|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 7:45 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Апр 04, 2008 12:05 am |
|
faye |
|
|
|
Признавам предубедеността си тук! Тоталният ми игнор не беше на място в случая. Но както вече се е споменало първите няколко тома са "малко" скучни. Но... веднъж щом се стигна до начлото на мелето признавам наведнъж изчетох остатъка! (Първите 2 тома ги влача откакто излезе първи еп на анимето, а него зарязах на 15 като сега обмислям евентуално да прегледам битките Хибари-чан, Боен мод Тцуна.. )
Така или иначе вече има нов фен
Сега за последните глави. В момента най гвожди тайната на бебетата и защо Реборн така извади заека от торбата Битките доста се забавиха и малко кофти ми стана, че хванах действието по средата Но сега като почнаха ми е някакво странно защо не всички са се сменили с младите си егота?! Ще е кофти това да се случи по време на битка А и които и да е отговорен за идването им в бъдещето надали нарочно иска да остави някой не закачен(за Хибари дори да го срещне този г-н Х, надали ще оцелее след срещата пък и целта вероятно няма да е изпълнена). Заподозряни засега няма някой отличил се... Ех да бях изчакала още 30-40 глави да се насъберат ....
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 20, 2008 3:11 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Ако пък разбрах Reborn от къде се пръкна
Очаквах и все още очаквам Gokudera да се бие Gamma, но ще е изключително тъпо ако Ryohei вече е победен. Просто да излезе, че сегашният Gokudera ще е станал по-силен от бъдещия Ryohei ми изглежда доста смешно.
Lal Mirch~~~ къде сии...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 27, 2008 2:09 am |
|
CaBa |
Модератор |
|
Ясно от къде дойде Реборн . Щеше да е много фантастично ако в действителност беше там.
Мислех си, че след като изкара Ури, то ще се ядоса и ще тръгне да го дере и без да иска да скъса въжето, но не стана :>. Иначе Гокудера само дето не активира всичките си кутийки , и се оказа точно така, че ще е по-силен...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юни 01, 2008 1:11 pm |
|
shikamaru |
|
|
|
CIAOSU
Като каза Гоку в първия момент се шашнах
Инак почнах анимето преди 15-тина дни и го изгледах на един дъх до 82-ри еп. В началото бе съвсем посредствено аниме, да не казвам на моменти че беше зле.. Но имаше и някои яки неща в анимето, които ме караха да продължавам да гледам.. и не съжалявам! Защото нататък стана толкова по-интересно, че не се сдържах да не захапя мангата моментално. И мен ме е яд сега като Faye, че баш на средата се забих, ама няма как. Сега ще има да си четем по 17-18 странички на седмица и да им се радваме като излязат
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юни 01, 2008 5:00 pm |
|
CaBa |
Модератор |
|
Е поне Гокудера проумя, че щом е в неговата система, значи си има причина... А не е държал Ури защото е сладък :>
Тея толкова силни лисици бяха натупани от Ури доста лесно (е поне едната ) и още ми е малко трудно да повярвам, че само заради него битката се обърна наново. Сега май следва спомените на Гемма и после вероятно ще се съвземе ще изкара някой скрит коз и пак ще има 1-2 чаптъра бой :>. Вече искам да свършва тая битка, искам и другите да видим...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|