Дата и час: Вто Фев 25, 2025 1:29 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 6 [ 83 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Кой ще победи ?
Анкетата свършва на Пон Ное 19, 2007 1:02 am
 Ваш  35%  35%  [ 46 ]
 Алукард  65%  65%  [ 84 ]
Общо гласове : 130

Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 14, 2007 4:32 pm 
Аватар
Masaka?!

Алукард е надуто копеле, това го пропускаш обаче.

Ваш го стрелва малко, Алукард се разпада артистично, активира се, събира се... контраатакува, почва да стреля...

В момента, в който Ваш бъде притиснат, се задейства ръката му, Алукард го гледа надуто 'са ще поема тая атака фронтално, щото мога и съм яко копеле' и в следващия момент... адиос мучачос. :bread:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 14, 2007 4:39 pm 
Аватар
Souten no mukou

Hanabishi_\R/_*cool huh? написа:
какво като му е нужно време , сеедно не може да спечели....има си и други оръжия...след т'ва бам и дотам с Arucard , с "r" ...оле нека ви сега наобратно не прави "Дракула" :lol:

"R" е защото Японците нямат буква "L" или по скоро нямата звук "L"
И затова се получава Арукард.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 14, 2007 4:40 pm 
Аватар

Morridin написа:
Алукард е надуто копеле, това го пропускаш обаче.

Ваш го стрелва малко, Алукард се разпада артистично, активира се, събира се... контраатакува, почва да стреля...

В момента, в който Ваш бъде притиснат, се задейства ръката му, Алукард го гледа надуто 'са ще поема тая атака фронтално, щото мога и съм яко копеле' и в следващия момент... адиос мучачос. :bread:

Fudge ... прав си :lol:

Последна промяна DarkAzazel на Сря Ное 14, 2007 4:40 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 14, 2007 4:40 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

DarkAzazel написа:
Времето от активирането на арма до изтрела е достатачно дори за мен да отида и да му вкарам един коршум в главата :roll:

Колко пъти трябва да повторя, че Ваш с всички сили се съпротивляваш на активирането и за това отне толкова време и беше толкова "слабо"? :o
Да не говорим, че той не е по-малко безсмъртен от Вампирчо. Живял е над 100 години и определено не е човек. Всъщност доста ми напомня за Болт Кранк. Който пък искам да го видя в следващия турнир ^^

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 14, 2007 4:55 pm 
Аватар

Цитат:
Колко пъти трябва да повторя, че Ваш с всички сили се съпротивляваш на активирането и за това отне толкова време и беше толкова "слабо"? :o

Да беше цитирал този пост :roll: Тогава вярно не го бях взел на предид , но после се сетих , а в поста който ти си цитирал имах точно на предвид времето необходимо да стане от пистолет на арм-а и времето необходимо за изтрелване на атаката , време предостатачно за Алукард да го простреля в главата :roll:
Това , че е живял 100 години не го прави безсмъртен.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 14, 2007 5:02 pm 

IvCHoy написа:
"R" е защото Японците нямат буква "L" или по скоро нямата звук "L"
И затова се получава Арукард.

Oo~ не , не е ли ясно , че просто искам да провокирам бъгавите фенбойчета :lol: (нямам предвит тука Азазел щот той поне се опитва да мисли за разлика от повечето , макар че в случая е в грешка xD )

тъъ....незнам дали приемате казано от Моридин насериозно , че той си е надуто копиуе , но си е точно така , като нищо ще подцени Ваш и ше пробва да се прави на куул гай и тогава обаче ще му се стъжни :roll: и пак казвам....Ваш си има и други оръжия с помощта на , които би могъл да спечели време , за да си активира ейнджъл нещото....дори обикновенни оръжия могат да забавят Алукард , докато пак се събере...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 14, 2007 7:03 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

DarkAzazel написа:
Това , че е живял 100 години не го прави безсмъртен.

От къде знаеш? Той е от някакво друго измерение. Съвсем спокойно може да е неубиваем.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 14, 2007 7:12 pm 
Аватар

Ще трябва да кажа, че съм за Алукард a.k.a. Dracula ... няма да коментирам, защото би било ужасно глупаво да се правя на интересен, след като не съм гледал Trigun ... гласът ми отива за Alucard ...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 14, 2007 7:13 pm 
Аватар

Еми щом можеш да го раниш (визирам белезите му) и щом не може да регенерира ръката си предполагам , че не е.Дори и да е (въпреки , че не важи щом не е казано в анимето ) още по-зле за него , защото може да се превърне във Ваш говорещата откъсната глава (теоретично разбира се) :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 14, 2007 7:41 pm 
Аватар

Поради простата пречина че не съм гледал еното аниме казвам че Alucard ще падне защото другия много го фалят... :lol:
А и вампирите не са много специални... трябва им един свещен куршум в сърцето. :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 14, 2007 8:35 pm 

fireyoh написа:
... трябва им един свещен куршум в сърцето. :lol:

Еми на Ваш куршума не е много свещен , но за сметка на това може да отнесе луната. ^^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 14, 2007 8:45 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Creatorcho написа:
Ти май не си гледал Trigun. При срещата с брат си , точно когато му беше отнесена ръката , брат му му каза , че е жалък защото все още не е регенерирал нараняванията си . Това означава , че той има способноста да се регенва , но просто не желае да я използва или просто незнае как.Доколкото съм гледал аниме , способностите на героите се изявяват когато са пред умирачка , така че бъди сигурен че ще успее да се регенне.
Глас за Ваш!

Най-вероятно просто не иска да се регенерира за да си напомня за случилото му се. Тотално ще му пасне на характера. И бтв никъде в Хелсинг не са казали изрично, че Алукард е безсмъртен ^^

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 14, 2007 9:02 pm 
Аватар

Спекулации :roll: И дори да не е казано , че е безсмъртен се вижда спонтанната му регенерация

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 14, 2007 9:08 pm 

Уфф....ми в сериите когато се трепеше накрая с онова нещо (вече не помня вампир ли беше кво :roll: ) и 1-я път оня го разката и Алукард си беше казал , че ако не е била кръвта на убитите на около си е бил пътник , а и мисля вече доказахме ,че може да го победи , така че всъщност не знам дали воубще има значение , дали Ваш може да се регенерира или не.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 14, 2007 9:26 pm 
Аватар

machomen написа:
allucard

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 6 [ 83 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]