Апр 01, 2009 4:06 am |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Цитат: Няма мисия в която да се опитват да убият Куруно. с цел леко да е спойл но напред има такава мисия. А иначе нормално мангата да няма точно там тази мисия тя просто си продължава докато на анимето трябваше да има някакъв завършек.
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: << Gantz + 2nd Phase >> Спойлери за 1st Phase! Публикувано на: Сря Апр 01, 2009 6:27 pm |
|
Dark Cloud |
|
|
Регистриран на: Пон Фев 13, 2006 9:41 pm Мнения: 349 Местоположение: Unknown
|
Извинявай се колкото си искаш, но съвсем сериозно искаха да си го убият И са квоо - или Ниши бъгна Гантз(с бъркане в ухото ) ,или всички топки по света са сдали багажа(може би извънземните са ударили завода или нещо от сорта на главен сървър) А това FINISHED -ами,доста си е ясно според мен.Край за Черешката, пускат си го по живо по здраво.Или Гантз наистина се е сбъгясал и ще ги пусне всички,или въз основа на досегашното им представяне(сигурен съм че си държи статистика за всеки) ще избере само най-добрите,може би дори ще съживи някои, ии чакаме Katastrophe... Пандата не се върна
_________________ In the land of the blind, the one-eyed man is king
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: << Gantz + 2nd Phase >> Спойлери за 1st Phase! Публикувано на: Пет Апр 03, 2009 1:08 pm |
|
Ghostbuster |
Sky King |
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 12:36 pm Мнения: 2676 Местоположение: The Sky King Throne
|
Анулират ти се точките, но не би трябвало да стане така, понеже те не се криеха, а се биеха яката - гантз си ги изтегли.Така че не би трябвало... ,но пък никой не знае вече ... за вампитата, те преследваха гантзаджии, понеже мислеха че те са "ловци" на вампири, та нз току виж и те са извънземни .. аз не искам рейка да умира, искам да съживят двете предишни готини мацки и да се сбият за куроно Мен си продължава да си ме кефи мангата, не ми е омръзнала, понеже не я чета всяка седмица, 1-2 пъти месечно си е перфе
_________________ My Favourite Anime Songs *click the pic for direct download*
Anime Song of the Week: Haikyuu - Above Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: << Gantz + 2nd Phase >> Спойлери за 1st Phase! Публикувано на: Пет Апр 03, 2009 1:30 pm |
|
Dark Cloud |
|
|
Регистриран на: Пон Фев 13, 2006 9:41 pm Мнения: 349 Местоположение: Unknown
|
Един път наистина мисля,че трябваше да направят поне 15 точки за да продължат(майче мисията с динозаврите,тогава имаше доста хора и Гантз сигурно искаше да е сигурен че само добрите играчи ще продължат).Не съм сигурен дали правилото беше само за онази мисия или важи и за всички след нея,оттогава май никой не е получавал под 15 точки Вампирите немога да ги разбера...как ще са извънземни,като на Кей брат му се оказа вампир?Може би е някакъв извънземен вирус,паразит,нещо такова(Venom симбиот ) ,а може и извънземните да сменят човешки бебета със със свои
_________________ In the land of the blind, the one-eyed man is king
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|