Не стига, че излиза 2 пъти годишно, ами само 22 странички, и то супер постната продукция. Голяма радост, голямо чудо за тия ниви, ти е*а и нивите смачкани.
_________________ Sometimes i wanna go out and kill motherfuckers.
xaaxaxax УРА за нивите, трябва обаче да показват повече как млатят по дърветата с брадвите за да билдват повер! Така де, от сега знам че Ернес ще си замине и нашия пак ще му превключи мозъка за да коля.
_________________ It`sOver9000!!!
Заглавие: Re: Vinland saga
Публикувано на: Вто Май 24, 2011 12:25 pm
Logrus
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
Като я изчетох наведнъж и сега изобщо не ми се чака по цял месец за единия чаптър D: Канут поне вече мяза на нещо, като беше с оная набола брада и пърхащите мигли беше най-жалката гледка на света
Във Форума всички са толкова компетентни ...
Заглавие: Re: Vinland saga
Публикувано на: Съб Авг 20, 2011 2:26 pm
Azmudar
Регистриран на: Чет Юни 28, 2007 7:46 pm Мнения: 2174 Местоположение: Висящ от някой стълб, псувайки работници на EVN
Taя МАнга беше тооолкова EPIC, а сега е толкова...... толкова...... ъм........ токлова.... FARMVILE!!!!!! За двата месеца и нещо почивка без да чета манга очаквах повече от 1 чаптър или поне някво развитие да го ева
Тая манга толкооова да ми лази по нервите. Защо, по дяволите, излиза толкова рядко? Уникална е. Кво прави тоя автор с тия чапове!? Мъчи ни на макс с фарм-арката, сега вкарва бруталните герои в историята, но те кара да чакаш сума време, за да четеш.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 110 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения