Яронг, шаман-воин и неговият верен слуга Бату са изпратени на смъртоносна мисия от своя крал. Тепърва те ще разберат за политическия водовъртеж и тайни заговори, които заплашват да ги погълнат и да променят живота им завинаги. Когато Яронг получава смъртоносна рана, Бату трябва да изпълни предсмъртното желание на своя господар, да го остави и да опази детето му. Докато Бату се опитва да предпази новороденото, Яронг разкрива друга тайна, на тези които са го преследвали, за да сложат край на живота му – скритата, смъртоносна мощ на шаманите-войни!
Линк към първите 4 тома, след доста дълга пауза, най-накрая Teqq се заеха да сканлират манхвата и първите 3 глави от 5 том, можете да намерите за директен доунлоуд тук
Мен лично Дангу ме заплени още от самото начало с невероятния си арт (май корейците са доста способни), с оказалата се в последствие супер увлекателна история и малките брутализми от време-на време. Препоръчвам я на всеки, на които са му харесали заглавия като Vagabond, Blade of the immortal, Shin Angyo Onshi няма как да не я оцените, ами започвайте да четете и да коментираме гадта, която Бату в най-скоро време ще очисти и дори една здрава кост няма да остави в мизерното му телце
Публикувано на: Пон Юли 30, 2007 5:01 pm
Evility
Това го бях чел преди време амаа.... нещо нищо не помня... некви пичове, некъв бой, некой избяга, друг не.. и после кво стана :-0 Трябва да я видя пак май ...
Прчетох всичко преведено до сега...и съм много доволен от заглавието...
Арт-а, историята...въобще цялосното излъчване ме заплени...намам търпение да се добера до новата глава...
Изглежда ми интересна. Ще му метна едно око и ще редактирам ^^ На арт ми мяза на Banya~, което е огромен плюс :3
edit:
Супер готина е манхуата!!!! Страшна е! Малко кофти ми стана за Юрай обаче /= Но Бату е - убер аллес. Нямам търпение да счупи канчето на Мис Руса коса и управляващия на Мейнланда /= Егати тъпанара...лицемер!
Яки е страшно хлапе, нямам търпение да я видя като шаман (забравих думата xD) ^^^^
manshin~~! Арагорн или нещо от сорта също ми харесва ^^
*продължавам да чета*
Препоръчвам манхуата на всеки ^^^^
един минус- титлите и имената са страшно кофти =.= Но това винаги е било проблем на мангхуите
Последна промяна Shadowcat на Чет Юни 24, 2010 10:26 pm, променена общо 3 пъти
Доста ми беше харесала едно време, но трябва да те предупредя, че отдавна не се превежда. Дарк хорс я лицензираха и оттогава спряха да излизат нови глави.
Публикувано на: Пет Юни 25, 2010 12:57 am
hriskou
Регистриран на: Чет Авг 23, 2007 1:11 pm Мнения: 5025 Местоположение: The Galactic Layline
Е, покрай толкова манхуи с главатари на училищни банди, jjang съм го запомнила xD Но в началото докато обясняваха йерархията беш смъртелно. Ениуей бях изненадана когато бабето се оказа мацка xD
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 72 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения