Дата и час: Вто Фев 25, 2025 12:34 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 28 от 53 [ 794 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 53  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Боен Колизеум 09 - Правила, отзиви и коментари
МнениеПубликувано на: Сря Ное 11, 2009 7:13 pm 
Аватар

Пффффф вече ставата дребнави... Следите кой гласува и го поствате се едно някой от модовете ще го отчете този глас после и да се подсигурите...

И какво като са казали на някой в скайп да гласува, всеки може да агитира всеки.

Yu-Gi-Oh
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 11, 2009 7:29 pm 
Аватар

От чисто любопитство, бих искал да попитам Blackbeard има ли право да участва, тъй като той за разлика от всички останали логий понася физически демидж.Също така догодина, ако са излезли епизодите, в който Witebeard използва силата си, той ще може ли да участва.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 11, 2009 7:30 pm 
Аватар
Модератор

"Всякакви опити за измама ще водят до незабавното дисквалифициране на героя и евентуалното прекратяване на турнира. Запазваме си правoто заради подобни прояви да го прекратим на момента."

Защото не гласуват по тяхно желание, т.е. те самите са решили, че тоя е по-силен, а защото някой ги моли/кара. Плюс не само Chosef е агитирания да гласува за Зараки (агитацията в темата е ок).
Аз също мога да агитирам всеки "който не гласува за XXX получава бан :lol: , а всеки който гласува за другия, ако не даде една каса бира получава по-дълъг бан :lol: "
Само да отбележа, че ако се стигне до дисквалифициране на Зараки, другата година я пропуска.

edit:
BB не, WB да, принципно.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 11, 2009 7:32 pm 
Аватар

Мерси.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 11, 2009 7:41 pm 
Аватар

Аз агитирам всички хора, които гласуват да BOLD-нат гласовете си, защото ще ми помогнете да отчета гласовете :lol:
Код за потвърждение: Избери целия код
[b]BOLD[/b]

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 11, 2009 8:06 pm 
Аватар
The No-Goodnick

а така, а така, даже ако можете овеличавайте и размера :lol:
Код за потвърждение: Избери целия код
[size=100<???<200]глас[/size]
:lol: :lol: :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 11, 2009 11:21 pm 
Аватар
Модератор

SSJ Kisoso сега разбираш какво е чувството от коментар "Аз съм за XXX" дали да се брои като глас или като мнение :lol:

hikuk написа:
Ми махнете тогава и всички които могат да летят, защото тези които се бият с близък бой само пак са прецакани. Егати баджанащината...

Да махнем и тея дето стрелят, щото тея в близък бой са прецакани?
Охх, почакай аз съм гледал не едно аниме, където има подобни битки и са побеждавали тея с близкия бой, дори и срещу летящи... Хмм, явно може все пак и си зависи от героя?

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 11, 2009 11:56 pm 
Аватар

ауе тва са пълни глупости да дисклалифицирате герои щото некои му хрумнал да нарегистрира потребители или някои да се направи на важен,че му казали по скипе аре бегаи от тука то толко ясно,че се прави на интересен
Аз се ядосам накрая ще влеза през 10 ипита и ще нагласувам всички, които не ме кефат да ги дисклалифицирате то очеизвадно колко лоша логика има в тая работа и как може да се злоупотреби по споменатия от мен начин ПФ

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 12, 2009 12:30 am 
Аватар

iRoNWill написа:
Цитат:
Щом дори и феновете на Accelerator не знаят как може да бъде победен този герой без да бъде докоснат или да получи наранявания посредством друго действие, то той се отстранява от турнира, защото явно не е за тук.
Служебна победа за Hisoka.

Пример за лоша фенбойщина :pokey: не като мойта :vicious: :stars:

ACC може да бъде победен от всяка нематериална/невидима/certain kill техника или от техника, която претоварва способността му да изчислява отклонения на векторите. Пример за такава атака - Гиас, това че Льольо отпадна не е мой проблем. Изчислителният му максимум е равен на броя на клетките на 1 мозък, следователно не може да върне повече атаки от това. Предполагам, че големия разенган на Джирая или фуума разен шурикена могат да го засегнат, но само ако атакуват с нишките чакра, а не с някаква повърхност. Също така всички атаки на основа DoS (Denial of Surviving :D) от типа на вакуумиране на област могат теоретично да го убият. Атаки, които атакуват не повърхността, а вътрешността също няма начин да ги блокира. Ако някой може да го взриви без да го пипа - нека заповяда. Тоусен е също един от героите, които могат да го убият, Итачи също. Като се замисля може и Мустанг да успее. Скар може определено, понеже всичко което пипне го разгражда.

Последна промяна IvanTheChemist на Чет Ное 12, 2009 12:39 am, променена общо 1 път

My anime and manga list
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 12, 2009 12:37 am 
Аватар

kidamy написа:
ауе тва са пълни глупости да дисклалифицирате герои щото некои му хрумнал да нарегистрира потребители или някои да се направи на важен,че му казали по скипе аре бегаи от тука то толко ясно,че се прави на интересен
Аз се ядосам накрая ще влеза през 10 ипита и ще нагласувам всички, които не ме кефат да ги дисклалифицирате то очеизвадно колко лоша логика има в тая работа и как може да се злоупотреби по споменатия от мен начин ПФ

Така е. Нали затова направихте да се гласува с пост, а не с анкета... Просто няма да отчетете гласа на някакви такива "потребители", защото иначе това означава, че модовете си премахват, който не ги кефи...

Yu-Gi-Oh
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 12, 2009 12:38 am 
Аватар
Модератор

Ок, това значи че нен може да го удари ? Защото по моите спомени нен беше невидимо, освен за хората преминали определена тренировка? А в темата се спореше, че и нен ще бъде отблъснато?

kidamy написа:

Тая лоша логика, не е толкова лоша, защото никъде не е казано, че се дисквалифицира само този за който се гласува по такъв начин, поради очеизвадни причини.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 12, 2009 12:46 am 
Аватар

абе каква е тази глупост че Акселератора не може да бъде победен???

Киока-сама примерно го побеждава с един удар О.о

Това че има супер защита не означава че има супер нападение. Практически повечето в този колизеум могат да му избягват атаките дълго време. Разбира се, ако нямат как да го победят като последните двама, ще паднат. Ама ... уффф, сега като не знам уменията на другите какво да правя...
Гаара може сериозно да му навреди примерно, щото там ще е малко на принципа "кой е по-силен в променянето на вектори" Примерно ако Гаара го затвори във вихрушка от пясък така че въздух не стига до него -- победа за Гаара. И тук говорим за Гаара от НАЧАЛОТО на анимето "Наруто". Не можете да ме убедите че Акселератора е твърде силен за обикновения колизеум. Няма правило което да му забранява да е в обикновения колизеум. Той НЯМА регенерация. В НИКАКЪВ аспект не е създател/разрушител на светове. Ако можеше да въздейства на целия свят със своето умение, може би, но той въздейства само на това което може да пипне (или да се доближи достатъчно О.о ).

spiralkinda написа:
Играта продължава.

... и що писах всичко това Т_T

МнениеПубликувано на: Чет Ное 12, 2009 12:47 am 
Аватар

Нен трябва ли да го докосне? Не съм сигурен, но май да. Не знам до колко е материален, но щом може да пренасочва енергийни заряди... Виж, карти не могат да го пипнат...

ЕДИТ: А Гаара не може да му направи нищо, понеже атаките му са базирани на пясък, който е базиран на песъчники, чиито вектори могат да бъдат променени.

My anime and manga list
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 12, 2009 12:54 am 
Аватар

E, да, ама и Гаара може да променя векторите на тези песъчинки доколкото помним. В този смисъл уменията им са подобни, само е въпрос кой ще надделее. Примерно ако наистина се случи подобна битка, пак ще гласувам за Акселератора щото съм фенбойче и вярвам че той ще надделее. А, иначе, късмета на Акселератора е че има достатъчно хора гледали То Ару. Хиоуске от Зеттаи Карен Чилдрън също е имба (така де, за анимето си), ама загуби.

едит: СаВа, айде де. знаеш какво имах предвид :lol:

Последна промяна erejnion на Чет Ное 12, 2009 1:03 am, променена общо 1 път

МнениеПубликувано на: Чет Ное 12, 2009 12:56 am 
Аватар
Модератор

http://en.wikipedia.org/wiki/Nen_%28fiction%29

Нали е невидима? Аура... Искаш да кажеш, че ще отблъсне и това ли? Ако го отблъсне то фърчи, хич не се напъвайте. Не само създател/разрушител на светове, безсмъртие са определящи фактори. OP героите изфърчаха защото не могат да бъдат докоснати физически от повечето...

И дискусията продължавайте в темата, а не тук.

btw "Той НЯМА регенерация", има регенерация, как да няма. Или можеби от една драскотина изтича цялата му кръв? Слаба регенерация, но я има, както и ти :lol:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 28 от 53 [ 794 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 53  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]