Тъй тъй, някъде на момента с "Хомура става жена" я бях зарязал мангата, щото беше яко дистърбинг, ама сега вдъхновен от наваксването с Га-рей, взех че наваксах и тук
Та четяйки очаквах и аз да се развие арката по спасяването на сестрата, но я отложиха, което прави нещата по-гадни отколкото са >.> Онова момиче го малтретират баси... булченски рокли...
Кой е тунера от който настръхват косми не разбрах?
Тая Н2 все още не схващам ЯКА ли е, би трябвало, или просто убер-спай и това е всичко (не че е малко..). Ма всъщност като каза "и аз ше тряя излизам повечко" ми вдъхна доверие. Яко скритата лимонка баси. Как може да имаш Н2 и 3 и да идеш с 88 и 10 на битка бе >.>
Узуме все още ми е любима героиня, макар да е твърде манипулируема... мн се надвам набързо да я спасят.
Тоя увиснал ... главен герой ... нещо мн се освести бе. Баси козовете зе да си вади от ръкавите. Сложил е бъг на Узуме.. бреххх. Ако бях на негово място щях да поканя тоя/тая (??) от юга на по чашка =0 Макар, че от негова перспектива, злия може и да е той/тя...
Тоя от севера супер-мн дразни, дано шефа му е намислил нещо гадно
Май мааай... накрая нашия увиснал... герой... като събере тия кристалчета ще възкреси всичките секиреи и всички ще заживеят в харемландия. Предвид как измират някви случайни влюбени двойки...
Иии се оказа, че 8 е умряла за да спаси 88 или по-скоро си е дала душата и силата на нея... ли?
А, и не разбирам какво ѝ пречи на Мия да знаят малко повече наще хора D:
Чап 100 тряя излиза днес в ниппония.
EDIT: опф, запбравих да коментна интересното: №00, Това е Мия?! 0=
Вижте какво каза ония от МБИ - "когато ашикабито умре, секиреите биват терминирани". Т.е. или мъжа ѝ е жив, надявам се не, или ония лъже, надявам се не, или ТЯ е майката на секиреите, буквално, тъй като както каза 02 - 00 не е точно секирей. Тя е човек тоест.
Ако мъжа ѝ е жив тя би следвало да участва в боя. Няма как.
Ако ония лъже, нз =0
Ако тя е 01, а секиреите са 107, то 00 трябва да е секирей, а тя не е! + имаме секирей 108, а секиреите са уж 107. Няма как. Тя е била преименована. С което бройката излиза що-годе. Все пак обаче не е обикновен човек, 100%, че да е най-мощна от всички.
Та нещо такова 0=