Дата и час: Съб Фев 01, 2025 7:10 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 4 [ 60 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Kekkaishi
МнениеПубликувано на: Пон Дек 22, 2008 10:17 pm 
Аватар
Цар Алко

Ееее кво стана? Направо тази манга на романс отиде, гушка го, голо телце, изчервявания, какво става? То не, че е лошо де, но последните чаптъри нещо забавиха действията, но яво каката и тя почва да си пада =)) .

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 23, 2008 9:08 am 
Аватар

Тая манга защо е доникъде? :x Дайте малко романсец е така да има неколко чаптъра, че то само на бой не може. Нашичкия е бахти самоукия а родоначалника им оставил скролове, боклучаци там. Що некой требва да му обяснява като то сичко си го пише там? И да, последните глави ми харесаха доста-Йошито вкара некаф доста оформен зеккай и наплаши народа. Има хлеб в тоя синковец. Айде, със здраве.

Последна промяна spiralkinda на Съб Апр 11, 2009 3:05 am, променена общо 1 път
Reason: писането в цветове е забранено.

МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 3:05 am 
Аватар
Цар Алко

Оооо в следващия чаптър почва войната, ще видим дали баткото ще оцелее, а и май скоро ще има нападение над Карасумори. Тъкмо да видим Йошимори колко далеч е стигнал след тренировките. Уж трябва да е доста. Дано да пленят или убият брат му и онуй да се развихри и да им начупи задниците. В момента тази манга и OP очаквам с най-голям интерес относно подобрения.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 24, 2009 11:36 pm 
Аватар

Абе мен ми се струва, че с Карасумори т'ва момче в колибата ш'са позадави, па и т'ва шинигами ш'си намери майстора. Щом Йоши стана сериозен няма к'во да си говорим :death:
Па и гледам, че главите се наваксват напоследък... ей ся как тая седмица нема да има Jump просто адски ми са ще ей така да има малко глави за душата. Amen!

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2009 1:26 am 
Аватар
Цар Алко

Аз пък искам да е тортата =)) .

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 19, 2009 3:20 pm 
Аватар

Кръстоска между гола мацка и торта 0.о! Направо да я схрускаш! Просто нямам търпение да видя как ще измажат тези пачи, които заплашват целия град. И как ще се бият третия и първия :twisted: .

My anime and manga list
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 21, 2009 9:24 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

ВААААИИИИИИИИИИИИ :taz: :taz: :taz: ТАЯ МАНГА КЪРТИИИИИ Изображение

БАСИ!! Защо няма достатъчно фенове не мога да разбера... И защо дискусията е толко мъртва?! Т'ва е един от най-добрите светове, които съм виждал. Може да се каже, че има повече потенциал и от Оne Piece баси! Урукай, 12тте управляващи, шинюуичитата, местните богове и династии, които ги управляват- всичко това е ТОЛКОВА МАЛКА ЧАСТ от тоя свят, че не си го и представям ясно. Бях спрял да я чета като зацикли по едно време превода, ма наскоро видях, че са почнали да я превеждат та най-сетне се хванах да си наваксам и са съм супер-хайп'д. Мале както си чета така и е са при появата на Оуги Шичироу - Бога на смъртта, изведнъж се върнах яко назад и осъзнах колко малка част от света успяват да покрият Урукай и местните кланове...
Бях забравил за съществуването на ексорсисти, истински демони, КАГАМИ <3, собствено създадени измерения, велики създания като Мадарао и Коия и прочее и прочее :wow: Шинигамито бързо ми напомни за тях...

Та малко за героите...
Та гледам си предния пост и общо взето ми биват предположенията, само дето някой/БАШ ШЕФА/ е решил да изпревари нашия пич с "подновяването" на корумпирания съвет от 12... И Оуги и Окуни и въпросния човек-с-лисича-глава, дето исках да е от наще - all gone. За секунди е така. 3ма от "страшните 12", които очаквах да представят хиляди и милиони трудности на Масамори, просто избивани един по един - в междучасията. И оная отворена мацка дори си призна пред целия съвет, че я е страх да се замесва с Оуги семейството, щото те са твърде много за тях... the fuck??

Бях сигурен обаче, че шефа на 12тте/Първия ще е на наша страна по един или друг начин и мн се радвам, че и автора така е преценил. Защото вече щеше да е ТВЪРДЕ много ако и той беше замесен.. като му гледам очите - сигурно са братя с баш шефчето. За него е ясно, че ше удържи повечко, ама се надявам да не вземат и другите останали от съвета да изпушат кат некви марионетки...

Оуги Шичироу е на нивото на майката на Сумимура братята... може би. Може и той да не може да й стъпи на малкия пръст :] OoooOooOh~fuck, искам да я видя пак как отдалече пуска някъв гръм :]]. Та за Шичироу - изглежда мии разумно мислещ човек, щом не позволява на везните да се накланят, независимо от товара, може да даде БАШшанс на наще, което да е жизнено важно за Карасумори...

БАШШЕФА, онова дребно лепшерче, явно има някакви комплекси за живота си... До колкото разбрах от споменатото от Шичироу и от Масамори - и двамата имат някъв комплекс за "неживеене сега". Опитват се да унищожат миналото, успоредно с това и бъдещето, за да могат да живеят СЕГА, да се усетят живи... ае комплекси до насита..

Екипа дето помага на наще + наскоро присъединилите се маджинай отряд супер много ме кефят =D Т'ва са най-яките хора в целия Урукай сигурно =D Евала на тоя автор как успява да създаде толкова много и приятни герои, че и да ги управлява така добре, без да забравя никой. Супер трудно е сигурно =0

Сен е идол/ка =D Още не съм си свалил съмненията, че е момиче ;D , но ми е все тая, супер добрия
разузнавател, мн ме кефи с разясненията си. Ама нищо чудно, като видиш бащата къв ЛУД и ти става ясно xD Разследва си той клана от който 12тте лидери на Урукай ги е страх xD

Хиура е човека-везна пък. Н3 определено ще мине на наша страна, претърпя твърде много Йошиморивска чуствителна обработка, тъй че е въпрос на време. Странно защо ги нарече врагове сега, при положение че и той бива командван от башшефа, ама е сигурно заради обицата - командите се дават през нея, просто така с думи не става и той в момента си изпълнява default програмата - "защитавай Карасумори". Някво тъжно е ;0 За убийството на Окуни не би трябвало да го съдят в последствие, тъй като наредбата идва от най-голямото седалище + той е с промит мозък.

Тия 2те патки със супер-сийловете, дето са наети да извършват Шинюичи Ловът, хич не ги разбирам. ТЕ па за кво ги правят. Оуги примерно си има общ мотив с башшефа + това се опитва да избяга от предопределения си живот и начин на живот и прочее. Убийството за него е като дрога/пиене.. просто начин да избягаш. Ма тия 2те патки защо го правят. Айде едната - така и не им разбрах имената, близначки са нали? Та едната - щото е откачена и иска да си играе. За това и сега насъска Ягодко срещу Хиура без да има ясна причина за това. Можеше просто да каже на Хиура да се обърне...

Сумимура Масамори, големият брат... вах вах вах... тоя пич е резъректнал КОИЯ omGZZ xXXXDD КОИЯ да ти върши лични услуги... нечовешко. Тоя с колко си надхвърля лимита... нечовешко просто. Метнал се е на майка си XD Но за съжаление действително мн се гаврят с него.. ама и той е малък, и той има нужда да качи левъл, както Шинигамито му каза...

Наш 22ро поколение супер-comptable-with-karasumori главен герой ЙОШИ ^^. Мммммммммм no comment. Накрая Карасумори и той ще станат едно или той ще премести действително карасумори... щото е идиот и кефи xD Но просто не виждам варианта, в който я запечатва за още 4-500 години, той не е такъв човек. 99% тренировката на Токине ще е нещо свързано с подпомагане на Йоши... Не ми се вярва 2мата заедно да размахат Карасумори, ама не е изключено, както вече казах, Йоши е супер нестандартен пич, за което супер мн ме кефи ^^ Примерно като върна чадъра на ония Бог в средата на битката.. няма такъв човек ^^ ЕВАЛА.
Тоя спешъл тренинг дето върши обаче ме и притеснява, щото както котето/Шимано каза, ако прекали, може да се отдалечи от сърцето си.. или казано по-просто- да забрави за Токине, за близките си и всичко и всички около него и всичко да стане на мусака...
А за животното което ще изкара.. пх, то или ще е нещо дребно и ужасно мощно, което е добрия вариант, или нещо красиво като Мадарао, ама не ми се вярва..... По-скоро нещо дребно, на което ще се накара, а после въпросното дребно ще се докаже като супер-съпорт ^^

Действието - Ае надявам се Маджинай отряда да стигнат бързо и да им прецакат яко плановете на тия, щото иначе тоя drill е ясно, че отива в сърцето на Карасумори, а това на Карасумори няма да му/и се хареса и ще се наложи Йоши да фузира със силата твърде рано и нещата ще се оплескат и прочее ииии дано Маджинай отряда стигнат навреме >.<
Макар, че сега нищо чудно и Шинигамито да довтаса, че нали му стана интересно.. Ако пък си мисли, че Карасумори ще го хареса и ще се вземат.. пфф.. >.>

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 21, 2009 1:06 pm 
Аватар

Спор няма, мангата е велика, не е като да имам голяма база за сравнение, но ми харесва и то много.
А в момента какво да се дискутира, то в горния пост си е казано :>.
И тъй, чакаме следващия чап.
А да Successora на Оуги 100% ще се появи, той даже си го каза някъде ако не се лъжа.

МнениеПубликувано на: Пет Май 22, 2009 4:57 pm 
Аватар
Модератор

Тцтцт, накарахте ме да си наваксам 50те чаптъра дето изоставах :lol:
Иии си беше супер, доста неща се случиха (но да бях изчакал още малко докато изкара животното поне :lol: преди да чета..). Животното ще е малко, то се видя вече. Мислех и аз, че може да изкара Токине гола, че онази сцена яко му се беше набила в главата :>. Пък тази торта беше :lol: . Иначе много противници станаха... и то наведнъж малко повече ще им дойдат.
Уракай много слаби излязоха... толкова лесно ги убиха тея.
Хиура ще мине към нашите, почти съм 100% сигурен вече. Взе и емоциите да си възвръща. Но не съм особено доволен, че по някакъв начин тоя ще замести Ген...
И лидера на тея 12те, толкова време чакахме да се появи и накрая се оказа, че е срещу своите :lol: и все пак се надявах да е някой по-вдъхващ респект, а не лапи което ще излезе ебаси ненормалното...

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 22, 2009 10:08 pm 
Аватар

Честита трета страница :)
Айде да свършват тия нюври и да идва пишлигарчето...

МнениеПубликувано на: Пон Май 25, 2009 11:35 am 
Аватар

257 out.
Тоя крилатия не ме радва нещо, с кеф ще видя как го pwn-ват.
Масамори пак е в час, доста добре.
И тъй, още чакане ><.

МнениеПубликувано на: Пон Май 25, 2009 5:47 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Тоя малкия прилича почти на лидера на 12тте... kill fast.
Не разбрах какво общо има разследването на Масамори със сегашния евент обаче... аз бих го питал по-конкретни неща, ама.. от друга страна 1вия едва ли би отговорил ;0 Маджинай експерта не разбирам защо търчи толкова... стига му да е в периферията на сийла, за да си пусне цветовете или се лъжа... ;0 И оная - проджиджито, клонирана ли е или са си сестри-близначки...

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 19, 2009 8:57 pm 
Аватар
Модератор

Йоши късаааа :> Ландлорда е як, в действителност си мислех, че ще е дракон нещо подобно, но това ? В първият момент дори не разбрах дали е лардлорда или някакъв кекай, после като се промени в последното дяволче/клоунче беше пак яко :> Малко не ми е ясно още какво прави де (дава му умствен потенциал :lol: ?), но кефи :> (добре, че не се бях спойлил последно време).

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 1:26 am 

Абе тая Токине ми е много интересна. Когато Йошимори е около нея не му обръща грам внимание, а като я избягва се тревожи...Иначе the blank mind state skill кърти.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 12:11 pm 
Аватар

И сега предстои нещото, което го чакакм от сума време-отговорът на въпроса "А кон боб яде ли?"
Хазяина фор да уин и Йошимори президент!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 4 [ 60 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]