|
Дата и час: Сря Мар 05, 2025 10:53 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Мар 05, 2008 11:35 pm |
 |
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
71ви чаптър е.
Последният чаптър бепе супер, направиха я тая за смях. Просто се показа голямата разлика която са постигнали от преди и сега (при положение, че и Galatea имаше проблеми). Miata определено се насра :> И на мен ми е интерестно какво ще стане след като им разкажат, дали Clarice и Miata ще се джойтнат (надявам се, че не, и без това са много и тряя мрът поне 3 от сегашната 7морка) или ще станат тайни агенти в организацията :>. Galatea ме съмнява, че ще тръгне с тях. По-скоро ще си остане там като монахиня :>. Едно, че вече е слабичка за наще, друго, че има такава което може да заема нейните функции. А Раки определено мисла, че ще стани пич, Isley добре, ще го е обучил.
Clare научи и Windcutter-a, сега остава и да ги съчетае по някъв начин 2те техники и нз :>. А Miria къртеше.
Това е едно от малкото заглавия за които си струва чакането от месец, но точно и това те изнервя повече, че е супер яко, а толкова бавно излиза.
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Мар 05, 2008 11:54 pm |
 |
Beren |
|
 |
Регистриран на: Нед Юли 24, 2005 11:10 pm Мнения: 4907 Местоположение: Rome-Berlin-Tokyo
|
аз като цитирам мнения така търся нещо да контрирам а не да се съглася :Р
1 во не мисля че митиа и клеър няма да се сдружат, все пак кларис (мисля че така се казваше  ) ще тръгне по устъва и ще почне да ги гони
нейната мисия все още е да вземе главата на Галатеа
Клеър няма да го позволи (нали с галатея биха съчмата на Дъф)
аз предполагам че клеър ще се научи да събужда цялото си тяло и да запазва своя разум и ще стане нещо повече от просто събудено същество
мисля че ще се сблъска с проекта алисия доста грубо и ще се лее кръв (ма тва вероятно ще е доста по нататъка)
а с рафаела не казаха какво става
УУУУУУУУУУУу толкова мноо неща може да се случат ^^
определено ще остана изненадан :Р
Ок ясно, но все пак е директно след мен. А ако ще оборваш нещо малко примерно ред-два-три, ок, но така.. CaBa
уууу ако ти бях нацепил пмението на изречения нямаше да си правиш труда да един а
Последна промяна Beren на Пет Мар 07, 2008 12:57 am, променена общо 1 път
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Мар 06, 2008 12:38 am |
 |
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Не мисла, че Clarice ще се напъва много за мисията. Особено след като видя, че Miata им усети силата и се насра, а тя още повече разбра, че е гъба и да тръгне да са прай там, никъв шанс няма просто :>
След като си поприказват с Galatea, и разкажат някой неща още на Clarice, тя ще се усети, че е гнила работата в организацията. Поне така си мисля, естествено всичко може да стане. А колко неща има дето са неизвестни...
А за Rafaela, по данните на сегашния номер 3 (оная дето са би с Riful) е мъртва, ама те и за Galatea викаха същото. Такаче и тя е офейкала на нейде и на някой етап ще вкарат в историята, за да може Clare да я нашляпа задето пречука Irene.
А за Clare, ми се струва и на нем нещо такова. Поне си мислех, че след тея 7 години ще се е научила да пробужда цялото си тяло без проблеми, но засега неизглежда така, защото ако го е тренирала това, са щели да я усетят.
А с Alicia и Beth ще се сбъскат в някой етап, просто няма начин, освен ако не ги пратят да се дъвчат с Priscilla и тя да ги пречука :>, но ме съмнява. Предполагам Alicia късно ще се появи, защото все си мисля, че няма Priscilla да е последната с която ще се бият. А ще е с организацията и Alicia ще е една от най-силните там (още си мисля, че онея са някви супер-юбер копелета които контролират организацията).
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Мар 06, 2008 8:55 am |
kratos |
|
 |
|
Съмнява ме Миата и Кларис да трънат с наще 7 . Миата не ми докарва на такъв тип герой че да е достатъчно силна и психически и като сили че да се откъсне от организацията. А и не би била полезна с нищо освен ако не стане техен щпионин , но може да стане обратното да щпионира 7те за оранизацията. Галатеа много ме радва още от серийката дето се биха срещу Дуфф. Тя вече неможе да остане в града защото разбраха че е клеймор. По скоро тя би тръгнала на някаква собствена мисия или да преследва някаква собствена цел и в бъдеще пак да им се пресекат пътищата.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Мар 07, 2008 12:20 pm |
 |
eliira |
|
 |
|
Мен също ме кефи Галатеа , но смятам , че има мн голяма вероятност да се присъедини към нашите.На мен обаче ми е мн интересно кога и как точно се е чупила от организацията и какво точно е станало и как е стигнала до тоя град.А др което ми е странно е защо е сляпа , щот когато бяха при Рифул тя каза , че е diffensive тип , което значи че квото и да е станало с очите й би трябвало да може да ги възстанови и може би сама не е искала да го прави,но защо?А за Миата,мисля , че съдбата й повече зависи от Кларис от колкото от нея самата.Според мен тя си е с детски акъл и може лесно да я манипулират и най-вероятно ще слуша Кларис.Съгласна съм за Ирене и за Рафаела , че може и да са жиеи,щот никъде не се показва , че наистина са умрели.За Алиша и Бет,по-скоро си мисля , че някой път нещата няма да минат като хората и или Бет няма да успее да я върне или някой ще свети маслото на Бет докато Алиша е ауейкната и тогава тя ще стане 3ти абисал,ама си мисля , че тогава ще е борба кой да я докопа-Ислей или Рифул щото тя нали не можеше да мисли,ще е нещо като с Присила -тя е най-силна но не може да мисли нормално и Ислей си я използва и си я управлява.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Мар 07, 2008 4:32 pm |
kratos |
|
 |
|
Според мен Галатеа е напуснала организацията след битката на север. Отишла е в тоя град защото там е забранено за клеймори и най малко вероятно да я потърсят там. Точно за това се е и ослепила за да не знаят че е клеймор , така няма да има нужда да намаля йокито си . Точно защото е "защитен тип" може да си оправи очите ако иска . .. само тря да се пореже първо
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Апр 05, 2008 4:48 pm |
 |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Ами вчера трябваше да излезне http://jumpsq.shueisha.co.jp/ , но още не съм мернал raw, пък камо ли превод на английски.

Цитат: "Това, което не ме убива, ме прави по-малък." Супер Марио
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Апр 05, 2008 9:58 pm |
kratos |
|
 |
|
Тоя месец няма да има Клеймор. Автора си е взел почивка за 1 месец.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Апр 06, 2008 8:57 pm |
 |
Beren |
|
 |
Регистриран на: Нед Юли 24, 2005 11:10 pm Мнения: 4907 Местоположение: Rome-Berlin-Tokyo
|
Rucaka написа: kratos написа: Тоя месец няма да има Клеймор. Автора си е взел почивка за 1 месец.  !!!OVERKILL!!! 
демек миналия месец е почивал
и този почва да рисува пак за да може на 4 ти следващия месец да имаме нов чаптър :/
иначе стаат 2 месеца почивка >_>
да ги еба* у изморените хора начи
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|