Дата и час: Съб Фев 08, 2025 4:45 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 2 [ 22 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2008 12:16 am 
Аватар

ау,Sekirei N00 .Тва сигурно по-силно и от Мия,ама нормално,все пак "майка" на всички секиреи :? следващия чап ще разберем май за какво става въпрос в "Sekirei Plan".Aма Матсу~сан много знае бе :lol:
Оформя се някакво голямо събитие :kicking:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 04, 2008 3:48 pm 
Аватар

ше чакамеее :D

Изображение
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 07, 2008 1:44 pm 
Аватар
Цар Алко

УУУУ 12 страници чаптър, брао тия се престараха. А и хайде да минава по-бързо историята с ревливата сестричка (то и баткото едно такова кафяво миришещо) и мършавия и секирей. Пък и да разкрият всичко за този sekirei plan както и цицорейските битки да започнат :lol: .

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 11, 2008 10:37 pm 
Аватар

аз погледнах raw-а,пак беше с 12 стр.,но мислех че не е пълен :?
Ся като Матсу им разкаже за Секиреите,трябва да разбере през ПЦ-то за сестра му и да я спасяват :)

71 излезе доста бързо :o компенсират 12-те страници с 16 :D 5 секирея за били събудени да се бият с армията.. ии Матсу-сан ми грабна окото първа :D значи освен интелигентността си,тя трябва да има и други сили :) мангата ми става все по-интересна.Карасуба я видях(тази най-близо май).Тази непосредствено зад най-далечната - Казехана (вижте къде и е ръката).Остава секирея между Матсу и Карасуба - нямам идея даже дали е женско или мъжко,но държи меч(излезе,че е Мутсу)...а тази най-далече,където е - Мия :).

А в [kmts] релийза намерих и подаръчета : )) - Цък и Цък - Мия.. :love:

Профил  

Заглавие: Re: (.)(.) Sekirei
МнениеПубликувано на: Пет Юни 04, 2010 2:56 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Тъй тъй, някъде на момента с "Хомура става жена" я бях зарязал мангата, щото беше яко дистърбинг, ама сега вдъхновен от наваксването с Га-рей, взех че наваксах и тук :lol:
Та четяйки очаквах и аз да се развие арката по спасяването на сестрата, но я отложиха, което прави нещата по-гадни отколкото са >.> Онова момиче го малтретират баси... булченски рокли...
Кой е тунера от който настръхват косми не разбрах?
Тая Н2 все още не схващам ЯКА ли е, би трябвало, или просто убер-спай и това е всичко (не че е малко..). Ма всъщност като каза "и аз ше тряя излизам повечко" ми вдъхна доверие. Яко скритата лимонка баси. Как може да имаш Н2 и 3 и да идеш с 88 и 10 на битка бе >.>
Узуме все още ми е любима героиня, макар да е твърде манипулируема... мн се надвам набързо да я спасят.
Тоя увиснал ... главен герой ... нещо мн се освести бе. Баси козовете зе да си вади от ръкавите. Сложил е бъг на Узуме.. бреххх. Ако бях на негово място щях да поканя тоя/тая (??) от юга на по чашка =0 Макар, че от негова перспектива, злия може и да е той/тя...
Тоя от севера супер-мн дразни, дано шефа му е намислил нещо гадно :thumb:
Май мааай... накрая нашия увиснал... герой... като събере тия кристалчета ще възкреси всичките секиреи и всички ще заживеят в харемландия. Предвид как измират някви случайни влюбени двойки...
Иии се оказа, че 8 е умряла за да спаси 88 или по-скоро си е дала душата и силата на нея... ли?
А, и не разбирам какво ѝ пречи на Мия да знаят малко повече наще хора D:
Чап 100 тряя излиза днес в ниппония.

EDIT: опф, запбравих да коментна интересното: №00, Това е Мия?! 0=
Вижте какво каза ония от МБИ - "когато ашикабито умре, секиреите биват терминирани". Т.е. или мъжа ѝ е жив, надявам се не, или ония лъже, надявам се не, или ТЯ е майката на секиреите, буквално, тъй като както каза 02 - 00 не е точно секирей. Тя е човек тоест.
Ако мъжа ѝ е жив тя би следвало да участва в боя. Няма как.
Ако ония лъже, нз =0
Ако тя е 01, а секиреите са 107, то 00 трябва да е секирей, а тя не е! + имаме секирей 108, а секиреите са уж 107. Няма как. Тя е била преименована. С което бройката излиза що-годе. Все пак обаче не е обикновен човек, 100%, че да е най-мощна от всички.
Та нещо такова 0=

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 17, 2011 9:43 pm 
Аватар

БУМ, време е да избутам темата пак нагоре.
Много ме кефят как са нарисувани всички. За последния чаптър - само чаках кога Севера и Запада ще обединят сили, защото тоя много напомня на Сео и никога не ми е изглеждал някакъв лош като Хига и Микогами.
Не знам кой следи мангата в момента, но бих искал да ми бъдат разяснени чаптърите, където Мия показва спомените си на Минато, защото нещо не мога да разбера това с корабите и пристигането на Секирейте.

Yu-Gi-Oh
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 13, 2013 9:45 pm 
Аватар

Ще е яко Минато да "окрили" и Мия. Най-сетне показаха Тахехико (или там както се казва).

Yu-Gi-Oh
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 2 [ 22 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]