Дата и час: Пон Фев 24, 2025 10:10 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 9 [ 126 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Следваща
Кой ще победи?
Анкетата свършва на Нед Ное 25, 2007 6:30 pm
 Гатс  48%  48%  [ 65 ]
 Лъфи  52%  52%  [ 71 ]
Общо гласове : 136

Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 21, 2007 1:01 am 
Аватар

Ами ОП съм го гледал само до сто и някои си епизод но ще се опитам да защитя моя човек Гатс.
Как Гатс ще победи Лъфи? - ами просто ще го разреже
Лъфи неможе да се каже че някакъв страшен майстор в отбягването на атаки какъвто е Кенщин например. Лъфи по скоро разчита на това ,че е може да поеме страшно много демидж и да продължи да се бие, но това няма да му е от голяма полза срещу Dragon slayer-a. Така че дори и един точен удар от страна на Гатс може да му коства победата.
От друга страна по-обикновените атаки на Лъфи дори и да ударят Гатс определено няма да го изкарат от стоя, все пак и други супер силни същества са му раздавали тупалки и след това всичките са предали богу дух.
Колкото до двете атаки от клипчетата:
Гиар 2 -Ами просто Гатс завърта меча си на една страна и го използва като щит, още от първия удар поради голямата сила на удара е изхвърлен настрана но поема само малко демидж.
гиар 3- с тая огромна ръка когато замахва върха й изминава сигурно дестки метри което определено означава ,че неможе да се нарече светкавична или нещо такова. За потапяне на кораби може да върши идеална работа обаче Гатс няма да стои замръзнал като сладолед на клечка като този тип от клипчето. Освен това даже след като го уцели онзи май пак продължи да се бие (ако е бил същия оня дето стана ягуар) което значи ,че не е и чак толкова силна.
Друг вариант на действие: Лъфи замахва с невероятно голямата си ръка която дори пречи на видимостта му , а Гатс си насочва огромния си меч с върха напред и при удара целия меч (че дори и половината Гатс) се забиват право в ръката на Лъфи и той се пръска като балон...
Идва малката вещица от мангата за да изрови Гатс от вътрешностите на Лъфи и да му спаси живота :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 21, 2007 1:49 am 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
Лъфи яде повече точка :mrgreen:
иначе без лиготии-понеже героите според мен са равни по хъс и сили
според мен всеки гласува за по-симпатичния нему му
аз харесвам повече Луфчо колкото и да ми е тъжно че не мога да гласувам и за Гатс :(

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 21, 2007 1:51 am 
Аватар

=Alucard и Gutts на финал :lol: иначе тука твьрдо Gutts :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 21, 2007 2:01 am 
Аватар
Цар Алко

Нищо не каза за Гатлинга как ще го отбие Гътс, няколко хиляди удара за секунди. Първия Гатлинг беше на 28-29ти епизод срещу Don Krieg (обърках го за малко с Gatts относно армори :lol: ) http://youtube.com/watch?v=bZouTDuu1Qg (опс само не казвайте, че Луфи го е страх от остри предмети добре се вижда на клипчето) и това му е най-слабия досега. Как ще парира не знам? За скорост няма какво да говорим кой е по-бързо, то си е видно от двубоя срещу Лучи. Сила - погледнете със един най-обикновен удар как сцепи Arlong Park на 2 http://youtube.com/watch?v=2svBxPNohpA&feature=related и това са първите епизоди все още. Гиърите няма какво да ги споменавам, колкото и добра, защита да има Gutts винаги контраударите му ше увисват във въздуха, защото си е по-бавен. Просто немислиму ми е да се спори, защото все пак Маймунката си е dragonball тип герой, а Гатс си е човек(сори пичове, но гледаме само анимето абстрахирайте се от любимата си манга). Онзи тип не стоеше като клечка а си беше в tekkai(ще го видиш като стигнеш до епизод 300 за каква защита става дума).

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 21, 2007 4:03 am 
Аватар

Само 8 гласа му трябват на Гуменчо, айде активизация деца !!!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 21, 2007 1:14 pm 
Аватар

по погрешка гласувах за Гатс :( - Гатс от анимето съкс на макс и отгоре ... виж ако беше в манга раздела, Лъфи щеше да барне МОЩНИЯТ МЕЧ определено :lol: ... но в аниме средите Лъфи маже, мачка, гаври се и скача по главата на берсерка ...ъх сори -1 един нормален глас от мен :D

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 21, 2007 2:56 pm 
Аватар

Ами както казах в предния пост Гатс няма да отбива всеки удар на гатлинга а ще използва много широкия си меч като щит.Вярно че не скрива цялото му тяло но ако утнесе някой дръг удар по-периферията не мисля ,че ще се гътне или че ще изпадне в безсъзнание.Ами при битката срещу Зоро невидях да е много по-бърз или по-силен от един обикновен човек. Дане говорим ,че Михоук също е просто човек доколкото знам а с лекота преби Зоро. Така че щом половин час номеже да излезе от един клинч с Зоро ми показва ,че не е чак толкова силен без Гиърите. Щом казваш ,че бил много бурз и щял да избегне всички удари на Гатс я покажи в коя битка срещу малко по-сериозен противник Лъфи се е измъкнал без да получи удар.Аз докъдето съм гледал Лъфи щедро похапваше тупалки от всеки срещнат. Също както вече казах атаките в които се разтяга на километри за да увеличи силата си са доста бавни и за да ударят Гатс той трябва да е парализиран. Да не говорим ,че при тях Гатс също така ще има време просто да замахне срещу даречем Гум гум Базуката и се досети какво ще стане при сблъсъка на ударите(Лъфи с три ръце).

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 21, 2007 3:14 pm 
Аватар

Pa1n ме обеди мен поне Гатс на финал.
Пък и досега Гатс отнесе бая имби в тоя турнир

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 21, 2007 3:20 pm 
Аватар

Pa1N Лъфи като се осуче около Гатс и му потроши кокалите ко става ?

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 21, 2007 3:45 pm 
Аватар

Ами далеч съм от мисълта ,че Лъфи е някакъв слабак който няма никакви шансове срещу Гатс. Всеки от двамата може да излезе победител от битката но мисля ,че вероятността това да е Гатс е по-голяма.
Ами посочената ситуация едва ли е толкова лесно да се постигне но ако стане много зависи от това къде е меча на Гатс. Ако се увил и коло него просто Гатс ще се напъне и ще го разреже, а ко ръката му с меча е свободна още по-лесно ще го резне.
Иначе някои от другите му опции са: да му отхапе ухото(или каквото там докопа), да му бръкне в окото , да му простреля крака с арбалета, да си използва желязната ръка за да стиска, щипе , драска(ако няма как да ненесе удар с нея),да му бие главички, да се докопа до някоя от ножките с които винаги е окичен, .. използвайте въображението си за да продължите списъка

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 21, 2007 4:39 pm 
Аватар

Pa1n, човече имаш фантазия, сичко е точно, обаче според мене Гатс ще си стегне мускулите и това ще е достатъчно. Костите на Гатс не се трошът току така. Пък и всички знаем, че Гатс използва всичко ама наистина всичко, за да постигне своето. Дори неспособен да дигне меча си той захапа меча на Грифит с уста и последва ръкопашен бой, тогава Гатс беше млад, но сега силата му е нараснала и то доста. Гатс дори си отряза ръката и то със счупен меч само, за да се измъкне от захапката на някакво същество. Така че Гатс не е обикновен мечоносец, пък и с този арбалет в механичната му ръка е още по - силен. Лъфи може да стане на решето още преди да се е доблежил, е едва ли ще стане така, но казвам плюсовете на Гатс. А и видях, че някой беше казал че героите са равни по хъс и сили. Хмм виж за хъс да приемем така (въпреки че berserk се отнася до характера на Гатс), обаче по сили... не съм съгласен. Гатс е по - мощен. ;)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 21, 2007 5:18 pm 
Аватар
Цар Алко

Pa1N Ае да попрегледаш епизодите около 300 да видиш скоростта на бой (биитката срещу Роб Лучи) и как Франки не можеше да ги види като гледаше отстрани. Пак ви казвам абстрахирайте се от мангата, Гатс много го боготворите, но пича от анимето и на половината техники на Лъфи не може да се опре. С какво е по-мощен Гатс? Повече damage може да направи, след като Луфи, цепи с един удар цели сгради,само не ми казвай, че е и по-бърз. Относно издръжливост, не го подценявай, все пак си пробяга няколко километра нагоре със тази златна топка за ръката си http://youtube.com/watch?v=9N08JgaiLXg и Гатс е бил изтрепал демони, е Луфи победи цял БОГ пък :).
А и редно е като защитаваш някой давай снимки, давай клипчета да видим тази защита. Всичко става по твоя преценка, той Гатс може това да направи онова да направи. Нека безпристрастните да видят със очите си коя атака колко е силна и дали защитата на еди си кой ще се справи. :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 21, 2007 5:48 pm 
Аватар

Местоположение: Paradise Lost /otoko-tachi ha ikutsu mono umi wo wadari!
spiralkinda написа:
Pa1N Ае да попрегледаш епизодите около 300 да видиш скоростта на бой (биитката срещу Роб Лучи) и как Франки не можеше да ги види като гледаше отстрани. Пак ви казвам абстрахирайте се от мангата, Гатс много го боготворите, но пича от анимето и на половината техники на Лъфи не може да се опре. С какво е по-мощен Гатс? Повече damage може да направи, след като Луфи, цепи с един удар цели сгради,само не ми казвай, че е и по-бърз. Относно издръжливост, не го подценявай, все пак си пробяга няколко километра нагоре със тази златна топка за ръката си http://youtube.com/watch?v=9N08JgaiLXg и Гатс е бил изтрепал демони, е Луфи победи цял БОГ пък :).
А и редно е като защитаваш някой давай снимки, давай клипчета да видим тази защита. Всичко става по твоя преценка, той Гатс може това да направи онова да направи. Нека безпристрастните да видят със очите си коя атака колко е силна и дали защитата на еди си кой ще се справи. :)

Съгласен съм!Само един,който и да е от голямите противници на Luffy ще избие много главни лоши персонажи във много анимета,събрани заедно.Luffy има повече сила от всеки герой като Гатс.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 21, 2007 6:27 pm 
Аватар

Damn theme!I hate the battle coliseum themes!(но щом става дума за Луфи :lol: ).И така смятам, че Луфи е по-силен, не че Gatts е слабак, според мен г/д той е някаде на нивото на Зоро или ония Hawk Eyes най-много.Така, че Луфи ще победи дори и да му се стори бая зор(щото го знайме къв е :lol: ).Аргументи: Gattling, Second Gear,... you want more?Well, the third gear is specially for the final :mrgreen: .Иначе смятам, че като цяло сблъсъкът на аниме световете е пълен абсурд и е невъзможно да се спори относно квато и да е битка, щото който и да победи накрая ше дойде супер Гоку и ше разруши вселената :lol: :lol: .Well, who's the master? :lol: ...само се базикам :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 21, 2007 6:58 pm 
Аватар

Аве Гатс не е просто обикновен човек, не е ли той "обикновенния човек" дето сам закла 100 души. Не е ли Гатс който единствен от забравих колко стотин години пробива тялото на краля на войната Безсмъртния Зод. Не той не е просто човек.
http://youtube.com/watch?v=VPp7zLRjm40
Ето едно клипче вижте от къде пада и то като дете със стрела в гърба и пада върху лед и наоколо глутница гладни вълци.

Ето и края на анимето, тъжни спомени...
http://youtube.com/watch?v=eLIgGJlHEaw

И все пак Гатс оцелява след това...

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 9 [ 126 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]