|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 7:56 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Soul Eater Публикувано на: Съб Авг 10, 2013 2:06 pm |
|
subzer0 |
|
|
Регистриран на: Съб Авг 30, 2008 2:14 pm Мнения: 1345 Местоположение: In my era, the times when I was happiest.
|
Хмм, много странен финален чаптър (the madness of boobs, lol), не изглеждаше да е много ръшнат. Един вид има предпоставки за продължение, може би нещо от сорта на няколко години по-късно, следващото поколение. Видях, че има някаква Soul Eater Not! side story, не знам в нея за какво се разправя, щяла да продължи историята си през ноември, може би това е което имах предвид в предишното си изречение. Както и да е, много интересна и забавна беше мангата, мисля, че си струва препрочитането някой ден, сега като е завършена. 8/10 Сега остава да направят няколко ОВИ, ала Hellsing Ultimate, с които да обхванат цялата манга или поне частта, която не е анимирана, и всичко ще е перфектно.
|
|
|
Заглавие: Re: Soul Eater Публикувано на: Съб Авг 10, 2013 7:54 pm |
|
subzer0 |
|
|
Регистриран на: Съб Авг 30, 2008 2:14 pm Мнения: 1345 Местоположение: In my era, the times when I was happiest.
|
Wind_Falcon написа: Soul Eater Not! е комедиен spin-off, дори мисля че не е от същия автор. Ookubo, Atsushi - същия е.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|