Дата и час: Вто Фев 25, 2025 1:29 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 4 от 5 [ 67 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Кой ще победи?
Анкетата свършва на Пет Окт 05, 2007 2:15 pm
 Killua  38%  38%  [ 25 ]
 Urahara  62%  62%  [ 41 ]
Общо гласове : 66

Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 29, 2007 7:30 pm 
Аватар

май няма място в битката

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 29, 2007 8:21 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Не знам забелязва ли се, но от всички гласували за Урахара, никой не е дал и един свестен довод, с какво по-точно бие Килуа :? :roll: :roll:
Експириънс? Чакайте малко - тук говориме за аниметата. Аз от Урахара нищичко не съм видял, освен разум. Ест., и аз съм му фенче и ми е пределно ясно, че той е хипер силен, но не и в RL :roll: A дори и да приравним spirit pow(d)er на nen, което не е quite честно, Килуа пак бие.
Щял да предотврати атаката? ЛОЛ, да, ако оживее до втора такава, може :hotl:
Тъпо е, че блийч фенове гласуват без да са гледали Хънтър, защото всички гласували за хънтар, са гледали и блийч като гледам ;]

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 29, 2007 8:54 pm 
Аватар

Що бе, аз ви дадох един железен довод: Ако може да лети както в Блийч е просто недостижим, съответно безсмъртен срещу този пртивник. :) Но въпреки това още не съм гласувал.

Впрочем, позволено ли му е на Урахара да ползва тоя преносимия Гигай дето го видяхме преди два епизода? 'Щото ако да току-виж се оказало, че Килуа е убил не тоя Урахара който трябва, разбираш ли. :)

*/me продължава да чака някой да го убеди да гласува за единия от двамата*

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 29, 2007 9:01 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Е, не бе, не говорех за хора като теб, които освен всичко друго и мислят :lol:

Всъщност героите в Блийч не летят, а ползват рейяцу за да се задържат във въздуха, до колкото ми е известно. А в ОВАта на Хънтъра, Гон и Килуа се надскачат ей така за кеф, на нива доста по-високи от типичните нива на битките в Блийч(които са да речем - гора. Взимаш височината на 1 дърво х2 + 1то налично = 3 височини дърва. Или една двуетажна къща х3 = нивото). Тъй че летенето на Урахара е вече достигнато.

Гигай - принципно техники за илюзия, маса. Но гигайя няма как да създаде спирит бариера, каквато да речем прави нен-а и каквато несъзнателно създават всички живи създания. Киллуа може да я види и различи, на всяко отделно живо създание. А протативните гигаи на Урахара дори не са компактни души, а простооо.... дет му викат в наруто - kawarimimi ^^'

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 29, 2007 9:32 pm 
Аватар
Henshin!

И сега никъде не обясни как си рабрал, че spirit power-a на Урахара е по-малко от nen-а на Killua :) RL или по-скоро FRL? :lol:

Аз и двете не ги помня достатъчно за да давам примери и да правя сравниения като вас, но съм гласувал от общото впечатление, което ми е останало и май съм единствения, който ги е гледал и двете и е гласувал за Urahara :lol: Unique ;]

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 29, 2007 9:40 pm 
Аватар

@duke двама сме.. :)
Говорим за хипотетични битка.. всеки смята че неговият герой е по-добър от другият :lol:
Според мен Урахара има доста по-голям опит от Килуа -все пак е
наставник на Ичиго/ в момента на Ренжи и Чад /.. бил е капитан.. колко по-опитен може да ...

в анимето го имаше.. освен банкай трябва да получиш разрешението
на други трима и да победиш поне един капитан... и Айзен го е преследвал/ заедно с Гин/ и е оцелял ..
освен това от последната битка видяхме колко бързо усвоява непознатите техники

Последна промяна crazy_little_crow на Съб Сеп 29, 2007 9:44 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 29, 2007 9:43 pm 
Аватар
Henshin!

crazy_little_crow написа:
Говорим за хипотетични битка.. всеки смята че неговият герой е по-добър от другият :lol:

Абсолютно, всичко в тая игра е въпрос на фантазия и фенбойщина, колкото и да не ви се иска :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 29, 2007 11:17 pm 
Аватар
Masaka?!

Урахара имал опит, бил наставник на нз си кой си и т.н. - So what? :)

Те assassin-ите са точно за това > да убиват високопрофилни говеда, които са нереално силни и всеки, който би се изправил срещу тях директно би сгънал. Килуа би се изпарил в момента, в който почне битка и би издебнал подходящ момент за атака. Втора атака няма и да има, щото онзи ще е сгънал...
ЕДИТ: дам, но на теория дали целта ти ще е силна или около нея ще има страшно силна охрана горе долу едно и също - и в двата случая се преодолява и се стига до убийство...

Assassin/Ninja > Samurai в общия случай.
Килуа е имба assassin със страшно разнообразни техники, а Урахара не е показал нещо, с което може да се спаси... на теория е силен, щото е бил капитан и т.н., но досега не е разгръщал потенциала си...

Последна промяна Morri D'in на Нед Сеп 30, 2007 12:09 am, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 29, 2007 11:56 pm 
Аватар

Morridin написа:
Те assassin-ите са точно за това > да убиват високопрофилни говеда, които са нереално силни и всеки, който би се изправил срещу тях директно би сгънал. Килуа би се изпарил в момента, в който почне битка и би издебнал подходящ момент за атака. Втора атака няма и да има, щото онзи ще е сгънал...

Не съм много съгласен. Assassin-ите по-скоро са за убиване на високо поставени хора. Хора с много охрана и т.н. За това са им и тея скилове (да бъдат не-забелязвани, безшумни).

Може и да бъркам (въобще не бих се изненадал :lol: ), но до колкото разбирам Урахара имал някакъм щит. Като се има предвид, че е опитен според мен в секундата когато Килуа изчезне, той ще го вдигне. Не е тъп, нали? :lol:

Както казах може и да бъркам. Всичко това е основано на това което чета тук. Така, че моля да ме извините, ако бъркам. :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 30, 2007 12:14 am 
Аватар

Урахара е на почти 200/че и повече/ години ..едва ли ще се огъне лесно на такъв на 13
... освен това по поведението му сигурно е скрил някакво абилити в ръкава си :lol:
достатъчно е интелигентен за да измисли нещо...

а и асасините обикновено убиват високопоставени личности често с политическа власт а не добри бойци

ПП Фенгъръла в мен се обажда- Урахара е по-големият пич :P
ПП Мерси за поправката

Последна промяна crazy_little_crow на Нед Сеп 30, 2007 12:26 am, променена общо 2 пъти

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 30, 2007 12:20 am 
Аватар

Всъщност не 15, а 13 годишен :P
Тези от хънтъра стига да им се плати могат да убият и дявола и бог без нещо да се промени освен цената :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 30, 2007 3:28 am 
Аватар

убедихте ме да гласувам за Килуа

ако Урахара беше показал банкай или още някакво умение може би щяха да стоят по друг начин нещата

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 30, 2007 8:55 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

evilduke написа:
И сега никъде не обясни как си рабрал, че spirit power-a на Урахара е по-малко от nen-а на Killua :) RL или по-скоро FRL? :lol:

Това не го знам, но вие също не го знаете :lol: Ние предлагаме техники за убийство, вече приложени и ефектни. Урахара, освен да изглежда uber-cool, не е убил и муха в анимето :lol:
За де не е празен поста ми, добавям към атаките дабъл йойо + чидори ;D
Супер, вече зарибихме +1 вот ;DD
Fan power ftu, така се бият истинските герои ;DDD

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 30, 2007 9:03 am 
Аватар

Урахара е супер гъзар пич и е супер силен БЕЗ да е показвал банкая си и дори способността на зампактоуто му.Точно затова той води в класацията.

Бъли мама му най-накрая се оттървах от тоя скапан WoW
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 30, 2007 9:06 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Ооокай и как по демоните знаеш, че той е супер силен, тъй като освен wise-assing и блокиране на пънч друго не съм видял от него :-0 Макар и аз да му се кефя супер много, говорете с факти, не с вятър ;] Това, че е гъзар и пич не го прави силен :lol:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 4 от 5 [ 67 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]