|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 2:18 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Дек 17, 2006 2:40 pm |
|
Orochimaru_sama |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 25, 2005 11:37 am Мнения: 585 Местоположение: The Dreaming
|
Цитат: Спитфире, Агито и оня дет се би с ики в Девилс 33 пак са крале Surprised
Те не са били сред оригиналните крале(Агито и Спитфайър поне,третия не го знам,още не съм чел последните 2 книги),заслужили са си титлите по-късно
_________________ Прочети правилата
trancer4o
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Фев 22, 2007 3:44 pm |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Ммммм... последните два RAW-а колко ми се усладиха, просто не е истина !
Да видиш Слийпинг форест в начолото с оригиналните създатели и членове... Колко сладка група са били простооооо! Не мога да им се нарадвам
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Мар 08, 2007 11:20 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
Ами тъй като Моридин ни изгони от Връзки(манга)
да дойдем тук
Kippei написа: Че е пикла, пикла е...но от къде да знаем...какво се крие под повърхноста...
Абе тя и Икки харесваше ама какво стана само в последния чаптър (subconciousnessnessness - )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 11, 2007 1:19 pm |
nightleaf |
|
|
|
да питам понеже съм гледал сам анимето..., къде има всички глави на мангата защото искам да я прочета от началото?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Мар 12, 2007 8:46 pm |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Крис е блейка, да не ти прави впечатление ops:
Вече ги сложих обаче ^__^!
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 18, 2007 8:30 pm |
|
fistofheavens |
|
|
Регистриран на: Нед Ное 27, 2005 12:23 pm Мнения: 335 Местоположение: valley of the end
|
хайде да се вклиу4а и аз
понеже аз 4ета скановете и преводите на Слеепинг Форест пък никак ме няма с японския някой може ли да каже дали има смисал да ги 4ета
бтв аз сам до 136 4аптер 6тото само до там са ги превели
колкото до саита на Крис от Скъм сканс не мога да тегля
другия линк не ми го отваря
и между другото тая дето подмени на ики "ядрото" на регалията е от toul tool to ако си спомняте когато ики бе6е о6те в болница му донесоха АТ и тои ги върна а на мен ми се стори 4е тази която подмени "ядрото" на регалиата на ики и тая дето му донесе АТ в болницата са едно и също моми4е
_________________ There is no good and evil, there is only power, and those too weak to seek it...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|