Да кажеш на пет момичета в един ден, че ги обичаш, обикновено му викат смърт, ако те хванат. С други думи си е плейбой-задник. Точно това имах предвид, че няма да ги чака, а ще ги нападне.
явно аз сам го разбрал погрешно аи с нетърпение чакам да видя кога Учителката ще се намеси но това вероятно ще да е след като спасят Канон и започнат да търсят виновника.
Аз пък нямам търпение да видя как ще се измъкне след като овладее и 6те богини ,даже ми става жал за човека,макар и да останах с впечетлението че тои си пада малко мазохист
Не е задължително самите богини да се влюбват в него. Например при тая приятелката му от детството само тя го обича, не и богинията. Пък и като им разясни нещата може и да се разминат с клането.
Момичета са само контейнер за богините, без който за момента трудно биха съществували защото са твърде слаби. Те се влияят от емоциите им и здравето на тялото също е важно, защото без него самите те са преебани. В край на краищата са и богини, така че ги представят поне за сега до една, като добри и мили същества. Просто се превързват към хоста си и му помагат. Има шанс някоя богиня да се влюби в него, но трябва да е някакъв супер airhead и то ще да е по-скоро комична любов. В противен случай би било и супер тъпо.
Мене не ми е толкова интересен въпроса как ще се справи, по скоро ме интересува резултата от това. В смисъл очевидно показаха че и 5-те са кандидати , ем да ама лошото е че само 4 могат да са богини ( лошо за Katsuragi ), щото ако дургите успее да ги разубеди с историята с богините да не му изтругнат топките , то как ще процедира с 5-тата, все пак както беше отбелязал в реланото няма копче за рестарт или conquest-а е еднопосочен. Другото интересно нещо е коя точно е тази дето нямам да има богиня.
_________________ Всичко е възможно и същевременно всичко е невъзможно. Именно Шрьодингер.
не съм сигурен дали е правилната тема ама аре ще ме прощават тия които следат-та въпроса и е че гледах 1 ви сезон анимето , и сериозно обмислям да почна мангата,чуда с еима ли смисъл да почвам отначало мангата или някои да напише горе долу в кои глави завършва 1 ви сезон......
Заглавие: Re: The World God Only Knows
Публикувано на: Съб Апр 02, 2011 1:31 am
krumisimo
да разбрах по трудния начин мангата е страхотна за около 12 часа стигнах до 42 чаптер като почнах от началото междо другото някой може ли д ами каже кой ден излиза да знам като свърша кога да я чакам??
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения