Последния чаптър излезе. Като цяло мангата си беше доволно психясала, но в края направо се оляха с тея време-пространствени глупости. Поне историята е завършена и вероятно няма да ни тормозят с излишни продължения. Вероятно...
_________________ .~.
Заглавие: Re: Mirai Nikki
Публикувано на: Вто Дек 28, 2010 7:48 pm
deathrazor
Happy End-a беше ненужен според мен. Btw 9-ата винаги ли си летеше така? Вярно че не помня много добре предните глави,но ми се струва,че не го можеше тва чудо
Последна промяна deathrazor на Сря Дек 29, 2010 3:48 pm, променена общо 1 път
Публикувано на: Сря Дек 29, 2010 3:49 am
Dypeshnik
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
Интересна манга, сега я чета, ама Юкитеру ми бърка в здравето.Не убивай тоя, не убивай оня,не убивай баща ми.Тоя е някакво ужасно противно мекотело.Добре, че е мацката да му спасява живота, ше го е** в безполезника.
Невероятна манга! Толкова дебилно изпълнение и все пак успя да ме излъже да я дочета. През цялото време се надявах, че ще се даде някакво адекватно обяснение. Примерно това е 1000-ния свят и затова Юно е със супер-човешка сила (щото е имала достатъчно време да се упражнява) и тъй като след толкова скокове във времето е психясала тотално затова световете, които създава са изчанчени. Но нееее! Няма грамче обяснение за несвързаните действия на всички. Баси простотията. Можеше супер готина манга да излезе, а сега само ме е яд, че съм си губил времето.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 91 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения