|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 7:56 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Bakuman ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 27, 2009 4:04 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=228.jpg) |
Nocturno |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
Взех да се повтарям (и то не само в тази тема), но - СУПЕР ЧАП!!! През цялото време беше адски напрегнато и очаквах всеки момент главата да свърши и да не се разбере кой на кое място се класира. И трите манги с еднакъв резултат и ще бъдат сериализирани ![:tv:](./images/smilies/tv.gif) . Мангата на Киьоши наистина изглежда готина - "Only a loser loses his guts" ![=))](./images/smilies/=)).gif) Направо ме уби като го прочетох. Много ми хареса. По феички не си падам много-много, но Нагай ме спечели за каузата ![:thumb:](./images/smilies/thumb.gif) . Само това с endorsement-a не ми стана много ясно, но предполагам това е, защото не съм им виждал въпросниците на JUMP ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) . П.П. Вярно е невероятна мангата ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) . Яко чудене беше дали да гласувам за нея или за Нурарихьон-а за най-добра newbie манга.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bakuman ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 04, 2009 11:41 am |
Hajutze |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Са трябва да ги бутнат малко назад , защотото до момента минаха почти безпроблемно ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) да им откажат , па след още 1-2 опита да минат
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bakuman ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Апр 12, 2009 1:51 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=228.jpg) |
Nocturno |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
Me too but it's awesome ![:rocknroll: :rocknroll:](./images/smilies/rocknroll.gif) . Абе, да се издава манга хич не е лесно ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . Никога не съм предполагал, че процесът е толкова сложен и, че толкова много хора са ангажирани в него. Винаги съм си представял нещо от сорта: "Хъммм, найс арт, найс история, к'во ще кажеш да те публикуваме". Мно'о далеч от истината. Според мен Нагай е единият ветеран. Ако Фукуда го броят за стара пушка - той е вторият. Двамата новака са нашите и онзи, който не е похващал манга досега (което е яко нереално ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) . За Япония става дума все пак ![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) )
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bakuman ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 15, 2009 9:45 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2891.jpg) |
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
Кхааа ще ги убия тия идиоти на такова място да свърши чаптъра Сууупер готина е мангата обаче! Десетки пъти по-добра от дет ноута. Това си е направо задължителна за всеки фен на мангите да види аджеба как върви процеса. И честно казано не мисля, че досега е правена такава манга. В смисъл обяснения за това как става под формата на манга са правени, но баш шоунен манга с такава тематика не си спомням да съм виждал. Бтв само на мен ли ми се струва, че от време на време арта страшно много прилича на този на Урасава Наоки? Особено някои изражения на героите...не си спомням в дет ноута или хикару но го да ми е заприличвало така ><
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
![Изображение](http://www.picvalley.net/u/143/35517_123.JPG)
I pity the FOO!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bakuman ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 15, 2009 12:55 pm |
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
Бтв сега ми хрумна, че може да им кажат, че ще го пуснат като yomikiri. Това не знам на български как се води >< Ма нещо като oneshot. Даже май не е нещо като ми баш oneshot се води. Сканлейтърите как са го превели това? Имаше го там като обясняваха това, че първоначално ги делят на две категории - такива, които стават и не стават. И след това ги делят на такива, които ще ги сериализират, такива, които трябва да се дооправят, такива, които ще ги пробват като йомикири и такива, които изобщо не стават. Та в тоя чаптър го имаше това за йомикири-то и ми е интересно как се води ама не ми се занимава да тегля превода >< Та ако някой се сеща - да каже ^^
I pity the FOO!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bakuman ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 15, 2009 1:20 pm |
shiny |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
Мисля, че точно oneshot го бяха превели. А иначе мангата наистина е страхотна .. да кажем, че тази ми е по-приятна за четене от Death Note Айде да идва събота по-бързо, че не ми дава мира този cliffhanger
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bakuman ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 15, 2009 5:37 pm |
Safiir |
Пантсу Мастър |
|
Мое и да греша ![:confused:](./images/smilies/confused.gif) Ще изровя пак в 20th century boys да си припомня как беше. Ма особено изненаданото лице на Маширо страшно ми мязаше на нащо момче в 20th... Става въпрос за техника, а не за керъктър дизайн.
I pity the FOO!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|