Дата и час: Пет Фев 07, 2025 2:42 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 6 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Edens Zero
МнениеПубликувано на: Вто Юли 24, 2018 9:46 pm 

Изображение
Edens Zero
Тип: Манга
Жанр: Приключение, Фентъзи, Шонен
Автор: Хиро Машима
Томове: 1+
Глави: 4+
Статус: Ongoing
Година: 27.06.2018
Сериализация: Weekly Shounen Magazine
Информация: MyAnimeList, Baka-Updates
Резюме: A young boy gazes up at the sky and sees a streaming bolt of light. The friendly, armor-clad being at his side tells him gently, "That's a dragon." The fact that he's joking isn't important. What's important is the look of wonder on the boy's face... and the galaxy-spanning adventure that's about to take place!

------------------------------------------------------------------------------------

до ch. 4 - Като човек, който не е чел Fairy Tail или Rave, съм доволен. А дори да ги бях чел, това са различни творби на един и същ автор, не виждам къде е проблема. Много хора се оплакват от това, че героите си приличат с тези от гореизброените заглавия по външен вид, но за мен това не е проблем. Темите за приятелство са силно изразени, но все пак тук става въпрос за battle shounen тип манга, не знам какво очакват някои хора. Като цяло може да се окаже доста стабилно и според мен има потенциал, ще го следя да видя какво ще се случи. Първите глави бяха стабилни, а последната свърши много интересно. Света е най-важния аспект от мангата за мен, с достатъчно креативност може да се получи топ парче.

Профил  

Заглавие: Re: Edens Zero
МнениеПубликувано на: Сря Юли 25, 2018 12:04 pm 
Аватар

Преди време бях чел Фейри Тейл и ми се стори добре, но по някаква причина спрях на 5-6 том.
Ще му хвърля на това едно око, звучи интересно.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 26, 2018 12:15 am 
Аватар

Попрочетох го през редовете.... мачки, фен сървиз и преателството владеят галактиката. Аууу Радка...ъъъ...Ерзъ..ъъъ. Елси пиратка, това ми беше любимия персонаж от Ечи(Фейри) тейл и сега е още повече бадас (ако бях мъж можеше да маструбирам на нея). И оная голяма какичка, която косплейва Евангелион, не разбрах за кво е там.
Хубаво, че си е взел поука и главната героиня има малко повече характер и функции(да се надяваме, че ще се поразвие), иначе се чете като типичен шонен за недоразвити тийн момченца (и момиченца донякъде).
Ще го оставя да се натрупва пък може да се сетя някой ден за него.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 26, 2018 1:05 pm 

Аз фен сървиз/ечи да се набива на очи не видях. Няма цици в близък кадър или твърде много къси поли. Броя подобни шеги ми напомня на началото на Dragon Ball - момче, което няма представа кое е приемливо в цивилизацията и не обръща внимание, че момичето не е с тяло като неговото. Не е особено оригинално, но не е чак такъв проблем според мен.

Пети чаптър ми се стори добре също.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2018 3:26 pm 
Аватар

то и Фейри тейл почна толкова невинно, после го обърна на хентай

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2019 12:33 am 
Аватар

http://www.mangadeep.com/eden_s_zero/20/09/
Тук ще цитирам една стара българска поговорка, а именно "със стари к*рви нов бардак не се прави"
Първите 10 чаптъра ме обнадеждиха, докато не стигнах до жабока с колекцията, където имах чувството, че ще им прави и други работи с тоя език ( за жалост не можа) поне да му сложат един таг хентай, че на тия бозки във Фейри тейл сме се нагледали. Повечето моменти са супер клиширани, Ребека все повече клони към ултимейт фенсървиз персона, която ще я мъкнат като пръскачка и ще показва прелести.
Старата любов ръжда не хваща с Джъстис и Елси, която сигурно пак ще реве и ще страда. А пък дъ Демон Кинг ще възкръсне, това съм 100000% процента сигурна.
Абе с една дума.... бозичка

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 6 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]