Дата и час: Вто Фев 25, 2025 12:38 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 5 [ 74 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Кой ще победи?
Анкетата свършва на Сря Окт 17, 2007 5:30 pm
 Archer  43%  43%  [ 46 ]
 Kenshin  57%  57%  [ 62 ]
Общо гласове : 108

Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Окт 09, 2007 4:28 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

altras написа:
Какъв е смисъла на цялото това нещо при положение, че ARCHER има SUPER POWERS :?: :?: :?: Ясно е кой ще победи ................... :?

А той Кеншин щото си е съвсем нормален самурай и може да прави само неща, които и истинските самураи са можели да правят :roll:

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Окт 09, 2007 4:29 pm 
Аватар

altras написа:
Какъв е смисъла на цялото това нещо при положение, че ARCHER има SUPER POWERS :?: :?: :?: Ясно е кой ще победи ................... :?

И кат' има супер сили какво? Къде пише, че щом някой има супер сили е непобедим? Че нещо съм го пропуснал това...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Окт 09, 2007 4:30 pm 
Аватар

altras написа:

Дам и аз така викам. Archer има само Super Powers, много повече от това ще му трябва, за да бие Kenshin.

Вот за Кеншин. :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Окт 09, 2007 5:04 pm 
Аватар

Кеншин ще го пречука още ваденето на катаната

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Окт 09, 2007 6:36 pm 
Аватар

shadowblack написа:
altras написа:

И кат' има супер сили какво? Къде пише, че щом някой има супер сили е непобедим? Че нещо съм го пропуснал това...
Еми това че просто човек не е възможно да победи велик войн със супер сили - звучи най-малкото Смехотворно... Все едно да кажа, че ти ще победиш Суперман (невъзможно е дори да си учил цял живот нинджитсу :/) Виж ако Кеншин има да кажем някаква възможност да стреля лазери от очите си или най-малкото някъв Банкай (примерно), тогава веднага гласувам за Кеншин.... Но при тези обстоятелства с риск да се повторя - той е просто човек :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Окт 09, 2007 6:53 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

altras написа:
Еми това че просто човек не е възможно да победи велик войн със супер сили - звучи най-малкото Смехотворно... Все едно да кажа, че ти ще победиш Суперман (невъзможно е дори да си учил цял живот нинджитсу :/) Виж ако Кеншин има да кажем някаква възможност да стреля лазери от очите си или най-малкото някъв Банкай (примерно), тогава веднага гласувам за Кеншин.... Но при тези обстоятелства с риск да се повторя - той е просто човек :?

Принуждаваш ме да се самоцитирам :roll:

Safiir написа:
А той Кеншин щото си е съвсем нормален самурай и може да прави само неща, които и истинските самураи са можели да правят :roll:

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Окт 09, 2007 7:02 pm 
Аватар

И какви са точно супер силите на Арчър ... да си измисля мечове. Мдаа не виждам как Кеншин ще го победи без лазерни очи.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Окт 09, 2007 7:58 pm 
Аватар

DarkAzazel написа:
И какви са точно супер силите на Арчър ... да си измисля мечове. Мдаа не виждам как Кеншин ще го победи без лазерни очи.
Eми да точно това имам предвид и аз ! :mrgreen: Мерси че проявяваш разбиране - просто няма начин Кеншин да победи без лазерни очи, ракети от ръцете, ураганни ветрове чрез мисълта си и тем подобни. Наздраве! :cheers: :P

@Safiir не съм гледал само tv-то. Кеншин не съм го виждал да прави нещо по-различно от нормалното.... Но както и да е - повече от ясно е че Кеншин ще победи според анкетата. Аз си изказах мнението и съм доволен :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Окт 09, 2007 8:02 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

0_о Да, това да цепи изстреляно срещу него гюле на две си е съвсем нормално. Едва ли не всеки може да го прави това.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Окт 09, 2007 8:23 pm 
Аватар

..... http://en.wikipedia.org/wiki/Himura_Kenshin#Techniques ....
вземи ги изчети като не си виждал да прави нещо повече от обикновенното ... щото да атакуваш едновременно от 9 посоки например си е съвсем в кръга на нормалното

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 10, 2007 1:28 am 
Аватар

Кеншин не е самурай! Кеншин е ронин, а някой трябва да прочете малко история...

Такаа, почвам сериозния анализ.

Какво имат на разположение двамата ни герои.... почваме с "по-земния" - Химура...

Химура Кеншин....

1. Бързина - сигурно е най-бързият обикновен човек на земята. Аааа, е, забравихме Хико Сейджуро, ама той пък... той е друга риба.
2. Тактика - Мусаши евентуално е по-добър. Евентуално. Не, Кеншин не е просто добре трениран - той има талант. Личи си. Наистина го бива да преценява отлично ситуацията.
3. Опит - на 27, ама е преживял цялото Бакуматсу. И по-важно, тренировките с Хико, мухааахаха...
4. Техника - е тук могат романи да се изпишат, но това все пак е двубой, та ще си говорим за Амакакеру Риу но Хирамеки...

Въпросната техника е проста на пръв поглед, като механика де - батоуджутсу отдолу нагоре, със допълнителна стъпка с левия крак, ускорява до степен, че докато Аоши бръсне Кен-сан, онзи вече е извадил меча и го е накелеметил. Да, убер пълен.
Знам, че е само анимето, но Амакакеру Риу но Хирамеки може да бъде избегнато според мангата... И мисля, че е логично да предположим, че и в анимето е така... Ама нейсе, да не може да бъде избегнато, ударът е адски силен...

Но нашият пич се е заклел да не убива...

Арчър но Сърванто....

Дааа, другия пич в двубоя. Циничен, готин, стилен, два къси меча, лък, и десетки прецакани Нобл Фентазми - или по друг начин казано, Трейсване...

1. Бързина, сила... той е Сървант. Сърванта на Рин, мисля, че така е най-честно да се приеме в случая. Рин си я бива, освен дългите й крака, имам впредвид... мана, иде реч. Бая. Пича става по-силен и по-бърз.
2. Магииия - Самият той е перфектният хибрид между воин и маг. Да, маг - ако не сте се усетили в анимето, пича разчита адски много на магическите си умения.
3. Опит - той си е чиста проба воин - и не се знае в колко войни е учавствал, но са минимум две, защото споменава, че този път е попаднал на шантав мастър... Пък и приживе е маал бая, както ни е известно...
4. Техники.

Ами, тук има само едно нещо, което на практика може да се опре на Амакакеру Риу но Хирамеки. Просто нищо друго не е достатъчно бързо и силно - концентрацията за правене на магия изисква време, Рин получи един гаден в слънчевия сплит от онзи маниак, докато си кастваше спела. Да, Кастър може да прави магия без инкантации, но тя има готино лице и е Кастър, наблягаме на първото...

И това нещо е УБВ. Unlimited Blade Works. Счупения еквивалент на Gate of Babylon на Гил, с тази разлика, че не излизат зад гърба на пича, а са си чист Риалити Марбл, който прекарва противника в някое друго пространство... И го набучва с мнооооого мечове. Навсякъде мечове. Безброй мечове.

Трейсването - Арчър може да трейсне всяко оръжие, което е видял/опознал някакси. А след като може да трейсне Каладболг и Хрунтинг (второто е само в играта, сри), значи се е добрал най-вероятно до всичко без едно - Еа. Енума Елиш. А ако го имаше и това - бай бай Берсъркър, но не би.

Такаа, започваме двубоя.

Кеншин не е самурай, но знае що, аджеба, е чест. И не иска да убива противника си. Той при всички положения ще му остави време да си пусне УБВ, да се ухили, да грабне един меч и да му скочи. Кен-сан си е такъв. И има защо - той просто е най-добрият. Човек.

1. Бързина и сила - да предположим, че като скорост са равни. Така е. И Сета Соуджироу беше равен с Кеншин, па Арчър ли нема да е. Но Кеншин не е силен, сравнително. При всички положения един Сървант е по-силен от него, освен Кастър, Асасин и може би Райдър.

2. Опит - така, каквото и да си говорим, Кеншин все пак е на 27. Арчър при всички случаи е водил доста войни на младини, иначе не би станал героична душа, а и е водил минимум две битки за Граала. Както споменаха по-горе, може да изготви план за победа с 1% вероятност за такава. Така че мисля, че по тази линия Арчър печели.

3. Магия с/у тактика - особена ситуация. Мисля, че реално биха били наравни, защото сме виждали Кеншин да се оправя с разни неща, които са приблизително равностойни на магията (гатлинг гън, примерно).

4. Техники.

Е сега става екшъна... Unlimited Blade Works срещу Амакакеру Риу но Хирамеки.

"I am the bone of my sword.
Steel is my body, and fire is my blood.
I have created over a thousand blades.
Unknown to death.
Nor known to life.
Have withstood pain to create many weapons.
Yet, those hands will never hold anything.
So as I pray, "Unlimited Blade Works."

VS

Hiten Mitsurugi Ougi: Amakakeru Ryu no Hirameki!

Такаааа.... Техниката е адски бърза. Наистина. Но е нанесена с тъп меч и от някой, който не иска да убива. Сри, пич, но Сървант няма да умре от Амакакеру Риу но Хирамеки, дори да си по-бърз от него. А както казах, скоростта им най-вероятно е вярна.

За сметка на това безкрайно количество мечове могат спокойно да спрат някакъв си един, или поне да го забавят. След това следва втората част на Амакакеру Риу но Хирамеки (не, не съм идиот, знам какво е съкращение, просто ми е кеф да го пиша), с всмукването, обръщането и още по-силния удар. Сри, пич, пак не става, пак по същите причини. Просто то няма да утепе Арчър, а след това имаш безкрайно много мечове, които планират да те разкъсат....

Така че, Кен-сан губи... Сри.

В какъв случай би могъл той да спечели? Ако е заплашена Каору. Или ако Арчър е Сървант на Шишио, евентуално, но се съмнявам. Да, мотивацията е адски важно нещо - а Арчър не би наранил друго човешко същество освен по заповед на Мастър-а си, а Рин не намесва външни хора във Войната за Граала... даа, знам, отклоних се от правилата, но примерно ся.

В такъв случай Амакакеру Риу но Хирамеки може и да пробие УБВ, да утепе Арчър и да остави Кеншин... Разкъсан. Аха. Мечовете все още бяха в Берсъркър, след като излезе от УБВ, а той е по-бърз и по-силен от Арчър. Ако Кеншин го насмучат така, няма да го намерим между остриетата...

Така че, вот за Арчър.

Бележки: Ако пък Арчър разполага с Ро Айас, най-силния защитен Нобл Фентазм въобще, Кеншин ще стои и ще се усмихва. И аз също, хахахаха.

ПП: Да, пих. Но малко, нях нях нях нях нях.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 10, 2007 2:01 am 
Аватар

До колкото разбирам теорията ти се базира на това, че Кеншин ще му остави време, и че не иска да убива. :lol: :lol:

Но иначе яко си написал. Кефи ме. :lol: Колизеума е за това!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 10, 2007 3:18 am 
Аватар

Не, мисля, че дори скоростта на Кеншин няма да го спаси. Берсъркър е най-бързият Сървант, наравно със Ассасин, и пак беше убит 5 пъти. Химура има само един живот, така че Арчър оунва и тва е...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 10, 2007 8:41 am 
Аватар
Пантсу Мастър

nem13 написа:
Кеншин не е самурай! Кеншин е ронин, а някой трябва да прочете малко история...

Ано не...по дефиниция ронините са самураи без господар :roll: Друг въпрос, че да можеш да използваш меч трябва да си самурай (демек от съответно потекло) и такива работи като това някъв малък пикльо да го хване някой супер-дупер-мега-хипер майстор на меча да го учи как да мятка меча няма как да стане. Но тъй като е аниме всичко може. Та въпроса е че щом има меч значи е самурай. Къв точно е друг въпрос.
Освен това пропускате един мнооооого сериозен момент. Арчъра ще е твърде изморен от нон-стоп секс с Рин за да може да се бие с Кеншин :wink:

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 10, 2007 9:53 am 
Аватар

ПРОКЛЕТА СЕКСУАЛНА ХИЩНИЦА РИН!!!*проклина небесата* >.>
Ениуей...Мн готин анализ.И да,Арчър ще бие...Кеншин е пичага,че и МНО'О отгоре,ама...Т'ва е Арчър...*повдига рамене* + това,ако не се лъжа мастъра можеше да хиълва сървънта,ако има достатъчно мана.А Рин си има мана,цици и всичко необходимо да ни изстреля в космоса...Соу...да.Арчър ще победи,според мен.*гласува*

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 5 [ 74 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]