|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 1:37 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fuuka Публикувано на: Чет Ное 27, 2014 4:45 pm |
|
Ilimana |
|
|
Регистриран на: Чет Авг 22, 2013 10:28 am Мнения: 271 Местоположение: София
|
На мен последните глави ми бяха тъжни, но аз много харесвах Fuuka. Не ми се иска Yuu да се събере с друго момиче. По-добре мангата да свърши, след като групата стане известна. Честно казано вече се чудя какво може да стане, за да продължи историята да е интересна. То след този инцидент няма кой знае какво да се измисли. Ама знае ли се, може още изненади да има.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fuuka Публикувано на: Чет Дек 11, 2014 10:11 am |
|
Ilimana |
|
|
|
Вече втора глава Yuu се опитва да събере старата група, но всеки му отказва. Хем е ясно, че ще се съберат пак, хем самият процес е страшно скучен Пък и хич не му повярвах, че му било мечта да се занимава с музика! Ако не беше Fuuka, едва ли щеше да има смелостта да се захване с това. Ако просто искаше да твори музика, можеше и без членовете на старата му банда да стане. На мен ми изглежда, че го прави, заради Fuuka.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fuuka Публикувано на: Пет Яну 09, 2015 12:05 am |
Воркан |
|
|
|
Не си спомням до сега някоя от песните да е имала текст, може и да се бъркам...За мен музиката във Fuuka е side plot.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fuuka Публикувано на: Пет Яну 09, 2015 10:47 am |
|
Ilimana |
|
|
|
Да, до сега песните не са имали текст, но все пак тази песен изглежда да е по-важна от другите. Най-вероятно тя ще ги събере и очаквах някакъв хубав текст, нещо да ме трогне. Пък то половината глава гледам едни изтормозени и запотени физиономии, и накрая Yuu иска да сподели тази велика музика с целия свят Еми, очаквах нещо повече. Иначе смятам, че ще е по-интересно, ако групата не се събере.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fuuka Публикувано на: Съб Яну 10, 2015 11:15 pm |
Воркан |
|
|
|
Мен лапето много ме дразни.Хората му казват, че си имат планове и не им се занимава, обаче той продължава. Виж ако и него го блъсне камион ще дам 10/10 на мангата.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fuuka Публикувано на: Вто Яну 13, 2015 4:09 pm |
|
Ilimana |
|
|
|
@Zavulon, съгласна съм, че по-добре щеше да бъде, ако Yuu беше блъснат от камиона. Не ми е от най-симпатичните герои. Може и да има надежда, защото мангата може така да се развива - някой го блъска камион, после групата се разпада, малко драми и убеждаване, членовете пак се събират и накрая никой не остава жив Иначе другите членове на бандата уж, заради себе си се върнаха, ама хич не им и повярвах. Направо загърбиха всичките си планове, заради жал към Yuu.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fuuka Публикувано на: Пон Фев 09, 2015 10:47 am |
|
Ilimana |
|
|
|
Някой трябва да каже на мис Fuuka №2 да се пази от камиони Като цяло съм разочарована от нейното появяване. Изглежда като бледо копие на Fuuka №1; подразни ме нейното присъствие. Надявам се по-нататък да придобие по-голяма индивидуалност. Изглежда сякаш Seo не е измислил нищо по-интересно Очаквам вече по някое време да се появи порасналата сестра на Fuuka №1 и да се окаже, че е копие на кака си. Искам да видя физиономията на Yuu тогава!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fuuka Публикувано на: Чет Ное 19, 2015 10:04 pm |
Воркан |
|
|
|
Да съживя темата от отвъдното. Някой все още чете ли я ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|