Дата и час: Вто Фев 25, 2025 12:18 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 17 от 53 [ 794 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 53  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Боен Колизеум 09 - Правила, отзиви и коментари
МнениеПубликувано на: Пон Окт 26, 2009 6:30 pm 
Аватар

Шадоу правилата ги има за да се четат.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 26, 2009 6:32 pm 
Аватар

Пак ли е написанов правилата Damn It никога не ги поглеждам :bash:

МнениеПубликувано на: Пон Окт 26, 2009 6:58 pm 

Като споменахме правила...
Ето това постоянно ми се набива в очите:
Цитат:
Хора регистрирани преди началото на БК (преди 1ви октомври 2009) или с постове по-малко от 15, нямат право да гласуват и съответно вотовете им няма да се отчетът.

Не трябва ли да е СЛЕД 1 октомври...
Инак едно 97% от юзърите във форума нямат право да пускат вот... :shock:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 26, 2009 7:00 pm 
Аватар
Модератор

Мхм :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 26, 2009 7:29 pm 
Аватар

нещо всички почнаха да влизат ввъ филми някакви. Я идете и се разходете някъде навън ~

hikuk коментара ми конкретно към теб беше че изкриви толкова много реалността че няма докъде. =)) И да определено има много повече анимирано от Xanxus от KHR (което ме наежда на мисълта, че не си гледал анимето, но пък това не те спира явно да даваш акъл, пък и не знам що реши че е "петоразряден пикльо", но не си прави труда да ми обясняваш XDDD), отколкото от Акисаме в анимето на HSDK ~ Виж ако беше за манга щях да се замисля повече, защото там и двамата са егати и имбичките :twisted: ~ Макар че super power > martial art в повечето случай. :hat:

А да затова си заслужи моят коментар ~ Иначе нямаше да гласувам :ying:

whatever ~ отдавна установих че като някой си е навил нещо на пръста вярва твърдо и упорито в него. :drunk: Така че и аз ще се възползвам от тази опция и отсега нататък съм само на име без обяснения и без това никой не ги чете =))

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 26, 2009 9:33 pm 
Аватар

Защо не се поства инфо за героите в темите? Какъв е смисъла да се изисква инфо за героя при записване тогава? Или би трябвало да се ровя из темата за записване? Поне дайте шанс на фенбойчетата да мислят.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 26, 2009 9:34 pm 
Аватар

Е, аре пиши, на мен са ми интересни... :lol:
Послепис: аз предлагам, да не се дава победа на герой, който няма обяснено как ще победи. :roll: Няма нужда от жури, но поне едно що годе възможно предположение, как ще победи героя, трябва да има...

МнениеПубликувано на: Пон Окт 26, 2009 10:17 pm 
Аватар

Хъ... в темите никой няма да пише кой как побеждава (с редки изключения), а пък ако журито (странно кое) вкара някакво предположение, сякаш те решават кой минава :arrow: не ста'а
Има едно предположение, което може да важи за всички битки: Фенпииийпълз са се сбили кой ще спечели, а очевидно тези с повече хора надделяват. Therefore, аниме героите, да не разочароват остатъка публиката, решават да предоставят фенсървиз...

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 26, 2009 10:33 pm 

Тряа се направи такъв турнир само за герои от манга. Другото е, че HSDK има мартиал артс горе-долу докъдето е анимирано. После става научна фантастика. В реборна пък изобщо си е само фантастика(и малко комедия), при тва долнопробна в по-голямата си част(лично мнение). Гледах го горе долу до мястото, където Тсуна изпепели ония блокове и след като оня лешпер с очилата мина на тяхна страна го дропнах. Тва е и едно от малкото анимета на които не съм им чел мангата. Нямам и намерение. Сега доволни ли сте?

Kisoso, наскоро един си/му "разпиля/ха" мозъка по тротоара след такъв "уговорен бой" айде няма нужда чак пък от бой. Ебаси остава и заради аниме да се бие някой.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 26, 2009 10:41 pm 
Аватар

CaBa написа:
Мхм :lol:

е бах мама му, толкова ли неясно се бях изразил =)) добре че крумисимо е там да го напише пак, но този път разбираемо =))

Кисосо, добре че съм аз че да защитавам Юки, че иначе и тази тема щеше да мине само с обясненията на Саян.

за фенбойчетата:
Но айде да гласуваме за момчето с черна дупка на ръката щото то има черна дупка и това че останалите могат да създават черни дупки ако поискат, не ни пука... Или пък Рюук, почти толкова безсмислена тема.

И нека гласуваме за Юки и после Саян да ми натяква, че хората гласували за Юки са казали че всъщност Уашу ще спечели... Баси тъпотията. Гласувайте за Юки щото тя е най-добрия хакер, не щото е секси >_<

МнениеПубликувано на: Пон Окт 26, 2009 11:46 pm 
Аватар

hikuk: естествено че не сме доволни (тц тц и даже питаш xDDD) ^^ и само апропо не е лошо да почнеш мангата - така или иначе си налазил шонените XD Ни нам - може пък да ти хареса повече ^.^

victor_1988 те ако се фенбойчета ако ще и по ЛС да им ги пращам описания пак няма да им променя мнението xDDD Няма много смисъл - чичко Гуугъл, кака Вики и МАЛ-а са им под носа - ако искат ще го намерят, но проблемът е че не искат ^^

SSJ Kisoso от жури няма смисъл >.< Нали идеята е всеки един да има еднаква тежест на мнението >.> Не е честно ест., когато единият мисли, а другият - не, но има и една голяма част от форума, която принципно се спотайва някъде в зоната на здрача и не можеш да друг начин да ги накараш да участват. В крайна сметка всеки избира дали да пише защо или не

erejnion сори но Саян ще ти натяква при всички положения =)) Неизбежно е

iRoNWill - Принципно Fatz накрая трябва да избpaн ИМА САМО ЕДИН човек . Може да едитва, но ако ви хвана че си едитвате поста по 10 пъти на ден ще си отнесете предупреждението ^^

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 26, 2009 11:57 pm 
Аватар

SayanMk написа:
о_О
Нормалното мислене е надделяло, не мога да повярвам =0
Супер-жалко за Санджи... но поне не продължи най-слабия ОП герой в предварителния кръг ;/
Брау :thumb:

Толкова си ми черен в очите, че негрите бледнеят :lol:
Освен всичко друго се оля със сравненията :huff:
Робин е бая по-слаба от нашата кифла, както и да е , този спор на никъде не води :D

Super_Beast написа:
Акисаме айкидо ли преподаваше?

Джиу джитсу, джу-джутсо, нещо такова :) Авторът до сега съм му благодарен, че не е сложил това ... бойно хъх изкуство

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 27, 2009 12:50 am 
Аватар

Aаа, clc-chan, някой беше вметнал това с журито, аз го приех за истинност, както и да е... друго няма какво да добавя или променя.
А пък относно Лулуш битката... не мога да разбера как хейтът към Лулу играе такава важна роля в двубоя >_<
off: hikuk, ако говориш за случай в б-я, не му пръснаха мозъка, а просто умря след удар в смъртна точка около врата. :?

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 27, 2009 12:52 am 

Тва са подробности важното е, че крайния резултат е същия.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 27, 2009 12:57 am 
Аватар

sry, ама това е тъпо извинение. Мислих, че част от турнира е хората да спорят и да се опитват да обедят не образованите. Ясно е, че няма да гласуват само хора, които са гледали и двете анимета, а и да ставаше така щеше да има по 15 гласа на тема.

Навсякъде го гледам това:
Цитат:
Героите ще се бият на живот и смърт; това не е състезание по популярност, така че сдържайте колкото можете фенбойщината

А вие продължавате да я окуражавате.

Примерно аз искам като влезна в една тема да мога да видя кой какво може и теоризирането на феновете (ако има такова).

Все пак това не е състезание по популярност, а героите се бият. Нормално е да можем да видим какво могат, а не пикове все едно са на конкурс по красота.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 17 от 53 [ 794 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 53  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]