|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 12:21 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: - Kuro Shitsuji - Публикувано на: Съб Мар 20, 2010 12:24 pm |
|
Pepper_coOkie. |
|
|
Регистриран на: Пон Мар 02, 2009 11:30 pm Мнения: 118 Местоположение: Japan ^^
|
Awww, Skid Row - I Remember you. Уникална песен. xD ~ ~ ~ Кхъм, прочетох новата глава ии.. нещо много мудно върви 'мистерията'. Доста ми прилича на 'Десет малки негърчета'. Накрая писателят ще се окаже с шизофрения и ще ги е утепал всичките. Помнете ми думите!
|
|
|
|
Заглавие: Re: - Kuro Shitsuji - Публикувано на: Нед Мар 21, 2010 7:08 am |
|
nomed |
|
|
|
На мен Танака ми е много съмнителен Изведнъж се оказа прекалено способен... Себастиан стайл А какво стана със совата и съобщението... Мистерията наистина се влачи и прилича на 10 малки негърчета, но се басирам че ще измрат още поне няколко госта (като се започне с пича който се нахвърли на Сиел) преди да се стигне до някакво заключение Очертава се една ужасно дълга буря
_________________ What has come over me
What madness taken hold of my heart
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: - Kuro Shitsuji - Публикувано на: Пон Май 30, 2011 10:38 pm |
|
JackBz |
|
|
Регистриран на: Пет Ное 13, 2009 3:20 pm Мнения: 74 Местоположение: Тhere
|
Lizzy направо си е за класацията badass~....
|
|
|
|
Заглавие: Re: - Kuro Shitsuji - Публикувано на: Пон Юни 20, 2011 7:52 am |
|
JackBz |
|
|
|
nomed написа: Мангата става все по-добра и все по-добра. Щом дори дразнещият герой се превръща в badass... пък и Grell се завърна Е тя преди не ме е дразнела, но сега след тази история ми се издигна в очите ^^
|
|
|
|
Заглавие: Re: - Kuro Shitsuji - Публикувано на: Чет Юли 28, 2011 2:48 pm |
|
Bloodwed |
|
|
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 12:03 am Мнения: 410 Местоположение: Dark Side, Bulgaria
|
^ Йеп, обаче сигурно е малко притеснително, като се замислиш, че може би, под тъмно лакираните му дългички нокти се спотайва обилно количество наслоила се с времето пръст ^^ Иначе очаквах лицето на Тейкъра да е малко поо... мъжествено? Както и да е. Вече част от мистериозната му аура си замина, и остана само awesomeness-a(което в неговия случай стига). Още от 30 и някой чаптър(забравих вече) си личеше, че не е случаен(визирам дясното му око, което имаше същата форма, като това на Шинигами), и супер ми допаднаха WTF погледите на всички, след като проследиха, как контрира атаките на Грел без да си дава зор ^ Надявам се да има добра причина, поради която се разкри чак толкова много(в смисъл по - добра от тази, която той самия изтъкна - "How sad it would be, should laughter disappear." )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: - Kuro Shitsuji - Публикувано на: Нед Сеп 18, 2011 1:27 am |
|
JackBz |
|
|
|
Plot armour sebastian got trolled Мн уин в толкова кратък чаптър
|
|
|
|
Заглавие: Re: - Kuro Shitsuji - Публикувано на: Нед Фев 19, 2012 8:59 pm |
|
petpet |
|
|
|
woah, успях да намеря темата аз като цяло изчетох цялата манга наведнъж преди да разбера че излиза месец за месец и сега страдам... Ciel ми е изключително странен и както винаги не разбирам мотивите на главния герой, но Sebastian запълва всички дупки любими герои: Prince Soma и Undertaker (и Tanaka, когато е в умалената си форма и се друса с чай ) сега нямам търпение да се появят нови чаптъри и дано продължи да има присъствие от страна на Grey
|
|
|
|
Заглавие: Re: - Kuro Shitsuji - Публикувано на: Вто Мар 20, 2012 6:50 am |
|
nomed |
|
|
|
It's too pretty to be Hogwarts Съмнение няма обаче, арката ще има какво да покаже, дали само като комични моменти, дали като история, но ще си заслужава всяка пропиляна в четене на страничка минута. А новите герои... засега замълчавам, докато си изясня как точно да опиша емоцията от толкоз много бишита на квадратен сантиметър На мен ли ме се струва, или Себас просто си мре да се гаври с религията? То не беше онази прословута сцена с монахинята в анимето, сега пък това костюмче... naughty naughty
_________________ What has come over me
What madness taken hold of my heart
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|