Дата и час: Вто Фев 25, 2025 12:55 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 23 от 31 [ 462 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 31  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Боен Колизеум 10 - Правила, отзиви и коментари
МнениеПубликувано на: Нед Дек 19, 2010 1:10 am 
Аватар

=)) =)) =)) Yu Yu Hakusho срещу Bleach яко =)) =)) =)) А най-голямата гавра ще е двамата от Bleach да се бият помежду си и двамата Yu Yu Hakusho да са другата двойка дето ще се бие. =)) =)) =))

МнениеПубликувано на: Нед Дек 19, 2010 1:18 am 

Пълна гавра се получи, как може Ерза и Кагура да загубят. Тук определено няма фенбойщина. =)) Е, поне Урамеши и Хией продължиха.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 19, 2010 1:23 am 
Аватар

Ще се самоцитирам:
Цитат:
Може повечето аниме фенове да не харесват Блийч, но това не променя факта,
че героите от анимето могат лесно да разпердушинят 90% от героите на останалите бойни анимета.

И да, тук определено фенбойщината не успя да надделее :rocknroll: :rocknroll: :rocknroll:

Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 19, 2010 1:34 am 

От останалите? Дори и от Уан Пийс? :lol: Съмнявам се Урахара или Айзен или Ичиго да бие герои като Уал, ББ, ЧБ, Ейс и прочие. Да не споменавам Луфи, който след 2 години тренировки осъвършенства всичките си хакита и е много по-силен, отколкото в началото на анимето.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 19, 2010 4:19 am 
Аватар

^
всъщност Нанами може да разпердушини който и да е от Блийч и Уан Пийс, ама някак си загуби... :confused:

МнениеПубликувано на: Нед Дек 19, 2010 9:14 am 
Аватар

Erej, от колко време разправям, че тези са фенбойчета, дето представа си нямат какъв е противника, важното е, че техният е от Bleach. Повечето от тях дори не са чували Kekaishi, Needless и т.н. Накрая най-много да има масов анти-Bleach вот и готово. А и ако трябва да бъдем честни, още миналия кръг казах, че Урамеши е най-слиния останал тук, така че ще го борим за победа. :rocknroll:

МнениеПубликувано на: Нед Дек 19, 2010 10:06 am 
Аватар

Добре че Кагура отпадна, че стана много банално...

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 19, 2010 10:22 am 
Аватар

zlobcho написа:
Erej, от колко време разправям, че тези са фенбойчета, дето представа си нямат какъв е противника, важното е, че техният е от Bleach. Повечето от тях дори не са чували Kekaishi, Needless и т.н. Накрая най-много да има масов анти-Bleach вот и готово. А и ако трябва да бъдем честни, още миналия кръг казах, че Урамеши е най-слиния останал тук, така че ще го борим за победа. :rocknroll:

Еrejnion караи се и на САВА :lol: .
zlobcho аз когато съм гледал аниме ти си гледал cartoon network. Как не те е срам да говориш такива глупости ти дето самият заяви,че не си гледал какво може противника. Как пък не видяхме някои друг да се обади в тази тема освен тебе. Единствения страдащ фенбои си ти в момента.

А и 5тия кръг го познах :wow: /Без Ерза ама тва е почиващия :lol: за сега от двата кръга по 1 грешен /

МнениеПубликувано на: Нед Дек 19, 2010 11:20 am 

Ти си бил лапе, когато той е почнал да гледа анимета, мога да ти кажа :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 19, 2010 11:25 am 
Аватар

Цитат:
zlobcho аз когато съм гледал аниме ти си гледал cartoon network
=)) =)) =)) =)) =))
Цитат:
дето мисля ако Урамеши мине този кръг да го правим шампион
из 5-та страница на темата за Кагура.
Пенсийо, дето гледаш анимета отпреди да се родиш, щото аз като започнах да гледам анимета, още не се беше чувало в България за Cartoon network, това е нещо което Spiral и Belgarion могат да потвърдят. Та, вземи влез в час, не ми дреме за Кагура, лигавих се там с вас, защото от там започнах да следя турнира, а не преди това :lol: Абсолютни фенбои сте. И дори не разбирате когато ви занасят. Казах ти неведнъж, причината да пиша толкова в темата за Кагура беше изцяло ти, защото се заяде с моето мнение. Изобщо не търпите мнение различно от вашето, гледали сте цял един сериал и вече по-велик няма, а през това време истинските изроди като Kaguro, Nanami, Adam Blade и т.н. отпадат. Това не е никакъв турнир на кой е по-силен, а турнир на кой сериал има повече фенове като гледам и всички го разбраха, само не и ти.

МнениеПубликувано на: Нед Дек 19, 2010 11:34 am 
Аватар

^ хаиде пък това как го прецени първото си аниме го гледах някъде 1998~9 а за картоон нетуорк върви от 93-4. Аз когато направих форум за аниме още не се беше чуло в нета

МнениеПубликувано на: Нед Дек 19, 2010 12:12 pm 
Аватар
Anime Hunter

zlobcho написа:
Изобщо не търпите мнение различно от вашето, гледали сте цял един сериал и вече по-велик няма, а през това време истинските изроди като Kaguro, Nanami, Adam Blade и т.н. отпадат. Това не е никакъв турнир на кой е по-силен, а турнир на кой сериал има повече фенове като гледам и всички го разбраха, само не и ти.

Абсолютно.... Nanami e егати и чудовището... може да копира всяка една техника, само трябва да я види с очите си, тоест всеки който я нападне уви техниките му заминават на кино.... същото и с Adam Blade този изрод може да прави абсолютно същото, само от самото аниме беше събрал техниките на 50 човека... и то не какви да е техники ами доста мощни, ама на отпадна... Kaguro също е супер имбав герой и реално можеше да сгъне yamamoto... ама на.... и той изгоря

erejnion написа:
^
всъщност Нанами може да разпердушини който и да е от Блийч и Уан Пийс, ама някак си загуби... :confused:

тук малко не съм съгласен logia type user-ите няма как да загубят, тя просто не може да ги удари, може да им копира атаките, но няма как да ги удари... същото се отнася и за дядката... и той няма как да ги удари поже атаките минават дирекно през тях... за да ги ударят им трябва хаки, а не са от това аниме за да го имат :lol: виж нанами ако се бие преди това с някой с хаки и да му го копира (видяхме, че може да копира и само силата на герои) тогава да, тогава вече ще ги спука :lol: ама така направо да тръгне срещу някоя logia просто няма да може да победи

МнениеПубликувано на: Нед Дек 19, 2010 12:17 pm 
Аватар

zlobcho написа:
Искаше ми се женски финал, ама мисля, че Hiei ще бие тук. :o

От темат с Нанами аз не знам за какво ми говорите въобще.
А пък за Адам blade резултата беше равен ако беше гласувал щеше да мине напред.

МнениеПубликувано на: Нед Дек 19, 2010 12:44 pm 

Само не мога да разбера защо дечиня негледали дори и двете анимета на героите, които се сражатват гласуват, за да се правят на разбирачи вместо да пасуват. Гласуват каквото ги кефи на снимката, даже и това не гледат, просто удрят ей така глас. Визирам определени малки-изродикси. ><

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 19, 2010 3:25 pm 
Аватар

Roronoa Zoro написа:
Еrejnion караи се и на САВА :lol: .

dude, вече не ми е интересно :( то като се караш достатъчно много с някой, и то взима че ти писва >.> .... така де, освен ако не говорим за момиче, и това не е признак на привързаност за нея (примерно е куудере), и ти всъщност я харесваш, и тн. ама... все пак говорим за Сава. :lol: вече имам чувството, че с него се караме от памтивека =_____=

Иначе, той не е съвсем пък без почва да смята, че Нанами не може да копира техники от други анимета, след като не го е показвала все още. Сми, имам предвид това със специалните ъъъ там-какви-неща дето имаше Лаксъс. Та от АсАА си помня, че да го убеждавам, че по-разумното предположение би било, че ще може да ги копира, е загубена кауза, след като е убеден в правотата си. Това последното изречение май имаше твърде много запетаи.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 23 от 31 [ 462 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 31  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]