Дата и час: Сря Мар 05, 2025 10:53 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 10 от 38 [ 569 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 38  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 05, 2008 11:35 pm 
Аватар
Модератор

71ви чаптър е.

Последният чаптър бепе супер, направиха я тая за смях. Просто се показа голямата разлика която са постигнали от преди и сега (при положение, че и Galatea имаше проблеми). Miata определено се насра :> И на мен ми е интерестно какво ще стане след като им разкажат, дали Clarice и Miata ще се джойтнат (надявам се, че не, и без това са много и тряя мрът поне 3 от сегашната 7морка) или ще станат тайни агенти в организацията :>. Galatea ме съмнява, че ще тръгне с тях. По-скоро ще си остане там като монахиня :>. Едно, че вече е слабичка за наще, друго, че има такава което може да заема нейните функции. А Раки определено мисла, че ще стани пич, Isley добре, ще го е обучил.
Clare научи и Windcutter-a, сега остава и да ги съчетае по някъв начин 2те техники и нз :>. А Miria къртеше.
Това е едно от малкото заглавия за които си струва чакането от месец, но точно и това те изнервя повече, че е супер яко, а толкова бавно излиза.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 05, 2008 11:54 pm 
Аватар

аз като цитирам мнения така търся нещо да контрирам а не да се съглася :Р
1 во не мисля че митиа и клеър няма да се сдружат, все пак кларис (мисля че така се казваше :D) ще тръгне по устъва и ще почне да ги гони
нейната мисия все още е да вземе главата на Галатеа
Клеър няма да го позволи (нали с галатея биха съчмата на Дъф)
аз предполагам че клеър ще се научи да събужда цялото си тяло и да запазва своя разум и ще стане нещо повече от просто събудено същество
мисля че ще се сблъска с проекта алисия доста грубо и ще се лее кръв (ма тва вероятно ще е доста по нататъка)
а с рафаела не казаха какво става
УУУУУУУУУУУу толкова мноо неща може да се случат ^^
определено ще остана изненадан :Р

Ок ясно, но все пак е директно след мен. А ако ще оборваш нещо малко примерно ред-два-три, ок, но така..
CaBa

уууу ако ти бях нацепил пмението на изречения нямаше да си правиш труда да един а :D

Последна промяна Beren на Пет Мар 07, 2008 12:57 am, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2008 12:38 am 
Аватар
Модератор

Не мисла, че Clarice ще се напъва много за мисията. Особено след като видя, че Miata им усети силата и се насра, а тя още повече разбра, че е гъба и да тръгне да са прай там, никъв шанс няма просто :>
След като си поприказват с Galatea, и разкажат някой неща още на Clarice, тя ще се усети, че е гнила работата в организацията. Поне така си мисля, естествено всичко може да стане. А колко неща има дето са неизвестни...
А за Rafaela, по данните на сегашния номер 3 (оная дето са би с Riful) е мъртва, ама те и за Galatea викаха същото. Такаче и тя е офейкала на нейде и на някой етап ще вкарат в историята, за да може Clare да я нашляпа задето пречука Irene.
А за Clare, ми се струва и на нем нещо такова. Поне си мислех, че след тея 7 години ще се е научила да пробужда цялото си тяло без проблеми, но засега неизглежда така, защото ако го е тренирала това, са щели да я усетят.
А с Alicia и Beth ще се сбъскат в някой етап, просто няма начин, освен ако не ги пратят да се дъвчат с Priscilla и тя да ги пречука :>, но ме съмнява. Предполагам Alicia късно ще се появи, защото все си мисля, че няма Priscilla да е последната с която ще се бият. А ще е с организацията и Alicia ще е една от най-силните там (още си мисля, че онея са някви супер-юбер копелета които контролират организацията).

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2008 1:36 am 
Аватар

нещо друго ми направи впечатление
че пресила не убива малки момиченца. смятам че в бъдеще пресила ще се сблъска с мития и ще ми стане доста интересно :>
никой незнае че Ирене е мъртва
предполагам че рафаела е жива защото номер 3 каза че е хваната в сблъсък междъ пробудени същества НО номер 3 незнае че рафаела уби сестра си => аз не виждам каде рафаела умира
а за организацията вероятно я управляват събудени същества от мъжкия период и клеър ще трябва да ги понапляска
само едно не ми е ясно 7 години са били в планината, сами........ дали не е имало лесбо изпълнения, все пак си остават хора О_O с желания

Същото и тука :>
CaBa

мда същото и тука :Р

Последна промяна Beren на Пет Мар 07, 2008 12:58 am, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2008 8:55 am 

Съмнява ме Миата и Кларис да трънат с наще 7 . Миата не ми докарва на такъв тип герой че да е достатъчно силна и психически и като сили че да се откъсне от организацията. А и не би била полезна с нищо освен ако не стане техен щпионин , но може да стане обратното да щпионира 7те за оранизацията. Галатеа много ме радва още от серийката дето се биха срещу Дуфф. Тя вече неможе да остане в града защото разбраха че е клеймор. По скоро тя би тръгнала на някаква собствена мисия или да преследва някаква собствена цел и в бъдеще пак да им се пресекат пътищата.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2008 12:20 pm 
Аватар

Мен също ме кефи Галатеа , но смятам , че има мн голяма вероятност да се присъедини към нашите.На мен обаче ми е мн интересно кога и как точно се е чупила от организацията и какво точно е станало и как е стигнала до тоя град.А др което ми е странно е защо е сляпа , щот когато бяха при Рифул тя каза , че е diffensive тип , което значи че квото и да е станало с очите й би трябвало да може да ги възстанови и може би сама не е искала да го прави,но защо?А за Миата,мисля , че съдбата й повече зависи от Кларис от колкото от нея самата.Според мен тя си е с детски акъл и може лесно да я манипулират и най-вероятно ще слуша Кларис.Съгласна съм за Ирене и за Рафаела , че може и да са жиеи,щот никъде не се показва , че наистина са умрели.За Алиша и Бет,по-скоро си мисля , че някой път нещата няма да минат като хората и или Бет няма да успее да я върне или някой ще свети маслото на Бет докато Алиша е ауейкната и тогава тя ще стане 3ти абисал,ама си мисля , че тогава ще е борба кой да я докопа-Ислей или Рифул щото тя нали не можеше да мисли,ще е нещо като с Присила -тя е най-силна но не може да мисли нормално и Ислей си я използва и си я управлява.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2008 4:16 pm 
Аватар
Модератор

Съветвам те да си припомниш мангата пак, защото ти е много объркано :> Irene е мъртва ; Isley не управлява Priscilla ; Galatea е сляпа, защото сама се е заслепила, за да не и се вижда цвета на очита и така да стои в града без някой да я заподозре.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2008 4:32 pm 

Според мен Галатеа е напуснала организацията след битката на север. Отишла е в тоя град защото там е забранено за клеймори и най малко вероятно да я потърсят там. Точно за това се е и ослепила за да не знаят че е клеймор , така няма да има нужда да намаля йокито си . Точно защото е "защитен тип" може да си оправи очите ако иска . .. само тря да се пореже първо

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 05, 2008 4:43 pm 
Аватар

излезна ли новото чаптърче

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 05, 2008 4:48 pm 
Аватар
Цар Алко

Ами вчера трябваше да излезне http://jumpsq.shueisha.co.jp/ , но още не съм мернал raw, пък камо ли превод на английски. :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 05, 2008 9:58 pm 

Тоя месец няма да има Клеймор. Автора си е взел почивка за 1 месец.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 06, 2008 11:53 am 
Аватар

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: javascript:emoticon(':shock:')

Отивам в звукоизолираната тоалетна да псувам вулгарно, ще ме чуят само на долния етаж...

Тва е единствената ми сериозно следена онгоинг манга бе...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 06, 2008 7:15 pm 
Аватар

kratos написа:
:shock: :shock: !!!OVERKILL!!! :shock: :shock:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 06, 2008 8:57 pm 
Аватар

Rucaka написа:
kratos написа:
:shock: :shock: !!!OVERKILL!!! :shock: :shock:

демек миналия месец е почивал
и този почва да рисува пак за да може на 4 ти следващия месец да имаме нов чаптър :/
иначе стаат 2 месеца почивка >_>
да ги еба* у изморените хора начи

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 06, 2008 10:40 pm 
Аватар

аз тва, както и всички хубави манги които излизат ще си ги оставя да излезнат целите пък тогава да чета на 1 дъх, иначе рулз

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 10 от 38 [ 569 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 38  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]