|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 9:53 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Nurarihyon no Mago Публикувано на: Съб Апр 04, 2009 1:43 pm |
|
Nocturno |
|
|
|
Някакво плъхче се оказа . За жалост качеството на тазседмичния рилийз беше много лошо. Дано излезе по-добър, защото половината страници изобщо не ги разбрах. Иначе няма как да не се радвам - for the Keikain arc . Дано само Ао да не се даде толкова лесно, защото иначе ми пада в очите. Споменът за битката му с оня великан от Шикоку още ми е много жив . ========== Май сам ще си коментирам, но какво пък . Мангата си заслужава . Новата 53 глава излезе изненадващо рано (или май беше изненадващо късно). Не е като да ме държа през цялото време в напрежение, но краят определено говори за "затишие пред буря". За следващия чаптър залагам на заглажието "Onmyouji VS Yokai" и определено чакам с нетърпение .
|
|
|
Заглавие: Re: Nurarihyon no Mago Публикувано на: Вто Апр 28, 2009 1:00 am |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Дам, май има нещо такова...... но въпреки че битките свършват толкова бързо, на мен лично ми харесват...... показват, че героя има някакъв потенциал и може да се развива дори още.... плюс това битките така направени са доста по-реалистични..... не да ги разтягат по 600 глави и героя да е полу-мъртъв, но да успява да победи с някаква нечовешка сила, изникнала кой знае откъде, за няколко минути....... в тази манга си личи, че участниците все пак имат някакъв лимит..... а и това я прави още по-интересна, защото човек започва да се пита как в крайна сметка, ако всички са ж такова състояние, ще успеят да възродят клана........ Братът на Юра, най-вероятно ще има да играе още някаква роля..... дори и сега да го победят, не очаквам да изчезне.... напротив, току виж ги взел намушка и всеме да обърне всички омниоджита срещу тях......
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Nurarihyon no Mago Публикувано на: Вто Май 05, 2009 9:30 am |
|
faye |
|
|
|
уа! Не бях чела глаите от доста време и сега като си наваксах ми се ще да почна да си удрям главата в стената що не изчаках още една глава преди да почна >< Иначе до преди извесно време не знаех какво да мисля за историята. Не е стандартното шоненче както вече беше отбелязано Героите са интересни но няма посочена крайна цел към която героя да се стреми с всички сили. Враговете се появяват и така и си изчезват. Е, ще има смисъл ако приема всичко до тук само като предистория ^^" което си е смущаващо само по себе си. Кочината се насъбра, чакамм реакцията на омиотджжитата в следващата глава
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Nurarihyon no Mago Публикувано на: Пет Май 15, 2009 10:53 am |
|
Nocturno |
|
|
|
Аз чакам ли чакам новата глава и най-накрая дочаках цели 2 . Изобщо не съм разбрал кога са пуснали 56 . Хубава битка. Показахме им на онмьоджитата кои са Хякки Якоо . Очертава се нов враг или съюзник. Да видим...
|
|
|
Заглавие: Re: Nurarihyon no Mago Публикувано на: Сря Ное 18, 2009 9:59 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Ухх, и аз най-накрая застигнах последния чаптър Доста добре се заформи мангата, в началото ми изглеждаше, че може и да се прецака потенциала (началото ми се виждаше кофти сравнено с oneshot-а), но се оправи всичко. Нура научи 2рата фаза и става доста имбав вече :>. Беше забавно с на дядо му историята, честно казано май малко повече ме радва от Нура , но има време Нура да обърне нещата :>. Сега с тая арка трябва и за баща му да разберем всичко. Пребара и нови в групичката си, които не са никак слаби. Обаче с толкова персонажи, добре че не се задълбочава в на всеки един индивидуалните битки. Всеки път като видя лицето на лисицата и все я припознавам в други герои от други манги Интересно е и кой е тоя дето се мъчи да свали/убие Нура. Другата седмица (по следващия чаптър - 85), трябва да има важна новина за мангата. Надеждите са официалното обявяване на анимето, но шансовете клонят май към резултатите от popular poll-а. едит: Имах 2 мин за губене и навързах излезлите томовете набързо
|
|
|
|
Заглавие: Re: Nurarihyon no Mago Публикувано на: Чет Ное 19, 2009 11:26 am |
hikuk |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
А дано аниме, ама дано да не е същото студио дето анимира Fairy tail.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Nurarihyon no Mago Публикувано на: Пон Ное 23, 2009 12:19 pm |
hikuk |
|
|
|
Зависи колко епизода мислят да го правят. По-добре да е по 2 чапа примерно на епизод и да има още сезони след това отколкото да ги гъчкат по 5-6 в епизод и да свърши за 26.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Nurarihyon no Mago Публикувано на: Вто Ное 24, 2009 11:22 pm |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Ооо Ще правят аниме!!? Няма лошо, но по мое лично мнение мангата не е напреднала чак толкова много като история и ми е интересно как ще го измислят....... По новата глава: Някакси много лесно я спряха тази битка.... но пък йокаите стават все по-добри и по-добри.... малко бавно почна да се развива действието обаче.... или на мен така ми се струва..... на групата на Рикуо сега сигурно ще им отнеме още време докато настигнат лисицата...... предполагам ще трябва да минат през всичките йокаи на територията първо......
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Nurarihyon no Mago Публикувано на: Вто Ное 24, 2009 11:45 pm |
hikuk |
|
|
|
Ммм зависи как ще реагира лисицата на новата опасност, защото предполагам няма да й е приятно да я ударят и от двете страни. Получава се ефекта на наковалнята.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|