Тъкмо се чудех как Фуридате ще нажежи още обстановката и хоп останаха без Цукишима. Май счупи пръст или нещо такова-значи аут за неопределено време. Сега ще вкара Кагеяма обратно, но остават без аса си в блока. С този трик Фуридате ги спира от участие по нататък. Ще отидат на националното(вероятно), но толкова, а се надявах кулминацията да е там(като в Слам Данк например)
Какъв чап, отдадоха дължимото на Цукишима най-после. Обожавам дуото Хината/Кагеяма, но този мач го изнесоха основно Кагеяма и Цукишима и определено втория ми е най-реален като герой. Чакам климакса вече.
Ей, богу! Настигнах я и тази манга - супер е, много надъхваща! Ама и мачовете са много дълги, особено последният! Имам чувството, че ако анимето има трети сезон, той ще е изцяло за мача между Карасуно и Шираторизава.
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
То може и в края на 2016 да го направят - има достатъчно материал, а и дотогава ще се натрупа още. Но предполагам, че историята няма да приключи с тоя турнир, така че после за 4 сезон може да се почака повечко.
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
Наистина къса нерви тоя мач, а и ми се вижда безкраен - започна от 151 и имаме поне още един преди да свърши. Както и да е, изнесоха го Нишияма, Кагеяма и Цуки, казвам го защото липсата на всеки един от тях на корта си проличаваше на мига. Останалите, включително Хината наистина имаха включвания, но имаше кой да ги замени. Хината е твърде далеч от позицията на ас, откъдето и да го гледам.
Публикувано на: Нед Дек 27, 2015 11:22 am
deathrazor
И най-после, почти официално признание за Цукишима-MVP на мача, макар и само казано от треньора му (чак останах с впечатлението, че е любимия герой на автора и ни го казва по този начин ). Само се надявам да не гледаме целия мач между Фукурадани-Некомата, а да видим само резултата. Е, и за успокоение на феновете, Ушивака на глас призна идиотското дуо за достойни съперници
Все пак ще видим другия мач, макар и вероятно не целия. Сравнително ми е любопитно, защото не съм сигурна кой ще победи. Не съм сигурна, но е възможно да са Некома просто защото автора се е фокусирал върху отборната игра и отборите с открояващ се лидер(без значение, че самите те са силни) поне засега губят. Ще почакаме и ще видим.
Харесват ми чаповете с подготовката, но все ми убягва идеята как като те унижават ще станеш по-добър играч. По-скоро съм съгласна с мнението на помощник треньора, който мисли, че старшият треньор си връща на Хината за загубата. Знам, че после ще го изкарат някаква дълбоооока стратегия, но засега дори собствените думи на главния потвърждават, че не стои над тези неща и това си е вид дребнаво отмъщение комбинирано с опита да го пречупи и да го накара да се откаже
Толкоз унижения само за да научи нова стъпка!? Ся остана само да усвои "трите пъти" и ще е непобедим, дори няма да е необходимо да учи некое древно бойно изкуство при което трябва да вървиш като лъвът пред съдебната палата за целта, мдаа.
Публикувано на: Чет Май 21, 2020 8:40 pm
krish
Рекламно видео към мангата. Да си призная отдавна на съм я чел и не зная какво става, но Хината и Кагеяма тук са вече на по 21-22 години и това може да е финалния мач, един срещу друг. Някой, който е по-запознат може да пусне спойлерчета...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения