|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 1:32 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 17, 2007 4:11 am |
![Аватар](http://img261.imageshack.us/img261/169/guzoca7.jpg) |
braingrinder |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
Цитат: BTW Брейгриндер, нищо не пропускаш, просто в TRC са преплетени много други истории от CLAMP. Пък можеш и да погледнеш и другия брат на TRC - xxxHolic.
аха поинтересувах се. май ще им обърна повече внимание на clamp...
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 17, 2007 12:24 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=343_1369223116.jpg) |
Darkprince |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Такаа, да си продължа мисълта от предишния пост, т.е. относно "сливането":
Както винаги пак нещо съм недочел или пропуснал *еми малко ми е трудно едновременно да чета постовете и да върша друга работа, но това си е мой проблем, anyway*, затова Sayan-e, sorry, ако нещо ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) - Цитат: да, не мога да бъда сигурен, но въз основа на случилото се дотук + тоновете spoiler-и и информация, ме кара така да мисля, вече това дали ще се окаже вярно или не, зависи от друг ; това за Sakura_X_C!Syaoran_X_R!Syaoran и аз също си мисля, че така ще стане, само че CLAMP имат други идеи Опитах се да намеря още нещо от форумите на TRC, ама многоо бе. Ще плесна тука линка, който има желание, може да хвърли одно очо http://www.tsubasachronicle.net/forums/showthread.php?t=4282. После ще обработвам информацията *как ли???* А онова за Ashura-ou и Kurogane - Haruka, не подценявай Нинджата®, ей
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 17, 2007 4:22 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1245_1262876890.png) |
Haruka |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Без спойлери изглежда доста по-спретнатичко
Значи така и така сме тръгнали за Шаоран...
Повечето теми от този форум съм ги чела и изобщо чета всичко що ми попдне там, има невероятни теории. Просто хората там са големи фенове и могат да мислят, но в същото време ме объркват малко и почвам и аз да се чудя много неща. Напрамер като каква все пак е функцията на клонга. Като информация имаме, че е създаден от ФУР и че в началото не е имал собствено сърце т.е. ФУР изглежда не е искал той да може да чувства и да мисли сам. Тогава се намесва истинския Шаоран и му помага да избяга, като му дава част от своето сърце и през цялато време наблюдава пътуването му. След много време, Ксио /или както там се чете/ освобождава Шаоран против волята на ФУР т.е. той не иска да го пуска още. Значи в такъв случай клонига му върши работа за сега? Впрочем това още повече ме навежда на мисълта, че Ксио и Шаоран са свързани понеже тя тръгна с-у ФУР заради него, трябва да е чувствала нещо към Шаоран, въпреки че ФУР я нарече failed creation. И още нещо тук-ФУР каза you too are a failed creation, което значиче клонинга не е станал така както трябва, или че оригинала не е създаден от Клоу както трябва, или че след като Шаоран е дал окото си на клонга той е станал failed cration? Някое от тези възможности или съвсем друга, не знам...
Много ми е чудно едно нещо-дали Клоу съществува във всички светове като нормалните хора или и той, като Юуко, е единствен някъде извън времето и пространството? Защото ако е само един, това би означавало, че той е същия този баща на Сакура от нейната страна/свят. А ако е така, не ми се вярва Шаоран да му е биологично дете, защото ще се получи голямо кръвосмешение ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) А коя въобще е майката на Сакура? :/ Наистина се обърквам с това..
Минавам малко на Курогане. Мии да си кажа, че в Ashura vs Kurogane /във всеки един смисъл на това къхъм/ съм за Курогане при всички случай
Вече нямам търпение да дойде утре за новия чаптър. Все пак Фай ми е любимия аниманга герои изобщо и сега всичко е фокосирано в-у него и просто живея за срядите вече!
Абе кво ли прави Чий
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 17, 2007 6:04 pm |
Darkprince |
|
|
Тоя път ще си напиша всичко
-> Haruka, ъм, ъм ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) C!Syaoran си е клонинг, който изпълнява заповедите на FWR. Цитат: In order to retrieve the feathers of the Clow Princess, he would stop at nothing, and eliminate all who interfered.That is how he was created. R!Syoaran е знаел за плана на FWR и да кажем, че се е оставил да го хване. След като R!Syoaran поставя част от сърцето си в клонинга *сега дълъг цитат Цитат: If the eye were to be removed by inserting magic,the clone would fall apart as well. I could not create a limitless number of clones and have them carry the same strength as the original. And so, even though the heart of another resided inside him, if the determination to gather the feathers remained, that was all that mattered. So I released him like that. I saw the time, I saw the place.The clone came to Clow country, and was sent inevitably down the path that would lead him to the princess who was the key to the power inside the ruins. Everything was decided according to that path. Until that witch interfered. *=> Yuuko се смее: "Гадно ли ти е, а?"; нооо, да не бъдем злобни ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) * Относно Xin Huo и "you too are a failed creation", явно FWR се опитвал да пътува из измеренията, за да осъществи желанието си ( ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) ), затова я е създал. Сега като препрочитам постовете от линка, намирам толкова много неща, че не е истина: -Има Real_Sakura и Clone_Sakura.......Say WHAT?????? ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) E това ми дойде в повечко. Това ще се направя, че не съм го прочел. След време може да се изясни. -А, да намерих думите на Clow: Цитат: Even he's someone you should have met, you can't meet him. Even if you stretch out your hand, you can't touch him. Even if he reflects in your eyes, you can't reach him. Even if you've chosen them for yourself, the painful things won't change. Even like this... you want to protect, right? Once you have decided something, you can't resent that. This too is just like being blood related. Явно Clow Reed и FWR си приличат не само това, че са роднини, но и също по тва, че техните монолози са най-дългите
- R!Syoaran също си има wish, който само той може да си го grant-не ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) , според думите на Yuuko-san.
- Sayan-e открих два ГОЛЕМИ поста за историята на TRC, отново от същия линк по-горе, втора страница, след 2-рия пост, ако ти се занимава.
- Изглежда R!Syoaran знае доста неща, но не го казва и връзката между него и Watanuki е доста силна, щом той е платил на Yuuko-san. Изгледна има още нещо освен името му=1ви април.
Спирам дотук. Достатъчно се начетох ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) , въпреки че с оглед на написаното дотук от мен не изглежда много. ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) В тоя форум има толкова фенгърли, че не е истина
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 17, 2007 11:41 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Аз не щъъъъ спойли Искам сичко с вас да го открия, не да ми сипват топла супа
Коя е майката на Сакура - тук МН ще ме заболи ако е Юууко. В сми - това е ЕДИНСТВЕНАТА аниме/манга, която наистина МНОГО харесвам и никога не съм търсил (h) doujinshi за нея и нямам намерение Страх ме е Не мисля, че нещо може да задоволи Юууко-ч♥н. Иначе v2 - няма майка, просто и тя е създадена, като Шяоран. Ксио, ако е създаденааа... тя пак е била създадена от Клоу. Т.е. - е била сестра на Шаоран. Имала е някаква връзка с Юууко, там тия думи "ако не свърши тоя сън...".
Краят на историята, и всъщност нейното начало е в онзи цилиндър... въпросът е кой Шаоран е там, в другия раздел. Прилична на C.S! преди да вземе окото на Юуи(който ще го наричам така, докъто не свърши този кошмарен арк и не приеме името си..)....
бтв Харука за кое Чии говориш
Това за R/C Sakura може да е някаква бледа теория за моментното й сплитване. Интересно защо dream world-a бе белият, а черен бе RL Като доброто и злото - като при Шаоран. При C.S! са отишли негативните страни, а при R.S! са отишли положителните... товааа май и преди съм го виждал като мотив.. но по-скоро като бой със злата ти сянка, а не злото ти себеси... :-0
Мн ви се радвам, че четете и ви се коментира бтв
пп: иконката -тия дни :]
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юли 18, 2007 9:43 am |
Haruka |
|
|
Разбирам те за Юко. Може би майка на Сакура все пак трябва да си е Надешко както в кардкаптор, но в такъв случай Фуджитака трябва да и е баща, което би значело, че Клоу я е откъснал от него и я е взел, защото е знаел какво ще стане и е искал да..направи нещо. Разбира се, да е създадена ми се струва много по-логично. А рожденните дни..чудя се като и Уатануки е на същата дата, дали е в същата година. Може би нарочно Клапм пазят годините им в тайна. И защо въобще Уатануки, защо точно той и каква връзка има с Шаоран, че той да плаща цена за живота му. Уатануки и Шаоран..
Искам малко да попиша за новия чаптър, така че да знаете, че ако не сте го чели още, си е спойлер това-
Вчера го видях и просто ме избиха вълни фенгърлинг. Как може Юй на всяка една страничка да е толкова..толкова...Даа освен това ми направи впечатление ест и Курогане. Страх ме е какво ще направи. Ако има намерение да убе Юй, честно ще го намразя. Дори и той да е прав, винаги съм зад Юй. Не му ли стигаше всичко до сега, ами и това...Не може точно Курогане да го мрази. Не казвам и, че искам той да го убие, но си признавам, че бих го предпочела. Знам, че така и Юй сигурно ще умре, но поне ще изпълни желанието си. И защо в момента Ашура-о вижда Курогане като такава заплаха и смята, че трябва да го убие. Имам предвид-Курогане е мн силен, няма спор, но не е тръгнал да прави нещо лошо и до сега не е спирал плановете на ФУР...
Таа нататъка...най-после разбрахме функцията на прословутата татуировка. Значи Юй не е искал да изолзва магия без нея от страх, че силите му ще растат всеки път. И ако това стане какво? Ще го бо.и повече човека, който ще трябва да убие ли, този, който е по-силен от него..
Ашура-о е зъл, гледаше мн гадно на едно място ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Всички твърдят, че не е, но на мен все ми се струва доста хладен /омг написаш "гладен" ваначалото/ и мислещ за своите цели само човек. Героите на Кламп почти никога не са само лоши, така че вярвам че си има причина за това ест, но в никакъв случай не бих го нарекла добра душа.
Като се сетих за Ашура-о, искам да добавя нещо за Ашура. Значи Саяне, проверих в 10ти том на френски, който имам от Швейцария. Наричат Ашура seigneur. За оу съм съгласна, че може и за двете, все пак ти знаеш повече за езика, но ако тръгнат да превеждат сто на сто се допитват дали наистина да изолзват титла за мъж. Казвам го от френски, защото на англ е King, което аайде също може да вземе и за жена в краен случай, ама това вече не може. Обещах да не споря на тази тема, така че спирам. Все пак и за мен Харухи от Оуран си остава до последно бишонен
И за да завърша за този чаптър с нещо не толкова важно. Миюки-чан пак се появи. Това момиче е навсякъде ^^ На края да не се окаже, че някой я е пратил да следи всичко или, че са информарали Миюкитата във всички светове да ги следят
Хм сега малко към Шаоран. Ами то за кнонга е ясно, че трябва да мисли само за перата, но въпроса по-скоро е защо клонинг, а не орогиналния Шаоран. Дали той е по-силен от ФУР и той да смята, че може да го контролира..или..?
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юли 18, 2007 1:10 pm |
Darkprince |
|
|
Yooosh! И аз прочетох 160. chapter - преведен. Не знам за Haruka, но ако не си, ето link-а: http://www.onemanga.com/Tsubasa_Reservoir_Chronicles/160/01/.
Такаа, Haruka, разбирам тревогите ти, но...
Kurogane е тип персонаж, който не обича да го правят на глупак, нито да му играят шикалки, това доказва думите му накрая: Цитат: Get this farce over with! , т.е. цялата тая сцена е някакъв фарс. Kurogane беше надушил ( ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) Fai a.k.a. Yui, затова през цялото пътешествие, той не се обръщаше към него по име и затова му каза и онези думи: Цитат: The most I hate at all is the people, who gave up on their lives, before all hope is lost . И освен това да не забравяме, "вампирската" връзка, която имат - ако някой от двамата умре, умира и другия. Така че Kurogane едва ли ще тръгне да Yui. И още нещо - Kurogane също е кърснат (от Tomoyo).
За Ashura-ou: надушвам Пръстът на FWR ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Но едва ли ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) , явно е ексцентрик. ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Има палав поглед ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) И въпреки това not cool at all ![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif) А за клуба: "Ashura-ou is not a villain", донякъде съм съгласен с тях, ама донякъде.
А Миюки-чан е мерудия на всяко гърне
Историята около Watanuki и R!Syoaran още е много забулена, ама приемам всякакви теории
P.S. За иконката, Sayan-е - hontou ni arigatou (мисля, че така се пише на romaji, нали ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) )
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юли 18, 2007 1:32 pm |
Haruka |
|
|
Е и аз го изчетох с превод сутринта, това ми беше първата работа
Точно за това, че Курогане е такъв персонаж, не смятам, че ще направи нещо глупаво, затова считам тази възможност да иска да го убие като многа малка. Дори единственото нещо, което ме кара да го считам като вариант е думите да Кламп от едно интервю "Когато научите за миналото на Фай, дали ще го обичате колкото преди?" и се чудя дали няма да направят така че компанията да не го обича колкото преди.
А вампирската връзка не беше ли, че ако Курогане умре, умира и Фай. Ако Фай умре, на Курогане нищо не би трябвало да му стане. Възможно ли е да не си го спомням добре ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Точно за това казвам, че ако Фай убие Курогане и той ще умре най-вероятно, но поне ще е изпълнил желанието си.
Ашура-оу е шизофреник ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) А и говори гадни неща с миличко изпажение. Не е честен, не те оставя да го намразиш.
Аз имам една леко абсурдна теория, че Уатануки също е създание на Клоу. Защото в кардкаптор когато Клоу се беше преродил /?/ в Ерол, той на външен вид доста приличаше на Уатануки. Това не е никаква гаранция ест. Но щом забравя имената на родителите си, дали още от самото начало е имал родители...
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юли 18, 2007 4:02 pm |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
А! баш за това ви казвам, че Ашура-оу, може да не е Ашура-оу, какъвто си го знаете от тук-таме Тоя Ашура е мизерник. Мръсник, откакто се е появил! Куче! Как па ш'се появи точно след ФУР... как па ша приеме идеята да съживи Фай... от къв па зор ще спира силата на Юуи / ХИЧ не ми се вижда добър Ми ако Юуи беше тренирал яко и нямаше тъпия печат, сега щеше да е UBER GOD, кой щеше да е по-силен от него, че да му се включва проклятието ?? А и след като Ашура е по-слаб от него, за чии му е да се притеснява за проклятието му? + Юуи даде обещанието с условие, макар и нз дали го осъзнава де... "Ако става, докъто съм в този свят". А той вече напусна този свят - тоест облигацията му към това обещание за този свят - IS OVER!! Няма причина да убива "който Ашура му посочи с пръст". Курогане е злият, защото той ЩЕ убие Ашура и ще освободи този свят от неговият гнет, за това бе и застраховката, която Ашура е направил с Юуи. Друго обяснение не ми хрумва.... просто Ашура си е мизерна пръжка, same as ФУР Фарс v1- искренно се надявам да е, защото Юуи всъщност няма да убие Курогане, а блъфира - защо - нз... Юуи вече не е под опеката на Ашура и просто блъфира... v2- фарс, защото се говорят глупости и Юуи прави глупости-> Курогане ще сложи край на тези глупости, рязвайки главата на Фай... тъй като в момента на замаха, мисля, че Юуи държеше Фай пред себе си. _____________ Въпросът от страна на Кламп е точно за това, че Юуи е избрал себе си, пред брат си...., но мене Юуи винаги ще ме кефи и изобщо(!) не го обвинявам за нищо свършено от него до сега! Смятам, че Курогане и Шаоран са на същото мнение. Мокона пък да не говориме ^^
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юли 18, 2007 4:28 pm |
Haruka |
|
|
Ама то и оригиналният Ашура-оу не е душичка ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Дори напратив.
Защо Ашура-оу не иска силите на Юй да растат...Може би има точно определен човек, който ще се появи в опр момент и ще е по-силен от Юй и той ще трябва да го убе. Но ако по това време силите му са растели, то вероятно този някой няма да е по-силен него. Но кой трябва да е това-Сакура? Курогане? Или..Юко?
Ще продължа по-късно, че се налага да изляза сега.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юли 18, 2007 4:44 pm |
Darkprince |
|
|
Haruka написа: Ашура-оу е шизофреник Хахаха ![=))](./images/smilies/=)).gif) Това ми хареса. ![=))](./images/smilies/=)).gif) Току-що проверих 125 chapter. Грешката е моя. Ако умре Kurogane, умира и Fai a.k.a. Yui. Офф, ми така е, като съм ги чел нещата толкова отдавна. Не мисля (,въпреки че не мога да съм сигурен), че компанията няма да намрази Fai a.k.a. Yui, поне не Sakura, съдейки от разговорите му с нея. За Kurogane, мии ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) , след като се е решил да стане "Е", въпреки че преди това му нямаше доверие,ок, или поне имаше съмнения относно него (това не е ли едно и също нещо, казано по друг начин ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) За R!Syoaran , също ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) , въпреки че преди Celes-arc-а, май имаше момент, с който R!Syoaran се доверява на Fai a.k.a. Yui. Ама е преди да пристигнат в Celes. Haruka написа: Аз имам една леко абсурдна теория, че Уатануки също е създание на Клоу. Защото в кардкаптор когато Клоу се беше преродил /?/ в Ерол, той на външен вид доста приличаше на Уатануки. Това не е никаква гаранция ест. Но щом забравя имената на родителите си, дали още от самото начало е имал родители...
Ами знае ли човек. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Дано CLAMP подхвърли нещо в xxxHolic ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Но все пак да запазим нещо и за другата тема
BTW, вярно ли е, че след 162 chapter CLAMP излизат в триседмична ваканция?
EDIT: *след като прочита поста на Sayan* Аааа, ето къде бил ключът за палатката
Имах съмнения, че Ashura-ou е в комбина с FWR, но мисля, че нещата малко по малко се изясняват. *пу 'начи, как не се досетих* Така значи, презастраховка, ако Yui прецака нещата, а ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Затова и второ проклятие. ![:shuriken:](./images/smilies/shuriken.gif) Sneaky b@$T@Я#
Както го каза Sayan-e, но не ви ли се стори, че след като Kurogane замахна, той строши нещо стъклено/кристално/нещо си, сякаш пред него е имало нещо. А каква има зад това нещо ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) *като че ли това потвърждава фарс ver.1* Или не е така
Друго нещо: нали Chi каза, че Ashura-ou се е събудил. А тя къде е?
Относто отношенията между R!Syoaran, Kurogane и Yui, значи можем да сме спокойни
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юли 18, 2007 6:56 pm |
Haruka |
|
|
И аз така позабравям, но главно неща, които не ме интересуват толкова т.е. за Шаоран
Сакура трудно може да мрази когото и да било според мен. Тя е от този тип хора, които могат да видят добро във всеки, а в Юй със сигурност има и тя реагира по свой начин към това. А и имайки предвид неговото отношение към нея...чак сега си обяснявам това "моя единствена принцесо", което Юй повтаряше напоследък.
Второто проклятие...дали не е нещо свързано със забравяне не само на проклятието но и..примерно забравяне на това, че е фигурна на ФУР. Имам предвид всичко изглежда всякаш е тръгнал на това пътуване не защото съзнава, че е дошло времето да изпълни задачата си, а защото е искал да избяга от Ашура-оу. В крайна сметка защо е тръгнал? И защо иска свят без Ашура-оу ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Най-логичното до сега винаги е било, че е искал да избяга, за да не убие Ашура-оу, но сега звучи нелепо. Все пак ако Ашура е станал по-силен, сигурно е щял да "махне" татуировката и да позволи на силите на Юй да растат, за да не го убие. Ами ако Юй е решил, че не иска да върви по плана на Ашура-оу/ФУР и е решил да бяга..Нищо не ми се връзва тук. Има още толкова неща за обясняване. Впрочем сега като се замисля, Юй все пак е привързан към Ашура много. Когато бяха при Юко и тя каза, че ще вземе от всеки най-ценната му вещ, значи татуировката е такава за Юй. А Юко дали не се е опитала да помогне малко тук като взема точно това....може би да помогне на силите на Юй да растат така че да не убие Сакура.
А това, което Курогане строши според мен беше магията на Юй. Той се опита да се защити или да нападне и се появи това..нещо пред него т.е. магия във форма /?/. Не мисля, че толкова лесно ще дойде края на Фай. А и казвате, че най-добре той да е жертвата, ама все пак ми е жал за него..ако може да не умира ще съм доволна. Ашура да умре, нали е шизофреник
За жалост е вярно, че ще има 3 седмици без чаптър ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Дано това да не важи за Холик, искам Холиик.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юли 18, 2007 9:37 pm |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Хмм...така като ви чета се сетих за v3 .. наа тях миналото всъщнсот не им се разказва с "той така и така", а се прожектира, нали? Демек - магия. Впрочем, когато ги видях всичките толкова злобно гледащи, първата ми мисъл беше, тоя мръвщяк Ашура прави илюзии на Юуи, за да го прецака... Та може би това верно са били илюзииили поне не "напълноистини" .. демек със замаха, Курогане разбива магията, а не замахва към Юуи и демек изречението "спри с този фарс" е към Ашура, а не към Юуи ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
За проклятието - абе всъщност не, само аз така си мисля . Това, което го обвързва с Ашура за сега е само обещание. Нали беше от сорта наа.. обещание, че ще убие независимо кой, който ще дойде да стори лошо на този свят. Фай не е искал да убива който и да е, затворил е Ашура и е избягал - точно за това го имам за проклятие. Защото нали беше казал, 2рото проклятие само в Серес може да стане.... демек ако не се върне в Серес няма да се наложи да убие този някойси, независимо кой е той...
Иначе за тату-то, че му е ценно...мда - и тук, по-скоро Юууко му помага, отколкото да му вреди. За него е ценно по 2 причини - пречи му да ползва магия <-> Ашура по-трудно ще го намери; Пречи му да се развива <-> защото му е внушено, че той е прокълнато дете и неговото развитие/съществуване носи само нещастие... А в действителност не е така :]
Иначе по оригиналния план на ФУР, Фай трябваше да убие наследника на Клоу - Шаоран, както и фигурана на Юууко - Курогане. Със Шаоран не успя/бе проклятие; с Курогане няма да успее/вероятно това е второто проклятие.
ПП: сори, смайлитата станаха грозни, ко искаш ги виж в галерията, ама =/// ПП2: дейба и манга сайтовете вече, след час търсене, в крайна сметка си тегля холика не само raw, тва не ми е проблема, ми го тегля през Муле! (vol 11) Толко па да не мога да намеря от къде да си го сваля егатииии....
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юли 18, 2007 10:42 pm |
Haruka |
|
|
Саяне, аз Холик го чета на онлайн, това е единственото място където съм го намирала. Ако ти се чете така, кажи да ти дам линк
Това, което каза ме кара да се замисля дали Ашура не е показал друго минало на Шаоран и Курогане..но едва ли, освен ако няма причина да иска Юй мъртъв. Понеже не виждам защо толкова Курогане ще е ядосан на Юй. Предполагам, че заради това, че знае за ФУР и не му е казал през цялото време и за това че все пак е част от неговият "екип". Но то и Шаоран е, но не го мрази...Фенгърлската част от мен иска Курогане да е ядосан, защото Юй отново смята да жертва всичко за някой друг и не цени живота си. Сега Юй има голяма нужда да му се каже това. А ако Курогане не е ядосан на Юй, а на Ашура, то ще е защото ясно вижда, че Ашура е имал някаква връзка с ФУР и че намеренията му не са добри. Но ако искаше, щеше да нападне Ашура, а не Юй. Дано, дано да продължат в настоящето следващия чаптър.
Според мен Юй е много привързан към Ашура и дори и да няма проклятие, което да го крепи към него, той на драго сърце би останал и защитавал Селес. Имам мн причина да мисля така-уплашеното лице на Юй когато Ашура каза "когато умра", някак си щастливата изненада, че Ашура ще се зарадва ако се усмихва повече. И, разбира се, прославутата картинка на Юй и Ашура, на която са един до друг и се усмихват, от гайд бук 2. Така че...А обещанието, че ще защитава Селес..Ами още във 2ри чаптър когато приспива Ашура, в целия замък всички са мъртви/победени. Дали тогава го е направил, за да предпази страната? А ако е искал да се измъкне от Ашура и затова е убил всички в замъка..и сега Ашура да иска да си отмъсти.
Започвам обаче да си мисля, че Юй все пак не е забравил за какво е тръгнал. Беше казал, че преди да се усети е станал мн близък с Курогане и това страшно много го притесняваше. Сигурно защото е знаел, че ще трябва да го убие ако се наложи.
Бтв, ФУР не иска Юй да убива Сакура, нали. Значи би трябвало да иска Фай да става все по-силен, а Ашура се опитва да спре този процес. Дали Ашура не върви пак с-у съдбата? Т.е. с-у ФУР?
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|