Дата и час: Вто Фев 25, 2025 1:31 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 7 от 12 [ 173 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: БК09[Кръг4]: Kaguro vs Zoro
МнениеПубликувано на: Вто Ное 24, 2009 11:44 pm 
Аватар

Hikuk изпушваш човек.. както и логиката ти...

Значи по твоята логика да приееем, че имам катана у нас и тя е нечуплива щото до ся не съм я виждал да се чупи. АБЕ ВИЕ ЧУВАТЕ ЛИ СЕ БЕ ? И ГИНТОКИ е безсмъртен щото не сме го видяли да умира! оле не боже мой о май год ДА ФЪК. не знаех че хората са толкова отчаени в един момент.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 24, 2009 11:44 pm 
Аватар
Модератор

А ти покажи къде на Кагуро някой е чупил меч. Освен Йоши който му ги разграждаше направо..., а не чупене. Нито Зоро има зеккая да разгради мечовете на Кагуро.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 24, 2009 11:46 pm 
Аватар

Не искам да се спойлвам прекалено много и за т'ва гледам повече к'во пишето от колкото направо да изгледам клипа.Му хубуу, видях как ги вади и ми напомня мр1.Същата работа само с по-голям обсег.Секи казва слаби :arrow: чупи :arrow: чупи ... :arrow: силни
Аз разбирам под "началото",началото на битката.Не съм казал първа атака :hat: И т'ва беше просто пример,не съм мислил някъв ивъл мастър план

МнениеПубликувано на: Вто Ное 24, 2009 11:47 pm 
Аватар

Квото и да си говорим, Кагуро все някога ще изкара меч който може да разреже на две ЗДРАВИТЕ мечове на Зоро.

Зоро няма как да го убие преди това, СаВа го доказа с излизащите катани от тялото на Кагуро.

И кво сега ? за какво ще се фанете ? Предположенията на бийста, че мечовете на Зоро не могат да се счупят са толкова детински и глупави, като примера на хикука с катаните дето не са ги показвали да се чупят. Допълвате се перфектно просто.

А и бийсте още веднъж ще го кажа "ПРЕДПОЛОЖЕНИЯТА ТИ в колизеума НЕ ВАЖАТ." ако не си го разбрал още.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 24, 2009 11:47 pm 

CaBa написа:
А ти покажи къде на Кагуро някой е чупил меч. Освен Йоши който му ги разграждаше направо..., а не чупене. Нито Зоро има зеккая да разгради мечовете на Кагуро.

Моля? Помисли малко или най-добре изгледай анимето отново и се върни да си говорим пак.

Ironwill, с цялото ми уважение унищожаване на нещо и чупенето му са две различни неща.

Bloodsongg, нали си учил по математика за хипотезата? Ако не си има гугъл.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 24, 2009 11:51 pm 
Аватар

хикук... ние не си говорим.. едните бият по стената (която представлява опозицията) докато схване аджеба.

ХИПОТЕЗА... апф... о не.. И ХИПОТЕЗАТА НЕ СЕ ЗАЧИТА! зачита се всичко показано/казано в АНИМЕТО. ТОВА Е!

Демек на индиянски ли трябва да го кажа за да разберете, че за да зачетем мечовете на Зоро като НЕЧУПЛИВИ трябва да са го казали в анимето ? щото са обект и за тва трябва да се каже! щом не се е казало, значи са си нормални мечове само дето са мега здрави понеже са били използвани от много хора.

А с математиката да ми доказвате, че на Зоро мечовете са НЕЧУПЛИВИ след като дори и в анимето не са го казали и тва ми го говорите точно в БК ... не сте добре вие, чесно

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 24, 2009 11:55 pm 
Аватар

bloodsongg написа:
Абе бийсте ти... ... не чесно не знам как да те нарека в момента...

ПОКАЖИ МИ каде в ОП се казва, че на Зоро катаните са му НЕЧУПЛИВИ. ТИ просто ми го покажи тоя момент. НЕ ПРОКЪЛНАТИ, а НЕЧУПЛИВИ. Виждаш ли че те игнорират за тея негови божествени мечове ? прави си сметката бе човек.. ЧУПЯТ СЕ.

ТИ ПРЕДПОЛАГАШ, че са нечупливи поради фактите, че са легендарни. НО ТОВА НЕ Е ПО ПРАВИЛАТА. ТИ чел ли си ги изобщо ?

Oще в началото срещу битката с Mihawk който се води най-силният swordsman му счупи 2-та кирливи меча но истинския му е здрав.
Aко се чупеха до сега да са се счупили. >>

МнениеПубликувано на: Вто Ное 24, 2009 11:58 pm 
Аватар

Мне и тва не става за аргумент.

Има още толкова епизоди колкото сме видяли до сега. Следователно това изключва всяка възможност тези мечове да не се счупят.

И пак предполагаш... това е предположение, нали знаеш ? и нали помниш кво казах две педи по нагоре ? не се зачита, ако не е доказан факт в анимето.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2009 12:07 am 

bloodsongg написа:
Мне и тва не става за аргумент.

Има още толкова епизоди колкото сме видяли до сега. Следователно това изключва всяка възможност тези мечове да не се счупят.

И пак предполагаш... това е предположение, нали знаеш ? и нали помниш кво казах две педи по нагоре ? не се зачита, ако не е доказан факт в анимето.

Ще ти го кажа на по-прост език щото явно не можеш да го разбереш. Ти казваш, че понеже не е показано, че са нечупливи в анимето значи са чупливи. Ок съгласен съм с тебе. Сега ми покажи настоящите мечове с които е в момента как се чупят и аз ще ти призная, че са чупливи напълно, ок?

Не е ясно само кой бие по стената и кой е опозицията.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2009 12:10 am 
Аватар

iRoNWill написа:
Тях ги счупи,защото се въртяха и трябваше да мине м/у тях,измисли нещо по-добро :roll: :roll:

:doh: :doh: :doh: атаката е "Three swords secret technique"
Значи те трябва да отделят време за да кажат че меча на Зоро не може да се счупи, вместо да го покажат в битка срещу най-силният Swordsman. :doh:

МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2009 12:36 am 
Аватар

Аз си го казах вече бе хикук.

Ти мислиш, че щом нещо не е показано в едно аниме как се разрушава/умира квото и да е от двете, значи не могат да умрат/разрушат ? Това е най тъпата логика която съм виждал без извинение, защото ми излезнаха пришки на устата.(макар че не говоря)

Не ми го казвай по-прост начин ми направи най минимални усилия да мислиш над квото казвам. Мисля, че е напълно ясно кой е стената тука.

От кое аниме да започна да ти давам примери за да докажа колко е ТЪПА логиката ти ?

мммтака... Очите на Едуард Елрик от FMA не могат да бъдат изкарани, понеже не са го показали в анимето. Косата на Йох Асакура от Шаман Кинг не може да се отскубне щото не е показано в анимето. Виждаш ли колко просто го обяснявам ? Мечовете на Зоро са показани, като прокълнати. Демек те са здрави и точно това се обяснява в анимето, но никъде не се казва, че не могат да се счупят следователно ние ... хората... които се опитваме да придадем малко обективност в тези битки, казваме, че понеже няма факт/доказателство, че са нечупливи, то те са именно чупливи. Единствената причина е да не му чупи белия меч е щото белия меч му е някъв важен.. супер важен някъв такъв и за тва са избрали да му чупят другите два и да вземе някви прокълнати за да изглежда по badass. Щом не се казва, че са нечупливи, значи са на принципа на всяка нормална изкована катана. А тва твойто е толкова тъпо, че няма на каде. Като ти покажат едно нормално оръжие и не кажат нищо повече за него ти как го считаш ? като непобедимо оръжие или като нормално оръжие дето може да се счупи ако го изпуснеш от 20 етаж на блока ви. (примерно)

говорите глупости.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2009 12:42 am 

Такива са правилата на турнира :lol: Не съм го измислил аз. Аз просто използвам вратичките.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2009 12:48 am 
Аватар

Всъщност няма правило, което да гласи "считат се неща базирани на вашите хипотези и факти от аниметата."

Има правило, което гласи :

# Всякакви умения/техники от филми, OAVs и сериали се броят. Оръжия могат да се ползват, но бойни установки, меки, съекипници и т.н. нямат място в двубоите.
# Аниме героите не могат да използват умения и прочее от мангите/игрите ако ги няма в даденото аниме.

ае със здраве :hat: (ако и след тва пак почнете да ми предполагате измишльотини аз се отказвам от тоя безсмислен спор) Кагуро си бие и без тва.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2009 12:53 am 
Аватар

Абе догодина като е излязло повече от OP и е анимирано ще влезе Mihawk и ще бие всички с мечове. :P

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2009 12:59 am 

bloodsongg написа:
Всъщност няма правило, което да гласи "считат се неща базирани на вашите хипотези и факти от аниметата."

Има правило, което гласи :

# Всякакви умения/техники от филми, OAVs и сериали се броят. Оръжия могат да се ползват, но бойни установки, меки, съекипници и т.н. нямат място в двубоите.
# Аниме героите не могат да използват умения и прочее от мангите/игрите ако ги няма в даденото аниме.

ае със здраве :hat: (ако и след тва пак почнете да ми предполагате измишльотини аз се отказвам от тоя безсмислен спор) Кагуро си бие и без тва.

Еми хубаво ама не е показано как се чупи от което следва, че твърдението ти е хипотеза която не е доказана. Ironwill kаза, че в един момент мечовете на Кагуро ще започнат да режат на молеколярно ниво. Това също не е показано в анимето, така че също няма как да се използва в турнира.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 7 от 12 [ 173 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]