Дата и час: Съб Фев 01, 2025 5:58 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 13 от 18 [ 257 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 18  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin
МнениеПубликувано на: Пет Юни 12, 2015 12:09 am 
Аватар

Уха! Маймуната-титан взе така някакси, изведнъжким да ми става симпатичен... :icecream:

МнениеПубликувано на: Съб Окт 10, 2015 7:37 pm 
Аватар

Ок, беше чаптъра, но реално ми беше скучен откъм развитие на историята, защото нещата се развиха точно както очаквах - титаните да изкочат от стената. Края надъха. Само дето сега ще трябва цял месец да чакам да видя какво ще стане....

Yu-Gi-Oh
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 10, 2015 9:17 pm 
Аватар

То в последните глави е много бавно действието и като цяло е предвидимо :?
Все пак тази арка се очертава да е една от най-интересните.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 11, 2015 4:02 pm 
Аватар

Е то тази арка би трябвало да е последната. Тук трябва да приключат нещата веднъж завинаги.
Зад стените не са останали повече загадки, които да разкрият, и не могат да получат повече отговори за света. Ако авторът ги върне обратно ще е само разтягане на локуми и по-добре да се дропне мангата. А и да побягнат и да се върнат зад стените - първо ще имат големи жертви, второ няма да ги пуснат на втора мисия, трето Ървин и другите сигурно ще ги затворят... Ще бъде нулево развитие за историята.
Така че вариантите пред тях са, или победа, или смърт.

Yu-Gi-Oh
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 17, 2015 7:03 pm 
Аватар

Добре би било, ако това е последната арка, но лакомията за пари понякога е по-силна.

На мен ми е най-интересно какво ще стане с Ани. Време ѝ е вече да се появи.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 09, 2016 1:35 am 
Аватар

Цял месец чаках за това ли? За това??? Явно мангаката иска да си увеличи приходите и да разтегли мангата, защото този чаптър беше напълно ненужно да е по-дълъг от няколко страници...
Райнър за пореден път оцелява на косъм и вече ми писва. Малко се уморих да гледам едно и също...

Yu-Gi-Oh
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 09, 2016 11:50 pm 
Аватар

Разбирам, че авторът иска да направи ситуацията максимално безизходна за наще преди кулминацията, ама малко се увлече. На този етап вече трябва някакво чудо да се случи за да обърнат развоя на събитията... Дано да е измислил нещо разумно, а не както в повечето шоунени (Блийч гледам главно към теб) да прави главния OP до безумие.

Yu-Gi-Oh
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 09, 2016 11:29 pm 
Аватар

започвам все повече и повече да се фрустрирам от всеки следващ напълно безпочвено странен чаптър. тази авторка казала ли е колко ще продължи мангата й? дали и тя като Кубо не хапва гъби чат-пат?

Everyone wants the truth but no one wants to be honest.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 10, 2016 1:24 am 
Аватар

Дам... Виждам, че не само аз съм недоволен от чаптъра. Не само, че не стана нищо особено - страниците, където нападат неуспешно Бертолт, беше ясно какво ще стане и без да го показват, но съм разочарован и как Ървин е надигран по абсолютен начин и се предаде реално - винаги досега е показван като изключителен стратег, който винаги има план или ще измисли нещо. Самоубийствена атака, а Леви ще се катери по титаните за да стигне до маймуната - тъпня...

Yu-Gi-Oh
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 15, 2016 11:22 pm 
Аватар

Супер беше. Може би ще има недоволни (то винаги има), но на мен обаче чаптъра много ми хареса. Отдавна не се бях кефил така на нов чаптър на някоя манга. Дано най-сетне това да е края на Райнър, че ми писна от него и безсмъртието му... Вижда му се вече края, остана да разберем какво става с Леви и маймуната. Искам най-сетне да видя какво има в това мазе, дано само авторът да е измислил нещо смислено.

Yu-Gi-Oh
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 09, 2016 3:19 pm 
Аватар

Пикая на този чаптър. Ако видя някъде ще си купя томчето и буквално ще се изпикая на тези страници...
Оня спомена баща му и Ерен веднага изгуби ума и дума.
Беше очаквано, че ще има драма с инжекцията.
Райнър за пореден път го спасиха и вече ми призлява...
Дано да видим поне какво има в това мазе, защото при този завършек на битката явно ще има още доста до края...

Yu-Gi-Oh
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 10, 2016 11:30 pm 
Аватар

Малко в повече дойде драмата, ама то не може всеки чаптър да е екшън или кулминация.
Най-сетне се отърваха от единия от двамата предателя. Макар че вече очаквам, че ще се окаже, че и титаните всъщност не са толкова лоши, и ще има някакъв plot twist...
Дано Армин да не е същия ревльо и да покаже повече решителност и твърдост, както в битката с титана.
Надявам се най-сетне в другия чаптър да видим какво има мазето, а не половината страници да са как пълзят и си приказват празни приказки...

Yu-Gi-Oh
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 15, 2016 3:00 am 

Абе хора един въпрос - досега всичко винаги е ставало зад стените, когато най-накрая разкрият "истината" от това мазе, мислите ли, че ще отидат в оня град ли беше, който е извън стените (откъдето идват Ани, Рейнър, Маймуната и другите) Не съм чел всички чаптъри, защото от време на време ми е писвало, но знам, че са го споменавали това място.. нали все още не са ходили там? Надявам се когато всичко това се изясни с мазето най-накрая да видим що е това място..

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 17, 2016 6:07 pm 
Аватар

Не са ходили още там.
Драмата в последните глави ми дойде в повече и като цяло излишна. Знам, че иска цялата ситуация да изглежда страшно безнадеждна, но прекали. Пък и така се разтяга действието и почти нищо не се случва.
Имам чувството, че в мазето няма да открият пълни отговори, а по-скоро някакви фрагменти.

6iblio написа:
Малко в повече дойде драмата, ама то не може всеки чаптър да е екшън или кулминация.
Най-сетне се отърваха от единия от двамата предателя. Макар че вече очаквам, че ще се окаже, че и титаните всъщност не са толкова лоши, и ще има някакъв plot twist...
Дано Армин да не е същия ревльо и да покаже повече решителност и твърдост, както в битката с титана.
Надявам се най-сетне в другия чаптър да видим какво има мазето, а не половината страници да са как пълзят и си приказват празни приказки...

И аз така започвам да си мисля.

Яд ме е, че Рейнер пак оцеля :doh:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 09, 2016 8:49 pm 

Глава 85 - думи нямам. Вчера станаха 7 години от като върви тази манга и заветният момент дойде - добрахме се до това мазе. Сега, вярно, разкритието не беше нещо зашеметяващо само по себе си(отново отговори съвсем малко и постави купища въпроси), но действието което доведе до него беше. Пък и нямаше как да се набута всичко в толкова малък брой страници. От кошмарът на Армин(злокбността на КТ=110%), през трудното му, но необичайно бързо приемане на положението му от сега нататък на човек с огромна отговорност, през сърцеспиращия момент на неподхождащия ключ и до сладкия еремика миг на отваряне на книгата. Ууу-ха! Очаквам следващата глава да е тази с отговорите и тази, която ще завърши със скок във времето. Просто не виждам какъв ход има, която и да е от страните, освен да изчакат и да се възстановят.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 13 от 18 [ 257 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 18  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]