|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 10:59 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 24, 2007 6:35 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=936_1337423391.png) |
Атлантис |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
Прочетох гоооо <3333 Айде да почваме с коментите XD
1. Бле, Шушуран и Сейширо ще се бият, booooring >_> И бтв нещо това с баща му и цялата тоя простотия не я разбрах... 2. ФАЙ! ФАЙ! ФАЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ! <333333 Омл, това беше уникално...такъв поглед му мяташе на Сейширо, помислих си, че ще му спука канчето вместо Шушо Макар, че наистина беше за малко, ехххх *мечти* 3. Лол, това наистина беше идиотско...Като ги идях как се усмихват идиотски отзад и си водят daily-normal разговор направо щях да падна от стола. Е то бива ретардия, ама Томойо е направо царица... 4. Сейширо е dud. End of story. 5. EEEEW, I hate 6u6oran. На сплаш-страница е още по-ужасен XD 6. И понеже се сетих още нещо...На 10 страница, горните два десни панела...Томойо там нещо суфлира отзаде, а Куропонпон се изчерви XD Нещо не разбрах защо...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 24, 2007 9:53 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
3.Тва сериозно се замислих да си го слагам за профил Наще си посягат смъртоносно, тия покрай тях ... "just like my sister" /// what was that supposed to mean
![=))](./images/smilies/=)).gif) 1. Ест. силите му ще са поне равни на магията му, тва все пак е геймбой адвансд, даже вероятно DS, няма как героите да се даунгрейдват :-0 4. Сейширо винаги е бил дуд, ма винаги, даже и в Х. То да ти е кеф да умреш от ръцете на толкова свестен човек <o< 5.Шаоран доста смело го предизвика. Ама... некаксииииии не ме кефи тва че ползва меч. Хуу - ок, ама да го беше продобил от някъде. Така от нищото ХОП - уберготинмеч от китката... е ай сиктир, тва е артефакт, тряя да се появи от нейде, както всички велики артефакти... той просто го извади е така и вече не става въпрос =/ Дано върнат малко историята или де-да-знам.... тъпо ми е така... 6. Куроро се изчерви, щото сега тряя да обяснява, как Фай е станал вампир, кой го е спасил и ... чия кръв трябва да ближе за да живее :>>>>
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 24, 2007 11:21 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3144.jpg) |
Thaw |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Вто Фев 28, 2006 12:01 am Мнения: 613 Местоположение: Видин
|
Мноо готинка манга ^^ вчера верта бих quit-a на сичко и около мене и седнах да чета ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) и са идвам тука и глеам нов чаптър излезнал ![:wave:](./images/smilies/wave.gif) малко не ми хареса т'ва с двамата Сайорани (бах ли го така ли се пише XD ) ама не е болка за умиране ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) а Куро-тан (wow а това как звучи ![=))](./images/smilies/=)).gif) ) с тая метална рака е мноо звер мноо яко така кат нема кожа по нея се едно робокоп ![=))](./images/smilies/=)).gif) пък и го праи да изглежда по страшен
ПП:само 168 чаптър нещо не го схванах ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) къв беше тоя дуде тама
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 24, 2007 11:30 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6551_1301427843.png) |
oversoul |
RyuKo FanSubs |
|
SayanMk написа: *** 1. Ест. силите му ще са поне равни на магията му, тва все пак е геймбой адвансд, даже вероятно DS, няма как героите да се даунгрейдват :-0 *** 5.Шаоран доста смело го предизвика. Ама... некаксииииии не ме кефи тва че ползва меч. Хуу - ок, ама да го беше продобил от някъде. Така от нищото ХОП - уберготинмеч от китката... е ай сиктир, тва е артефакт, тряя да се появи от нейде, както всички велики артефакти... той просто го извади е така и вече не става въпрос =/ Дано върнат малко историята или де-да-знам.... тъпо ми е така... ***
Тея ползват яки cheet кодове ![=))](./images/smilies/=)).gif) Особено Сейширо... Ама нищо, mr. Mortal Combat (Куро-тан /на БГ името му верно звучи странно.../) ще се намеси и ще му направи един фатал
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Окт 25, 2007 4:40 pm |
Атлантис |
|
|
SayanMk написа: 6. Куроро се изчерви, щото сега тряя да обяснява, как Фай е станал вампир, кой го е спасил и ... чия кръв трябва да ближе за да живее :>>>>
Uhuhuhuhuhuh той за такива работи ли се черви вече
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Окт 25, 2007 10:43 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1245_1262876890.png) |
Haruka |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Темата наистина доста се оживи ^^
@oversoul, значи вече знаеш, че няма нужда да се маркират спойлери.
@Атлантис, то не е "вече". Срамежлив е човека за такива работи
@Thaw, ми Шаоран е уж, така го произнасят и в анимето. До колкото помня името беше китайско, но се пише по един и същ начин и на двата езика и значи little wolf. Та за това произношението е толкова странно.
1. Сега вече съм по-съгласна с точката 0 на Саян от преди. Ако и Фай се е ъпгрейднал, значи всички започват на едно ниво нагоре. Не знам дали може да се каже това и за Сакура
4. Сейширо най-добре се показа в ТБ що за човек е и от тогава леко не го понасям :Р. Но определено не се отказва този човек да гони Субару. Даже и в другите магни /т.е. освен ТБ/ няма отърване от него.
5. За меча не се бях сетила. Аз им изгубих дирята всъщност..то с този на Шаоран от Оото какво стана?
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 31, 2007 12:09 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2544_1247044367.png) |
PA3YM |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
хооу новия чаптър е екшън и флашбеци ^^
GSM-a на Фай изкефи ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) (жалко че повече няма да може да го ползва)
и двойните странички са нееевероятни
а меча от Оото не го ли взе клони... или се бъркам >.<
този Сяоранския нали е от CCS (тъй пише в уики) тъй че определено трябва да си има история, която и да хвърли малко светлина върху евентуалната връзка между CCS|Syao и TRC|Syao ^^
_________________ GIDA owns U! ![Изображение](http://img237.imageshack.us/img237/6296/kukukusz8.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 31, 2007 12:22 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15376_1233577933.jpg) |
littleVillain |
|
|
Вчера тъкмо прочетох 2та нови чаптъра(като се скъсах от смях на 170- Наще ора се трепят, пък онези лафят ли лафят ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) та идва време и аз да изтърся някоя друга глупост
1.Може, може! Виж колко по-хубаво е като си спинка там и не ни занимава с нейните любовни терзания и невинни погледи.
4.Въпреки че е гаден лицемер, винаги съм изпитвала някаква синпатия към Сей-сан, може да е хладнокръвен убиец, но поне си има стил човека.
5.Блаа! Шаоран е скуучен
Атлантис каза:
Цитат: Искам в следващия чаптър: а). Сакура да умре б). повече файХкуро моменти в). Шушоран да умре г). Мокона да стане принцеса на Nihon XD Лол, но това няма да стане в един чаптър, трябва да изчакаме още един том да се поуспокоят нещата XD
Ти ми четеш мислите! Ама има и втори Шушоран! И него трябва да гътнем! ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) Мухаха! ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) Колко съм добричка
Сега бързо се изнасям да сея мир и любов другаде, преди да сте ме погнали с факли и секири...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 31, 2007 1:37 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=343_1369223116.jpg) |
Darkprince |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
.............
Кхъм, май трябва да ви укротя фенгърлските фантазии.
А сАм видял нещо свързано с това-което-не-обичам-да-се-споменава-за-Fay-и-Kurogane, а сАм пуснал Cerberus или да очаква довечера вампир на гости *KU-KU-KU ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) * (:hotl:)
@ PAЗYM-е - CCS! Syaoran си е CCS! Syaoran, TRC! Syaoran (Rеal!Syaoran, не Clone!Syaoran) си е TRC! Syaoran, НО между двамата има много общи неща и можем само да предполагаме, че R!Syaoran е CCS! Syaoran
- а за меча: този, с който Rеal!Syaoran се бие е от CCS, а иначе Hien (май ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) ) си е в C!Rеal!Syaoran
Тааа, за последния chapter (171.) ми беше думата (:lol:) :
1. "Спрете се, уе. ША почупите дворецО, застраховката няма да може да покрие щетите." (~_~)" XD ![:hotl:](./images/smilies/hotl.gif) Решение -> kekkai - а, кажете ми сега, това е от къде ви е познато ~~XD
2. R!Syaoran - най-сетне, ето в такава светлина искам да го виждам *kicking butt наред ![:shuriken:](./images/smilies/shuriken.gif) *; дано начупи манерката на Seishiro -> и без това имам натрупан grudge към него още от TB-то ( ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) )
3. Kendappa не е намерила точния човек, когото да взима на подбив Ще вземе Kuro-sama да я налази, па тогава глеЙ шоу
4. Tomoyo, Fay и flashback-ове - *Fay плаче за Kurogane - Oh, boy, чувам как пищят фенгърли ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) ( ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) )* Еми, разбра се, кой е платил едната част от цената, за да може групата да отиде в Nihon country. При това не малка, не че Tomoyo я бърка много. ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Все пак на нея и трябват силите като miko.
От изражението на Yuuko, когато Fay й се "обади" (по мобилния ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) => "Ти пък сега за к'во ми звъниш?"
Това за splash страниците беше интересно ![Изображение](http://factoryjoe.com/projects/emoticons/images/emoticon-0143-smirk.gif) - ако се сложат двете една до друга -> нещо като огледален образ (май?) ......или.... сега се сещам за един момент в Clover -> за братята/близнаците Lan & A, които си комуникират чрез огледало (пък и подхвърлиха подобна идея и от едно друго място ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) )
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 31, 2007 2:10 pm |
Атлантис |
|
|
Darkprince написа: 4. Tomoyo, Fay и flashback-ове - *Fay плаче за Kurogane - Oh, boy, чувам как пищят фенгърли ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) ( ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) )*
Разбира се, че ще пищят T_T Фенгърл фтв! Ениуей~ Чаптъра беше як ^^ Само тъпата Томойо ме дразни. Много >_>
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 31, 2007 2:17 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15312.jpg) |
Denkira |
|
|
За връзката между Шаорановците няма да се бъркам, защото все още не съм изгледала CCS. Все пак не мисля че R!Syaoran е същия от CCS, но по-добре сега за новия чаптър
1. Ахахаха дам колко дипломатично ги спря, да не вземат да й изпочупят двореца Добро решение намери де, но да видим дали по наблюдателите няма да има щети
2. Дам нали повече почна да прилича на клони, което ме навява на мисълта, не е ли малко странно да се бият по един и същи начин. От една страна изглежда нормално, но все пак клони се е учил от Сей-чан или може би докато R!Syaoran e наблюдавал през окото и той се е научил да се бие?
3. Обаче верно откакто са дошли не е спряла да се заяжда с него Горкия Куро-сама
Darkprince написа: *Fay плаче за Kurogane - Oh, boy, чувам как пищят фенгърли
Колко си прав На този момент много яко ме изби на фенгърлинг, но ще ви спестя една страница въздишки по Фай-сама и Куро-сама
4. Цената не е малка наистина, въпреки че според мен не е много желана дарба. Тя успя да използва този път това което е видяла, но все пак да виждаш бъдещето и да не можеш да направиш нищо не е баш мечтаната дарба. А Фай определено добре се разбира със своите хора магьосници И с Томойо и с Юко намират общ език.
5. Това е вярно, точно огледален образ се получава все едно една голяма двойна сплаш страница. Аз все повече и повече се убеждавам в теорията за тризнаците, но от друга страна малко нереално звучи знам ли...
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 31, 2007 5:30 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1245_1262876890.png) |
Haruka |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Му-ха-ха, да видим дали Cerberus или фенгърлите са по-опасни. А в тази тема е сташно вече, не е като преди когато бях само аз :Р
И като стана дума за фенгърли, дали само аз си представих продължението на този разговор по следния начин:
-Tomoyo: There is sth you wish to discuss with me, yes?
-Fay: I just wanted to kindly ask you to please take your hands off my Kuro-tan^^
-Tomoyo: I`m afraid that I`ll have to refuse.
-Fay: I thought so. Then how about a "who`s paid more for Kuro-rin" duel?
Изпросих си бавна и мъчителна смърт XD
1. Наистина трезвомислещи хора. Какво ще ги спираме като искат да се трепят, дай поне на нас да не ни вредят. Кеккаят на Томойо беше дори доста X~like, защото както и там заемаше формата на нещо, в случая полумесец. Малко извън темата, но забелязах, че казват, че това ги пренася в друго измерение и няма да има щети. Но по логиката на Тсубаса Холик Хрониките, нищо в този свят не е без причина и не остава незаплатено ->демиджът, който правят може би остава за това друго измерение и друг свят страда?
2. И на мен така ми харесва Шаоран, действие, действие ^^. А от къде се е научил да се бие, кой го знае. Човек не се учи на такива неща само като гледа през едно око :Р. (въпреки че се бие в същия стил) Кой знае колко още неща освен това може още от преди да бъде заловен от ФУР.
3. Само Кендаппа да беше, ми те и 3те Курогане го нямат за нищо ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . Как е живял този човек, не знам, че и все такива му се лепят. Ама то как няма като е толкова забавно да му гледаш реакциите ^^'
4. Ми тоо вече ми се изясни от къде Юко има такива сили, тя обра всички вече. Ако още 1 път им се наложи да си избират курса, вече не знам какво ще им остане да дадат.
Darkprince написа: От изражението на Yuuko, когато Fay й се "обади" (по мобилния ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) => "Ти пък сега за к'во ми звъниш?"
Ми то да й писне на жената вече, само я тормозят за нещо
Чудя се колко е сериозна цената, която е платила Томойо. Не знам тя точно за какво си ползва силите и колко са й полезни, а то от това зависи. Но не очаквах способността й да е цената.
5. При всички случаи, красива сплаш страница беше ^^. Но нищо не ми говори все още...Все по-малко виждам мястото на Сакура м-у Уатануки и Шаоран обаче. А за огледалото, хм...никаква идея (Освен, че се сетих за Хари Потър ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) )
@PA3YM, това за ККС!Шаоран=Тсубаса!Шаоран си е някакво уикипедийско предположение. Или в онзи форум я бях чела..Абе беше нещо доста добре звучащо и подкрепено с доста теория, но пак не вярвам да е същия човек.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 31, 2007 6:09 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2544_1247044367.png) |
PA3YM |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
Haruka написа: @PA3YM, това за ККС!Шаоран=Тсубаса!Шаоран си е някакво уикипедийско предположение. Или в онзи форум я бях чела..Абе беше нещо доста добре звучащо и подкрепено с доста теория, но пак не вярвам да е същия човек.
момент момоент "rewinds" имах предвид точно връзка някаква - не равенство
а то в "онзи форум" ( ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) последно четах че CCS|Syao може да е баща на нащо момче, ама все някаква връзка трябва да има - дори и ако се свежда до предишна версия, incarnation или там каквото CLAMP му отредят
a btw какви огледални стр. - че нещо не зацепих >.>
в този чаптър ли са и двете, а ако не плс линк ^^
_________________ GIDA owns U! ![Изображение](http://img237.imageshack.us/img237/6296/kukukusz8.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|