Дата и час: Вто Фев 25, 2025 1:08 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 5 от 9 [ 130 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща
Кой ще победи?
Анкетата свършва на Сря Окт 17, 2007 5:10 pm
 Dante  51%  51%  [ 77 ]
 Ichigo  49%  49%  [ 74 ]
Общо гласове : 151

Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 10, 2007 5:39 pm 
Аватар

nem13 написа:
Ми поне прави коментар, че с пистолет нищо не можеш да му направиш. Предполагам, че едва ли просто се ебава с бармана. Следователно, е най-малко адски издръжлив....

Абе, колко време отнема активиране на банкай? Щото на мен ми се стори първия път почти минута, баси.... Дотогава Данте ще е изял кофа със сладолед, а Ичиго отдавна няма да го има, нях нях нях...

x2

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 10, 2007 5:40 pm 
Аватар

AsTa_SaN написа:
Аз съм за Ichigo, той няма да се даде лесно...Но таи като данте е безсмъртен...битката може да е безкрайна :D

:roll: Безсмъртието тук не играе роля. Обяснил съм защо:
shadowblack написа:
Това, че някой си е безсмъртен, е малко по-кофти, но пък кой е казал, че непременно трябва някой да умре? По тая логика ако се бият двама безсмъртни какво правим? Тъй че безсмъртието не трябва да играе роля - битката е докато някой спечели, па макар и само временна победа. К'во като другия ще се регенерира, или пък може да изчака противника му да умре от старост?

Невидимостта на Ичиго също - тъй че без "ама той Ичиго е Шинигами, Данте няма да може да го види".

Що се отнася до това, че с пистилет на Данте нищо не можеш да му направиш: Да сте виждали Ичиго да ползва пистолет? Бил адски издръжлив. А Ичиго сигурно не е. :roll: Данте щял да застреля Ичиго. А пък Ичи ша стои и ша чака да го застрелят - куршумите са по-бавни от flash step-а?

Продължавам да чакам някой да ме убеди, че АНИМЕ Данте може да победи АНИМЕ Ичиго.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 10, 2007 6:02 pm 
Аватар

Данте има бързи рефлекси.Нали знаеш-в анимета като Блийч и Наруто преди да започнат да се бият героите или сипят лафове,или си четат морал...
А Данте е умен...ще пусне дъжд от куршуми и Ичиго преди да се е усетил ще стане на ренде...

Лично мнение:Мисля,че флаш степа е бърз,ама надали е по-бърз от куршумите на Данте...

Бъли мама му най-накрая се оттървах от тоя скапан WoW
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 10, 2007 6:48 pm 
Аватар

Принципно шунпо би трябвало да са по-бързи от куршуми, но когато Данте изстреля стотина куршума за пет секунди, щото на него му е близо толкоз файр-рейта, Ичиго няма шанс.

Но важния въпрос е - ще успее ли Ичи въобще да измъкне банкай, преди Данте да го атакува и насмели?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 11, 2007 12:10 pm 
Аватар

Данте е безсмъртен(или поне може да го колят както си искат и нищо да му няма :D), а Ичиго не => Данте :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 11, 2007 2:02 pm 
Аватар

Wow сега гледам Данте води!!! Урааа.... най-после фенбойщината да се изправи срещу равна фенбойщина и да стане истински екшън, нях нях нях нях нях...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 11, 2007 2:51 pm 
Аватар

nem13 написа:
Абе, колко време отнема активиране на банкай? Щото на мен ми се стори първия път почти минута, баси.... .

еми 138 епизод му отне 4 секунди като не бързаше

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 11, 2007 3:51 pm 
Аватар

4 секунди е адски много време в бой. Ако не го активира за по-малко от една си е загубен...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 11, 2007 4:00 pm 
Аватар

Хм нека не забражяме че Данте също има сили за бързо предвижване, пък и не ми се вярва една Гетсуга Теншоу да направи "нещо" на него,синът на Спарда...все пак :wink:
Данте го набучиха с няколко шипа а той се ухили и ги строши все едно са трастика :!: , а Ичиго го порязаха два пъти и ме се пререва :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 11, 2007 6:28 pm 
Аватар

Lord_Hellhammer написа:
Данте го набучиха с няколко шипа а той се ухили и ги строши все едно са трастика :!:

И това е единственото, което показа Данте в анимето. Нищо друго.

И стига с това "Данте е безсмъртен => не може да загуби". По тая логика ако се бият Данте и Алукард какво правим? Като и двамата са безсмъртни, и следователно никой от двамата не може да загуби? Пък и къде в анимето беше казано, че Данте е безсмъртен, че тоя момент съм го пропуснал?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 11, 2007 7:13 pm 
Аватар

shadowblack написа:
Lord_Hellhammer написа:
Данте го набучиха с няколко шипа а той се ухили и ги строши все едно са трастика :!:

И стига с това "Данте е безсмъртен => не може да загуби". По тая логика ако се бият Данте и Алукард какво правим? Като и двамата са безсмъртни, и следователно никой от двамата не може да загуби? Пък и къде в анимето беше казано, че Данте е безсмъртен, че тоя момент съм го пропуснал?

ми алукард ще спечели щото ще изяде данте

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 11, 2007 8:14 pm 
Аватар

Няма начин Ичиго да победи :baby:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 11, 2007 8:37 pm 
Аватар

Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
dop3 написа:
shadowblack написа:
Lord_Hellhammer написа:

ми алукард ще спечели щото ще изяде данте

данте големи летящи левиятани са го изяждали и той им е... така да кажем - докарвал болки в корема :lol: а ти за нек'в си алукард ш'е ми говориш :P
и без т'ва като го изяде к'во му пречи просто да зи направи дупка и пак да излезе :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 11, 2007 8:58 pm 
Аватар

Shadowblack, не разбирам, защо трябва да се показва нещо в анимето, след като по принцип Данте си е безсмъртен - така де, много е тъпо, да попитам, ако някой персонаж не използва яките си мускули в анимето по никакъв начин, това значи ли, че ги няма?

Пък и Данте е казвал в анимето, че оръжията не му правят нищо. Първия път когато бармана се опита да го застреля, втория път... ми се губи...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 11, 2007 9:12 pm 
Аватар

ичиго 8)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 5 от 9 [ 130 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]