Дата и час: Съб Фев 01, 2025 12:05 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 9 от 33 [ 486 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 33  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 09, 2008 10:15 pm 
Аватар

Малко спойлери:
В следващия чаптър Ниши задава команда на Гантз след което се изписва таймер показващ една седмица и накакви часове и минути според Ниши това е таймер показващ времето до "Края на Света" не става ясно дали е до по-голяма инвазия на земята или просто всичко ще престане да съществува.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 09, 2008 10:21 pm 
Аватар

raptor22 написа:
Малко спойлери:
В следващия чаптър Ниши задава команда на Гантз след което се изписва таймер показващ една седмица и накакви часове и минути според Ниши това е таймер показващ времето до "Края на Света" не става ясно дали е до по-голяма инвазия на земята или просто всичко ще престане да съществува.

Всички умират и това е перфектния край, за който автора говореше ? :(

Дано не !

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 10, 2008 3:25 pm 
Аватар

Арххх Най-накрая настигнах мангата.Дълги коментари за това точно колко готина е тя ще си спестя.
За настоящата глава ще кажа че си знаех кво ще стане.Самурай Сводникът нямаше къде да бяга защото главата му щеше да гръмне и явно е решил да довърши цялото нещо.Катоу още като видях брат му да се появява преди няколко чаптъра си знаех че ще излезне жив.А пък за съживяването на Кей си беше повече от ясно (На тоя човек на му писна да умира обаче).Ама ми е чудно паметта в кво състояние ще да му е.Колкото за края на света мисля че се има предвид свърх голяма инвазия на извънземни.Ако си помислите как със всяка следваща битка нещата стават по-трудни и как вече хората ги виждат и като се има предвид че за последният "лов" бяха нужни два отбора където беше и най-силният ЕВЪР! бих казал че в следващата битка може би ще участват още повече хора..и най вероятно точно като и в първа фаза ще оцелее само един..И се надявам тва да е Ниши (Go Go Dudee)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 10, 2008 5:06 pm 
Аватар

Ниши рулзззззз

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 10, 2008 5:56 pm 

изпуснал ли съм нещо или тва от новия чаптър ?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 10, 2008 6:40 pm 
Аватар

Спойлера ми е е от чаптъра който ще излезне в четвъртък или петък.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 13, 2008 10:44 am 
Аватар

280c. ИЗЛЕЗНА!

Спойлера е потвърден и в момента на нашите пичове им остава една седмица живот така да се каже.Ниши каза че най-вероятно катастрофата ще бъде причинена от ядрена война.Но това е предположение, това което е сигурно че всичко, което са направили хората ще изчезне а хората на Гантцу ще са първите мъртви.
Явно квото ще става ще става, но в момента ми е далеч по интересно как са ще се оправят с положението наще хора.Катоу има малък брат,Кей гадже а пандата бамбук..предполагам ще е тежка раздяла :lol: :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 13, 2008 8:18 pm 
Аватар

Не се знае какъв ще е този край. Освен това едва ли ще умрат точно гантзерите първи. За мен е много по-зле да си обикновен гражданин и някой като последния бос да мине и да те отнесе заедно с блока в който живееш докато примерно гледаш телевизия. Иначе ми се щеше Кей да се сбие с вампирите. Хубавото е че не е типичния мухльо като Като и може "по-погрешка" за ги застреля на някоя мисия. Лично на мен би ми направило голям кеф да вида вампира с окаснати крайници и Кей минавайки покрай него да му пусне един контролен в главата.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 13, 2008 10:22 pm 
Аватар
in need of a hero

Ниши е злобар от класа :lol: , иди го питай за какво включи тоя зъл таймер :lol:

{АЗ} {AIR GEAR}
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 13, 2008 10:34 pm 

Таймера си го е имало и преди .. той просто им сподели че имат некъде седмица живот ... да си знаят :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 14, 2008 1:33 am 
Аватар

Абе Ниши е главната ромска перла от отбора на затвора!Пича просто ме кефи тоооолко много.С тоя турбо компресор 42 скоростна кутия и стелт булшитове мачка милиони микроби наред.Направо им избива канализацията на другите ганцери...

Не бе сериозно ниши е голям пич.А най-накрая съживиха и Кей и нещата се очертават интересни.Бтв само аз ли не мернах Мъсъл Райдера в стаята? :o

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 14, 2008 12:46 pm 
Аватар

Spokesman Of Madness написа:
Абе Ниши е главната ромска перла от отбора на затвора!Пича просто ме кефи тоооолко много.С тоя турбо компресор 42 скоростна кутия и стелт булшитове мачка милиони микроби наред.Направо им избива канализацията на другите ганцери...

Не бе сериозно ниши е голям пич.А най-накрая съживиха и Кей и нещата се очертават интересни.Бтв само аз ли не мернах Мъсъл Райдера в стаята? :o

Мъсъл-ъ не ми дреме за него ма и аз се включвам във фенклуба на Ниши.Последното му включване в битката беше адси яко "100 точки" и до там.И като се има предвид че е единственият, който знае за кво става въпрос в Гантц...Даже според мен има още доста инфо ма го крие..
НИШИ РУЛЗ!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 14, 2008 4:45 pm 
Аватар

Май забравихте как рева като путка. И не благодари на никого за ривайва, Ниши е пълен тъпак и нещастник. Само се крие и гледа как отбора му измира.

Мъсъл райдъра си беше там ве... Още в 279 в края дето се появи Кей го имаше на картинката.

Отбора е супер силен и имбав, ако има нова фаза в гантц това значи 40 чаптъра поне, а това със ядрената война и умирането ще е бая бързо :П.

Ще се случи нещо ново и неочаквано, няма да са само тези... Хост самурая какво ще направи? Като знае, че до седмица всичко ще сгъне? Съюз някакъв дали ще има...

Катоу има да прави още 200 точки за ривайв най-малко. Нищо не е свършило мисля, че следващата битка отново ще е без тайм лимит, но ще ги телепортират на няколко различни места за една вечер. Или ще е таг... 1 час в осака, 1 час в токио, 1 час в киото :П

Нов бателфилд ще има сигурно. Или ще бъдат факснати некъде извън Япония. Възможности много.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 14, 2008 6:22 pm 
Аватар

Дееба нямам търпение да видя кво ше стане.А иначе да Ниши си викаше за мама тогава и т'ва не съм го забравил.Но въпреки всичко е много гадно копеле. :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 27, 2008 3:33 pm 
Аватар

Този път само реваха :roll: , дано стане нещо интересно в следващия чаптър.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 9 от 33 [ 486 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 33  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]